Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Admila píše:@madanga píše:
3 roky je dloouhá doba, ale lepší než nikdyto je dlouhá doba, ale myslela jsem si, že se to uklidní tak jak sliboval, ale bylo to ještě horší…
Já bych odešla. chudák dítě. on ten alkohol ukáže pravou tvář podle mě. to ten můj kdyz se jednou za x let opije, tak je spíš roztomilej a porad mi říká samy hezky věci. takže jestli je někdo po chlastu takhle hnusnej, asi to nebude ok.
@ArankaC.
Jak někdo může dělat takové prasárny ještě v rodině ![]()
@araw píše:
No a za chvíly tady budeš psát, že jsi těhotná a sama. Holky vy nejste normální, budiž, žiješ s ním a máš o něm mínění jakej je „dobrej“ táta pro syna, ale pořizovat si s nim další dítě? Na to nemám slov
Co budeš dělat??Necháš si to? Co švagr, je sám, chtěl by vás?
@ArankaC. i kdyby měla sestra za manžela Hugha Granta nebo Brada Pitta…NIKDY, NIKDY bych jí něco takového nemohla udělat. I kdyby za mnou na kolenou lezl a já už neměla mít nikdy sex.
@Vermion
To je pořád-kamarády nebrat, bratry nebrat, tchány nebrat.. uvědomuješ si, že na takové vesnici ti už skoro nikdo nezbívá? ![]()
@SlecnaSally tak pokud je kamarád nezadaný, jak
i já…tak v ničem problém nevidím
@ArankaC.
Takže ani parter neví, že jsi těhu? Jenomže jestli jste spolu jenom spali, nemůžeš čekat, že bude jásat…takže v tomhle případě vše nebo nic není rozumné
@ArankaC. On má 4 děti? Tak to teda bych s ním dítě nechtěla..
A co ty, chceš si to nechat?
Chtěla jsem dítě dlouho a nechám si ho každopádně ať si o mě každý myslí co chce. Pro mě jsou děti smyslem života.
Před 3 měsícema jsi psala, že spolu švagr a švagrová jsou..nebo oni se spolu normálně baví?