Blbnou takhle všichni chlapi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
14.4.13 16:16

V mých očích - pokud jsme manželé a co víc - máme děti - má za vás zodpovědnost a pokud by se vám něco stalo, klesla by ti životní úroveň a pokud tě má rád a ctí tě - pak by zavolat a zvedat telefony měl :D.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
14.4.13 16:23
@Anonymní píše:
@chatwenna :mrgreen: jj to se tady poslední dobou radí na všechno, všimla jsem si :mrgreen:

To je jen takový výkřik do tmy. To stejně nikdo nebere vážně. :dance: To tady vždycky někdo chce trapně rozproudit diskusi, netřeba tomu věnovat pozornost. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
430
14.4.13 16:25

Jak se znám, tak bych dost vyšilovala. I na hysterák doma by došlo.
Ale naštěstí až takhle by to neudělal. Ale jeho „jdu na jedno, jsem doma nejpozději za 3 hodiny“, když se vrací po 8 hodinách k ránu, to jsem několikrát zažila. Oplácet nemám čas ani chuť, na druhou stranu se taky občas zapomenu…
Ale abys si odskočila za 20 min přes ulici a vrátila se druhý den, to zas ne a i muž by to měl dlouho na talíři :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
14.4.13 16:26

normalní

Joooo to znám zcela normální :nevim:,chlapy maj zvláštní způsoby jak vypnout, o ničem v hospodě do rána klábosit, opít se jak dáni, atd..prostě se bavil to bych neřešila..a zvednout telefon :zed:..neblázni má tam kamarády :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.4.13 16:30
@Anonymní píše:
Jdu se sem spíš „vykecat“ a postěžovat si. Manžel se včera večer v 9 sebral, že půjde k sousedovi přes ulici, něco u něj vyzvedne a za 20 minut je zpátky. Samozřejmě za 20 minut zpátky nebyl, potkal celou partu a skončil v hospodě. Nenapsal, nezavolal. Mohl mi to klidně i přijít říct, protože hospoda je 2 minuty od baráku. Když jsem mu o půlnoci zavolala jestli ještě žije (když se neozval), tak se ani neobtěžoval ten telefon zvednout, i když se přiznal že viděl, že mu volám. Přišel až nad ránem. Dneska dělá, že se vlastně vůbec nic nestalo a je to normální. Já nevím jak se chovat, protože mně to normální nepřijde…tedy ne to, že šel do hospody, ale že vůbec nedal vědět :cert:. Jak byste reagovaly? Dělají takovéhle „záseky“ i vaši chlapi?

Není to nic jiného, než normální slušnost. Prostě říct, že přijdu později a kde jsem. Není to špehování, není to omezování, je jen ohleduplné něco říct. Já bych se tedy naštvala pořádně, protože bych se vůbec nevyspala, protože bych měla o něj strach. Neoplácela bych, ale už bych se vykašlala na to kde je a kdy přijde. Sice možná ne hned teď, ale kdyby mi to udělal párkrát, přestala bych na něj brát ohledy.

• Citovat
  • Upravit
1850
14.4.13 16:31

Ahoj, moje drahá polovička udělala podobný „zásek“ včera odpoledne.Vzal obě děti s tím, že je vezme na chvilku do práce a pak půjdou na procházku. Podle jeho slov „vidím to tak na dvě hoďky“,jsem zatím poklidila a dala kafe. Dvě hodiny pryč, tři hodiny taky a já totálně vystresovaná s okousanými nehty psala zprávu, kde jsou. Neodepsal a když se vrátili po pěti hodinách a já už psychicky totálně zdeptaná v hlavě katastrofální scénáře, co se jim mohlo všechno stát, jenom řekl"já je vzal ještě do obchoďáku a pak k babičce abys měla klid a hezky si odpočinula"mě teda rozsekal. Mobil zapomněl v autě, proto neodepsal. Jinak když se zapomene v hospodě mobil mi nezvedá, ale spíš napíše, podle mého názoru asi nechce před chlapama vypadat jak podpantoflák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
14.4.13 16:34

nedělá, když se někde neplánovaně zasekne, vždycky mi to zavolá…já, když se potkám třeba s kamarádkou a jdeme hned na kafe, taky mu dám vědět, že se zdržím…připadá mi to jako samozřejmost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
14.4.13 16:41

normální

Já bych to neřešila, stejně příjde…tak at se taky baví a pokud to vadí tak si to sním vyříkat…chápu že člověk může třeba mít strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 16:48
@araw píše:
A jinak jsi zdravá? Oči normálně fungujou? 8o Jestli jo, tak si to přečti ještě jednou, pak se nadechni a podívej cos napsala ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty jo, ty čteš něco jiného, než ostatní, já nikde nic o kufrech nečtu :mrgreen: :mrgreen:

