Prdění před partnerem

9970
15.4.13 17:06

Prdění před partnerem

Tak mě napadlo tohle téma, ale vyloženě jen pro pobavení :D… Je to sice dost intimní záležitost…ale právě jak u koho :mrgreen:…Někomu to přijde úplně normální a přirozený si takhle před partnerem „ulevovat“ a někdo by se hambou propadnul :cert:.Jak je to u vás doma… Máte s tím problém, nebo to vůbec neřešíte a když to na vás přijde, tak to prostě netajíte? :jazyk:…Já abych řekla pravdu, tak s tím problém mám a pokaždý radši mizim partnerovi z dohledu :D…A on s tím taky na začátku vztahu dělal drahoty, ale po pár letech už to tak nehrotí…když prostě musí, tak musí :P Je ale pravda, že s mým exmanželem jsem tohle nikdy neřešila, ani jeden z nás se v tomhle směru před tím druhým nestyděl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.4.13 17:11

No tak to si pockam na odpovedi, to me zajima kdo co napise, a zda se prizna!!! ;) ;) ;) Ja abych rekla pravdu, ze zacatku vztahu jsem to vzdy v sobe drzela az me bolelo bricho :think: :mrgreen: :mrgreen:..Obcas jsem si ulevila potichu, nastesti to nikdy nebylo citit.. ;) Po par mesicich chozeni kdyz si ulevil obcas on prede mnou, tak proc ne ja, je to lidske… :P :D Takze nemame zadny problem nikdy…A ze ty zvuky obcas za to stoji… :oops: :oops: Kdyz jsme kdysi byla s byvalym taky nemel problem a ja pozdeji tez ne.. ;)

Radsi anonym omlouvam se, ale chodi sem kde kdo, a nemusi to vedet :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 17:12

Já s tím problém mám i po 20 letech vztahu, takže před mužem neprdím. Jako asi 2 nebo 3× mi to uklouzlo, ale jinak se toho vyvaruju :lol: muž přede mnou prdí a pokaždé se omluví, tím mě teda štve, protože si během chvilky flákne znova :roll: a uplně nesnáším ticháčky ducháčky, protože smrdí stejně jak pes a já nemůžu identifikovat kdo to byl :mrgreen:

Anonym Já, protože to je citlivé a intimní téma. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
15.4.13 17:12

Tak se říká že kdo před sebou prdí tak si pasuje nebo tak nějak, no, takže můj chlap mě miluje protože ty dělá co pouští mluví za vše :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,Já to někd ypustím když vím že není ance utéct, ale snažím se prdět mimo něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.4.13 17:14
@Anonymní píše:
Já s tím problém mám i po 20 letech vztahu, takže před mužem neprdím. Jako asi 2 nebo 3× mi to uklouzlo, ale jinak se toho vyvaruju :lol: muž přede mnou prdí a pokaždé se omluví, tím mě teda štve, protože si během chvilky flákne znova :roll: a uplně nesnáším ticháčky ducháčky, ****protože smrdí stejně jak pes a jánemůžu identifikovat kdo to byl :mrgreen:Anonym Já, protože to je citlivé a intimní téma. :mrgreen: :mrgreen:

tohle se psem je supr, posledně jsme tu měla ségru a tá to neudržela a my jsme začli větrtat a jak došli hoši s kuř pauze tak to byl puch ale my jsme to rafinovaně svedli na psa s tím že měl klobásku tož nech se nedivý a uvěřili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 17:15

Ja vas zeny obdivuji, jak to vydrzite treba neprdet, me obcas boli bricho tak ze si ulevit proste musim a obcas bych to ani nestihla jit mimo nekam manzela kde je on.Je to lidske tak proc se tomu branit, je to lidske tak jako říhani.. ;) Aspon muj nazor, jo obcas i zasmradnu ja, ale i manzel ale co vyvetrame nebo to nejak neresime..Ale nechci aby si nekdo jako myslel ze jsme cunata bo neco takovyho. Proste me na tom neprijde nic spatnyho.
Nerikam kdyz jsem s manzelem byla mesic tak jsem mela co delat abych to nepustila…Ale ted budeme spolu v prosinci 4 roky, a z toho v srpnu 1 rok manzele, a v pohode, nestydime se.
Anonymka z 17:11 :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
15.4.13 17:17

