Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky bych seděla a brečela. Pak bych zavolala na jeho telefon, že s ním nutně potřebuju mluvit a že z toho teď nemůže takhle utýct. Taky bych to řekla jeho rodičům a svým taky. Takhle kopnout do těhotný, to by mělo mít následky.
Ach jo, tuhle situaci nezávidím
, ale je to sobec a v tuhle chvíli by si sbíral hadry pod oknem. Nevzala bych si ho.
A dělala vše proto, aby dítě neviděl. Bude líp a najdeš si hodnějšího, který tebe i maličkého / čkou bude zbožňovat
![]()
No, vis, clovek, kdyz je nastvanej kolikrat rekne veci, ktery vlastne nemysli vazne - takze dost zalezi, v jaky ti to rekl souvislosti, o cem ste mluvili puvodne, jestli si ho netlacila do nejakyho „vyznani“, proste aby se daly vynaset nejaky soudy, musel by clovek znat celej kontext… Jasne, ze se takovy eci nerikaj, ale taky sem jednou v navalu emoci rekla Petovi, ze je c…k, to sme se fakt hodne hadali, jindy, ze je sobeckej a sebestrednej egocentrik - fakt to neni pravda, ja to tak jen v tu chvili vnimala pod navalem hormonu, to ze je d…l sem mu rekla v hadce mockrat - nejsem na to hrda, neni to pravda, nemyslim si to, ale rekla sem to… takze asi tak.
Drz se
a moc si to nepripoustej, nemusi to byt vubec pravda ![]()
Oni ty chlapy občas řeknou něco takhle hnusnýho, aniž by si uvědomili jak moc nás to bolí..! Třeba je jen zaskočenej tím, že to vyšlo..Bude to jeho první miminko? Hlavně se netrap..!
Tak to je těžkej oříšek. Víš hrozný je to, že i když bude lít a zůstanete spolu, tak ty hrozný věty už z hlavy nedostaneš, alespoň mě by to už prostě nešlo. Nevím co poradit, je to velmi smutné.
Zkuste si o tom popovídat v klidu. ale určitě bych tedy nešla do svatby, pokud by si za tímhle stál, tak bych nebyla s ním vůbec. může se stát, že řekl tohle všechno ve zlosti. přeji ti ať se to vyřeší nejlépe pro tebe a tvé miminko ![]()
Tak rozhodně to poslední, co bych udělala je to, že bych ještě zařizovala svatbu. Nikdy bych si nikoho takovýho nevzala. Určitě si zasloužíš někoho lepšího a né tohle…
Možná to chce jen čas, chlapi jsou takoví, že potřebují vše delší dobu vstřebávat, teď si zvyká na to že jsi těhu, tak netlač na pilu a uvidíš že časem se bude na vše dívat jinak a možná dojde i na tu svatbu
držím palečky
![]()
To je drsňák velkej teda, takhle to říct natvrdo. Pokud to není u něj nějaké zkratovité pominutí mysli, ale vnitřní stav, kterej ti poodhalil, tak bych svatbu nechtěla ani za nic a asi bych radši zůstala hned zkraje sama, než se snažit žít s někým, kdo udělá takovou zásadní věc z lítosti. ![]()
To je blbec, to snad není možný, proč to dělal? Ty chlapy nemaj mozky nebo co? At si jde…bude ti bez něj líp..to se dá říct jinak přece, ne takto…když už to musí říkat..jenže co ted mimčo, peníze, bydlení pod..jak by se to dalo řešit? Byt je čí, Máš to jak utáhnout i bez něj? Posílám sílu..a neplakej ![]()
Těžko radit v téhle situaci… je mi to líto. Ale za mně, tohle bych mu neodpustila a zbalila mu kufry. Držím palce a drž se ![]()
Vybrec se a pak si s nim zkus v klidu promluvit. Chtela bych znat duvod jeho reakce az teprve pak bych resila co dal. Hodne stesti.
Nějak nevím jak začít, momentálně je mi hrozně a přes slzy ani nevidím. Potřebuju si vylítsrdíčko, snad se mi trochu uleví. S přítelem nejsme žádný mladíci a jsme spolu 4,5 roku. Už dva roky jsme mluvili o dítěti, teď se po IVF zadařilo a dnes odpol.mi při hovoru přítel řek, že si ho se mnou pořídil z lítosti, protože mít jinak děti nemůžu a on chtěl abych byla maminkou a je lítostivej blbec, ale že brát si mě nechce
Pohádali jsme se, hrozně se mě to dotklo a ranilo mě to, protože jsem si celoudobu myslela, že si se mnou po těch letech pořídil dítě z lásky
Odešel ven a já tu bulim, neuvěřitelně mě to mrzí a napsala jsem mu, že se do ničeho nemusí nutit a že mu přeju, aby si jednou pořídil s někým děti z lásky. Ještě než odešel tak na mě hnusně vybaf, ať tu svatbuteda zařídím, že jedno zlo nebo dvě už nejsou takovej rozdíl
A teď tu sedim a bulim
Holky co mám dělat? jsem nešťastná, tohle jsem po tolika letech nečekala. Jak by jte reagovaly vy? děsně mě to ponížilo