A tobě fungují? :-D já četla celou diskuzi a slovo kufr se tu objevuje několikrát :-)tak jen říkám, že bych balila kufry jí a byla bych naštvaná na ni :-D Co s hysterkou? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.4.13 16:50
@MiskaKosa píše:
A tobě fungují? :-D já četla celou diskuzi a slovo kufr se tu objevuje několikrát :-)tak jen říkám, že bych balila kufry jí a byla bych naštvaná na ni :-D Co s hysterkou? :roll: :roll:

No jo, když ty nerozumíš srandě, ono když za větou, sbalit kufr je tento smajl :mrgreen:, tak je to srandaaaaa, kdyby tam byl tento :cert: nebo :evil: a :twisted: tak pak je to myšleno vážně :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 16:51
@Tiger-lily píše:
S vytřeštěnýma očima bych mu řekla, ať utíká na policii zrušit to pátrání, které jsem po něm nechala vyhlásit. :mrgreen: :andel:
:pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 16:55
@araw píše:
No jo, když ty nerozumíš srandě, ono když za větou, sbalit kufr je tento smajl :mrgreen:, tak je to srandaaaaa, kdyby tam byl tento :cert: nebo :evil: a :twisted: tak pak je to myšleno vážně :mrgreen: :mavam:

O můj humor se nestarej, já vím jak to bylo myšleno, a pokud sis všimla nemám tam ani jeden tebou uvedený smajlík… Jen říkám, že zbytečně hysterčí :-) a že bych nechtěla s někým takovým být… co udělá až přijde další průšvih? Skočí z okna? :roll: :roll: :roll:

Příspěvek upraven 14.04.13 v 16:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
14.4.13 16:57
@araw píše:
No jo, když ty nerozumíš srandě, ono když za větou, sbalit kufr je tento smajl :mrgreen:, tak je to srandaaaaa, kdyby tam byl tento :cert: nebo :evil: a :twisted: tak pak je to myšleno vážně :mrgreen: :mavam:

A víš co najdi si někoho jiného a do toho se strefuj. :) Založila veřejnou diskuzi? Založila… a ještě anonymně :roll: :roll: :roll: ani tohle v tomto případě nechápu. Asi nechce aby ji měli známí též za hysterku 8o :roll: :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
14.4.13 16:58

Tak ten muj driv neprisel ani tri dny domu, nezvedal telefon, nakonec ho I vypinal. Hadky, domlouvani, vysvetlovani, ze ma clovek o nej strach… Nic nepomahalo… Holt mu to nekdy dojde nebo ne… A me trvalo dost let, nez jsem se naucila mu ukazat, ze me vubec nezajima a je mi jedno co vlastne dela. Zmena prostredi a totalniho ignorantsvi memu muzi otevrelo oci, ze muzu ztratit celou rodinu. Zatim se snazi a kdyz se zpozdi I treba Jen o deset minut posle aspon SMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.4.13 17:00
@MiskaKosa píše:
O můj humor se nestarej, já vím jak to bylo myšleno, a pokud sis všimla nemám tam ani jeden tebou uvedený smajlík… Jen říkám, že zbytečně hysterčí :-) a že bych nechtěla s někým takovým být… co udělá až přijde další průšvih? Skočí z okna? :roll: :roll: :roll:Příspěvek upraven 14.04.13 v 16:57

Achjo, číst neumíš, to jsi mi právě potvrdila a nováček a hned ostrá a hnusná, jediná zde. Čím to asi je :mrgreen: :pankac: :pankac: Aby nesbalil ten tvůj kufry tobě, co s ženskou bez humoru. A pa, už s tebou končím, protože své jsem ti řekla a když si to přečteš znovu, jistě pochopíš, jak je to psáno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí