Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zelenaprisera píše:
Trvalo m 6 let, než jsem vysvětlila, že to není, že bych ho potřebovala kontrolovat, ale že když se zdrží cestou z práce, ať zavolá, že přijde později, protože mám strach, jestli se mu něco nestalopochopil. většinou volá, ale mě nechce budit
Přesně, taky u nás chvíli trvalo, než chlap pochopil PROČ má volat nebo psát SMS
.
Nemusí psát, kde a proč někde je, ale jen že přijde později (a přibližně v kolik)
@chatwenna píše:
Je to dement, sbal mu kufr
počkej! nejdřív vybrat konta a připravit si doklady ![]()
Zakladatelko, normálně bych mu řekla, že tohle se nedělá, a že jemu by se taky nelíbilo kdyby jsi řekla že jdeš s košem a vrátila se až ráno, nebrala mu mobil. Určitě by měl taky strach. Pokud to nedělá 2× týdně tak to nech být ![]()
Taky mi vadi, kdyz se neozve, ale z duvodu, ze uz ho v Praze dvakrat prepadli.
Jinak, co se delalo driv, kdyz mobily nebyly??? Dve minuty od baraku, me pritel jezdi na druhou stranu Prahy.
Tak bych z toho nedělala kovbojku. Stačí říct, ať příště napíše.
Ne můj chlap to nedělá. Ale i kdyby to udělal, tak z toho nebudu dělat takovou kovbojku… jsou sakra i horší věci na řešení… Aby jsi se nedivila až zbalí kufry tobě… Taky bych nechtěla hysterku a někoho kdo mě furt omezuje
![]()
@MiskaKosa myslím že to hrotíš, zakladatelka se normálně zeptala, bych chtěla vidět jak ty by jsi neměla strach kdyby ti chlap řekl že jde pryč na 20 minut a byl v prdeli celou noc a ještě ti nebral telefon ![]()
@MiskaKosa Já nic o balení kufrů nepsala, jen aby tu nedošlo k nějakým nedorozuměním ![]()
ZAKL.
S vytřeštěnýma očima bych mu řekla, ať utíká na policii zrušit to pátrání, které jsem po něm nechala vyhlásit.
![]()
@Tiger-lily píše:
S vytřeštěnýma očima bych mu řekla, ať utíká na policii zrušit to pátrání, které jsem po něm nechala vyhlásit.![]()
@renyx píše:
Oplatila bych mu to co nejdriv uplne stejne
asi tak, ať ví jaký to je
Odpovídám na dotaz, nečtu zatím diskuzi, ale ne, tohle můj chlap nikdy neudělal a neudělá, ví, že bych měla strach a vůbec, normálka by mi přinejmenším zavolal, že jde jinam. Nikdy nedělá takovéhle záseky, naštěstí
![]()
Tak já tohle nesnášim. Hned vidim jak někde leží rtvej a bojim se že zatukaj policajti. Párkrát když jsme byli mladší to taky udělal
a jednou sem si tam pro něj zašla(věděla sem kde se asi tak muže zdržovat) naložila sem mu, udělala ze sebe krávu
a už to nedělá. Asi aby se mu někdo nesmál co má doma
a nebo proto že ted už když máme děti je radši s nima ![]()
@palapa píše:
Taky mi vadi, kdyz se neozve, ale z duvodu, ze uz ho v Praze dvakrat prepadli.
Jinak, co se delalo driv, kdyz mobily nebyly??? Dve minuty od baraku, me pritel jezdi na druhou stranu Prahy.
Tak dřív nebyly ani pračky a na valše nepereš ne?
Tohel úplně miluju, srovnávat dobu dnes a dřív
Dneska má mobil skoro každej, i bezdomovci, je slušnost alespoň napsat ![]()
@MiskaKosa píše:
Ne můj chlap to nedělá. Ale i kdyby to udělal, tak z toho nebudu dělat takovou kovbojku… jsou sakra i horší věci na řešení… Aby jsi se nedivila až zbalí kufry tobě… Taky bych nechtěla hysterku a někoho kdo mě furt omezuje![]()
![]()
A jinak jsi zdravá? Oči normálně fungujou?
Jestli jo, tak si to přečti ještě jednou, pak se nadechni a podívej cos napsala ty
Ty jo, ty čteš něco jiného, než ostatní, já nikde nic o kufrech nečtu
![]()