Já se klidně přiznám, já prdím. Neumím to totiž zadržet :nevim: Ale tak se snažím aspoň poodejít nebo nahodím dopředu omluvný obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 17:17

Holky koukám, že je to většinou hlavně ze strany chlapů :)… mě teda nevadí, když si ten můj uleví, ale štve mě, že pokuď ví, že to teda bude síla, tak to za chvilku udělá znova…sice už míň nápadně, ale přece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 17:18

No mě teda břicho nebolí, já si chodím čudit na balkon, tam se vždycky odzvdušním :mrgreen: ale musím to pouštět potichu, protože nejsem jediná kdo má balkon :mrgreen:

Já.

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 17:20
@gabriela82 píše:
Já se klidně přiznám, já prdím. Neumím to totiž zadržet :nevim: Ale tak se snažím aspoň poodejít nebo nahodím dopředu omluvný obličej.
:)…no já jsem taky kdysi neuměla zadržet…za to teď jsem přeborník :mrgreen:…někdy mám pocit, že u toho pojdu :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 17:21

To ja i manzelovi reknu budu prdet..A on vzdy hm a nebo rekne nee a smeje se… ;) ;) Co nadela ze jo taky kdyz ja musim… :P On obcas nerekne nic, a ani se neomlouvame…To bych nekdy se musela omlouvat co par minut, kdyz me fakt nekdy boli hoooodne bricho.
S tim balkonem to je jasny no to taky tak myvam balkony mame nad sebou takze by nevedel nikdo kdo to byl, ale clovek nikdy nevi takze na to si taky davam pozor. ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
24603
15.4.13 17:22
@Komteska80 píše: :)…no já jsem taky kdysi neuměla zadržet…za to teď jsem přeborník :mrgreen:…někdy mám pocit, že u toho pojdu :P

No já tedy prdy zadržuji jedině v práci asi, ale nosím dlouhé trika aby neviděli jak pracně tlačím půlky mezi sebe :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 17:22
@Anonymní píše:
No mě teda břicho nebolí, já si chodím čudit na balkon, tam se vždycky odzvdušním :mrgreen: ale musím to pouštět potichu, protože nejsem jediná kdo má balkon :mrgreen:Já.

přesně…můj případ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
15.4.13 17:23

:-D To je veselá téma…
Výraz: „Už pred sebou prdíte?“ ste počuli? :-) To je zrejme nejaký barometer pevnosti vzťahu. :mrgreen:
Manžel predo mnou prdí, vždy povie „pardon“, a očividne mu nevadí, že je práve so mnou. Ja prdím nehlučne :mrgreen: a môj chlap má čuch naprd (to je pekný výraz v správnej diskusii :mrgreen: ), tak keď to nie je pecka, tak to ani nezaregistruje :oops: :mrgreen: (keď som lenivá s tým niekam odísť… :oops: )
Nahlas si prdnem, len keď mi to „ujde“, inak sa snažím to zadržať, a vyprdieť sa na záchode, keď mám náhodou po nejakom jedle „prdiaci deň“.
Ale vo všeobecnosti sa snažím pred ním neprdieť, alebo len minimálne, ale zas keď sa „zadarí“, tak sa z toho rozhodne blbo necítim, sme ľudia, no nie? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 17:23
@1simona1 píše:
No já tedy prdy zadržuji jedině v práci asi, ale nosím dlouhé trika aby neviděli jak pracně tlačím půlky mezi sebe :lol: :oops:
:lol: :P…taky dobrý :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria