Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a pak se vzpamatuje, je zas dobrý partner i taťka, ale všeho do času. Včera jsme byli celá rodina x lidí a dětí v zoo, všechno ok. Pak se sekl v hospodě a do teď nepřišel. Nevolal, nepsal, nemohla jsem jít za ním, když jsem doma s malým. Mám strach, jistě je v pořádku, ale nevím ani kde spal… Snad u tchýně nebo švagra. Přitom bych scény nedělala… Jsem z něho stále na nervy, ale tady na dědině je většina chlapů takových a neřeší se to. Jsem snad divná já? Co dělat? Nechci odejít, jak ho zkrotit?
Jestli to je opravdu tak jak píšeš, tak ho pošli do háje. Chlapů je na světě dost a určitě i lepších než on. Člověka nezměníš, bude takový navždy. Nemá si cenu ničit život, na to je příliš krátký.
Parádní vzor pro dítě ![]()
Na co čekáš? Až tě pořádně zbije?
Proč jste se vůbec rozešli poprvé?
@ArankaC. nějak nechápu, proč mu to trpíš.. jaký byl první důvod rozchodu? něco podobného, nebo něco jiného? řekla bych, že má pocit, že Tě má jistou, tak vystrkuje růžky…
Pritel zlobi
? takovej by mel kufry pred domem v cuku letu. bezva priklad rodinnych vztahu pro dite. rekla bych mu ze mi vadi jak dycha a at jde otravovat vzduch jinam.
Cože? O takovém individuu píšeš, že je dobrý přítel a taťka? Vyhodit, hned a nemilosrdně. Nejlépe skrz zavřené dveře. ![]()
@ArankaC.
Bohužel jsem si tím také prošla a takový člověk se nezmění. Být Tebou odejdu od něj. Vím, že se to lehce píše, ale opravdu by to bylo lepší jak pro Tebe tak pro dítě!
U nás to také začalo takhle, ale pak se přidalo i násilý.
Nenech to zajít až tak daleko a raději s tím něco udělej hned ![]()
Poprvé jsme se pohádali na diskotéce kvůli blbým kecům a to jsem utekla.
Poprvé jsme se pohádali na diskotéce kvůli blbým kecům a to jsem utekla.
No a za chvíly tady budeš psát, že jsi těhotná a sama. Holky vy nejste normální, budiž, žiješ s ním a máš o něm mínění jakej je „dobrej“ táta pro syna, ale pořizovat si s nim další dítě? Na to nemám slov ![]()
Do rána v hospodě???
Tak to JÁ bych se zlobila…a hoooodn…to by viděl histerii jako z filmu… ![]()
Proč by se chlapec snažil, když má doma slepičku (promiň)co mu snáší až pod čumák…kafíčko…vypere..vyžehlí…Já doma příteli taky vařím, peru, žehlím, uvařím kafe…ale cítím i vidím, že si toho váží…poděkuje…usměje se…umyje nádobí po večeři nebo příště kafe a snídani do postele udělá on…
Ty DÁVÁŠ…a on jen BERE…máte NEVYROVNANÝ VZTAH…ve vztahu by měla být rovnováha…
Achjo holka nestastna…na dedine se to mozna trpi a jestli chces muzes mu to take trpet a pockat az ti sem tam jednu liskne, pak treba malymu a ty mu budes delat porad sluzku. Utec uz jsi to udelala! Casem najdes jinyho lepsiho chlapa pro tebe i maleho. Jen neztracej cas!
Již osm měsíců jsem zpět s přítelem. Mezitím byla pauza čtyři roky. Moc ho miluju a do nedávna jsem si byla jistá, že on mě taky. Společně vychováváme syna viz metřík, který přítele má za vlastního taťku. Já jsem vstoupila podruhé do stejné řeky šťastná jak blecha, nic jsem neřešila. Jak se říká, každý má svoje, takže jsem přimhouřila oko nad jeho víkendovými pivními radovánkami, náladovostí i svéráznou povahou. Už je to víc jak čtyři měsíce, co spolu bydlíme. Začátek provázeli drobné hádky, to bych pochopila. Jenže pak
začal být čím dál protivnější. Vzteká se kvůli maličkostem, tvrdí, že jsem histerka, když si to nenechám líbit. Skáču kolem něho jak koza, má navařeno, uklizeno, chodí brzo ráno z práce, má kafíčko snídani, všechno dělám sama a furt dokola poslouchám blbosti, že dupu
Jak chodím, proč furt smrkám a kuckám, že jsem simulant atd.,opilý se chová hrozně-rozbil mi sprej na astma, několikrát mě vyhazoval, ať vypadnu, sprostě mi nadával, jednou mě zalehnul a nechtěl pustit, utrací peníze atd.