Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marika29 píše:
Je pravda, že on už přede mnou prdí..teda ne pořád, jen teď měl střevní potíže, tak si občas prdnul..
Komentoval to slovy že se omlouvá, ale musí, jinak by zřejmě odlítl jak je nafouklej
Delamdietu a telo se cisti, neda se to vydrzet.
Prdim vsude a smrdim.
Radeji vzdycky utecu
Vždy jsem si říkala, že před manželem nikdy prdět nebudu, ale prostě to nejde
První rok jsme se oba snažili to nějak tajit nebo umlčet
, ale pak jsme se stejně slyšeli na WC, tak nějak časem došlo i na to prdíkování před sebou u TV na gauči. Vždycky se tomu zasmějeme. Neděláme to ale v nějaké větší míře jako třeba moje tchýně, která je fakt nechutná. Prdí snad v jednom kuse a vždycky se tomu neskutečně směje, aby to jakoby zamaskovala
Je tím v rodině proslulá a myslí si, že je strašně vtipná, no já si to tedy nemyslím a nedivím se, že tchán už s ním XY let nespí a stydí se za ni. ![]()
@Anonymní píše:
Vždy jsem si říkala, že před manželem nikdy prdět nebudu, ale prostě to nejdePrvní rok jsme se oba snažili to nějak tajit nebo umlčet
, ale pak jsme se stejně slyšeli na WC, tak nějak časem došlo i na to prdíkování před sebou u TV na gauči. Vždycky se tomu zasmějeme. Neděláme to ale v nějaké větší míře jako třeba moje tchýně, která je fakt nechutná. Prdí snad v jednom kuse a vždycky se tomu neskutečně směje, aby to jakoby zamaskovala
Je tím v rodině proslulá a myslí si, že je strašně vtipná, no já si to tedy nemyslím a nedivím se, že tchán už s ním XY let nespí a stydí se za ni.
@Marika29 píše:
No ten můj má hrozně citlivý spaní totiž..
Vždy když se v noci zavrtím, tak se hned ke mě přitulí a obejme mě.
Proto jsem úplně ztuhla a dobrých deset minut se ani nepohnula
@Anonymní píše:
Vždy jsem si říkala, že před manželem nikdy prdět nebudu, ale prostě to nejdePrvní rok jsme se oba snažili to nějak tajit nebo umlčet
Je tím v rodině proslulá a myslí si, že je strašně vtipná, no já si to tedy nemyslím a nedivím se, že tchán už s ním XY let nespí a stydí se za ni.