Přítel mě neuvěřitelně ponížil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
14.4.13 17:54

No hodně záleží na tom v jaké situaci ti to řekl. Jeden úspěšný chlap jednou řekl, že při hádce se dva nemají brát vážně, že kolikrát ze vzteku řeknou takové věci, které nejsou pravda. Že když se hádají, ovládá je vztek a nejsou plně při smyslech.
Samozřejmě ne vždy, někdo je takový zmetek, že se tak chová neustále. Nech ho vychladnout a pak si s ním o tom v klidu promluv. Chápu, že to bolí, ale nevíš co se mu honí hlavou. Kolikrát se tak chlapi chovají, když cítí sebemenší nátlak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
14.4.13 18:00

8o 8o 8o no tak to je pěknej vůl. Ale chtělo by to si promluvit pořádně.

• Citovat
  • Upravit
3869
14.4.13 18:10

Sbalila bych mu veci a nechala bych mu je stat u dveri. tohle vubec nema vypustit z pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
14.4.13 18:11
@elinka90 píše:
Sbalila bych mu veci a nechala bych mu je stat u dveri. tohle vubec nema vypustit z pusy.

taky tak

• Citovat
  • Upravit
14996
14.4.13 18:16

A není to tak, že se třeba jen nemůže smířit s IVF? :? řekla bych, že má v sobě nějaký problém a léčí si ho na tobě. Chápu, že tě to bolí, mrzelo by to každou, ale dej tomu čas. Třeba se příjde omluvit a bude to dobrý. A třeba taky ne… Ale je potřeba nechat vychladnout hlavy :hug:

Příspěvek upraven 14.04.13 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.4.13 18:16

To je blbec a nevidí si do pusy. Záleží taky na tom, jak to myslel, jestli třeba nebyl jen rozhozený z té svatby a neplácl kravinu. Ty ho znáš, my ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.13 18:19

Je to pecka, ale rozhodne bych se pokusila ted uklidnit a popřemýšlet, co se děje. Nejste spolu chvilku, tak to muže byt jenom zkratove jednání, ale to spis budeš vědet ty podle toho, jak jste se bavili a v jake situaci ti to řekl…
Určitě i IVF byl nápor na psychiku a pro chlapa nic prijemnyho, U nás jsem si taky myslela, ze vse je v pohode a moc nehystercim a když jsem pak před nim stala cela šťastná s pozitivním testem, tak mi na to řekl, ze jednou to muselo přijít. To byla reakce, která mě fakt nepotesila a nikdy mu ji nezapomenu, ale co už…
Pockala bych s čím přijde a pak se zařídila dal. Samozřejmě aby se mnou někdo byl z lítosti bych nesnesla, ale byt sama s mimcem musí byt taky hodně náročné( nejen finančně, ale kompletni rodina je kompletni rodina).

• Citovat
  • Upravit
4151
14.4.13 18:22

Tu větu o jednom nebo dvou zlech bych mu asi odpustit nedokázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
14.4.13 18:26

Téda to mě fakt mrzí :,( Ti chlapi jsou někdy takoví blbci :! Třeba to tak nemyslel a až si to uvědomí, tak se omluví. Mysli na své miminko a věř, že to dobře dopadne. Každopádně s tebou soucítím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
14.4.13 18:27

Ex ode me odesel kdyz jsem byla v 8.mesici, rekl, ze dite nechtel a delal to jen proto, ze jsem mela zdravotni problemy… Je pryc, jsem sama s malym a je to to nejlepší co mě kdy potkalo :-) Hlavu vzhuru, dobre to dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.4.13 18:36

Já bych počkala s čím přijde. Je to hnus co ti řekl, ale když ono to pro ně taky není lehké a nevím, v jakém kontextu ti to řekl. Některé těhotné jsou nesnesitelné, hnusné a protivné a to je pak pro chlapa nápor jako prase. :nevim: takže jen ty víš, proč ti to řekl, co tomu předcházelo. Hlavně se uklidni, čekáš svoje vymodlené miminko :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
14.4.13 18:36

A tohle z něj vypadlo jen tak z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
14.4.13 18:37

Ahoj, byla bych děsně naštvaná a zklamaná, ale kufry za dveře bych mu nedávala. Na to je vždycky času dost. Třeba chce tebe, chce dítě, ale nechce svatbu. Nebo je problém někde jinde, neznám Vás :-). Navíc jak už tu zaznělo, jsou lidi, co řeknou ve vzteku věci, který fakt tak nemyslej (jsem někdy taky taková, takže to trochu chápu :oops: ).

Držim palce, abyste si to vyříkali a dobře to dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
14.4.13 18:37

V návalu vzteku každý dokážeme říct ošklivé věci a pak jich třeba litujeme. Podle mě je důležité, jestli pak dotyčný umí přijít a omluvit se, vysvětlit důvody, proč to či ono řekl a chybu napravit (nebo mu jít i vstříc). Já tě naprosto chápu, tohle z hlavy už nevymažeš ať se bude přítel snažit sebevíc, prostě to zvoral, ale dej sobě i jemu čas na uklidnění a pak si o tom všem promluvte. Svatbu bych ale asi hned neřešila, třeba se cítí v kleštích právě kvůli tolika životním změnám, které se po něm chtějí. Podle mých zkušeností jsou některý chlapi jen z těhotenství v pořádným šoku a cítí se tlačeni, moje zkušenost :), ale důležitá je komunikace! Určitě všechno dobře dopadne, držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.4.13 18:38

Co když mluvil pravdu? Chtěl Ti dopřát dítě, ze soucitu k Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí