Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107629
6.4.18 15:52
@Marcam píše:
jsi jenom člověk a je to lidské, manžel musel být se mnou i když mi daly před porodem klystýr na záchodě, sestřička mu řekla at mě hlídá :nevim: abych neomdlela, ten vedle tebe prdí taky

Proto bych chlapa u porodu nechtěla, jsou věci, které by měly zůstat soukrome

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.4.18 16:20
@Venetia píše:

naprosto souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.4.18 16:38

@Venetia @Burj Chalifa mě to v tu chvíli bylo jedno, protože jsem měla bolesti a on to neřešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.4.18 16:43

Jinak manžel přede mnou prdí, já před ním ne, já se stydím. Mimo tu porodnici, no. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.4.18 16:43
@Venetia píše:

Taky bych nechtěla, stát se může cokoliv a nechtěla bych, aby viděl určité věci, které se stát mohou, potom riskovat možný Madonin komplex, za dveřmi bych ho chtěla, na sále ne.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
6.4.18 16:44
@Marcam píše:
Jinak manžel přede mnou prdí, já před ním ne, já se stydím. Mimo tu porodnici, no. ;)

U nás nikdo před nikým, jako neříkám, že jsem ho nikdy neslyšela, jsme spolu moc dlouho, ale cíleně ne a já děkuji za to.

• Citovat
  • Upravit
5453
6.4.18 16:56
@Ice79 píše:
8o Ježiši, nevím před kým bych si tedy mohla ulevit, než před blízkyma u nás doma. Utíkat na záchod, kde to jde, mimochodem, mnohdy taky slyšet, mi přijde ujeté. A ještě s tím otravovat děti. :roll: Myslím, že u vás se chlap, chudák, přizpůsobil, když viděl, jak z toho šílíte, a sotva vyjde z domu či bytu, tak střílí jak samopal. :pankac: To jako doma nechodíte ve spodním prádle, protože to není před dětmi slušné, když máte rýmu, nesmrkáte, horký čaj nesrkáte… 8o Hmmm, dobrý cvokhaus. Není to o slušnosti…myslím, že každé dítě rodič učí, že na veřejnosti se to nedělá.

Souhlas s každým slovem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.4.18 16:59
@kamikaa píše:
Souhlas s každým slovem :palec:

Ne, tak horký čaj opravdu nesrkám a kdo srká, tak je prase a obtěžuje tím své okolí.

• Citovat
  • Upravit
73
6.4.18 17:09

Jen na začátku vztahu nikdo z nás neprděl.. Pak to nějak vyšumělo a prdíme furt.. Nevím je divný se před partnerem stydět si prdnout. To bych furt musela přemýšlet „tvl potřebuju si prdnout, kam mám jít?“ nikam. Usrat si na místě a čau. Proč bych se měla stydět když přítel to má na salámu. Kolikrát si i přeju prdnout jen abych mu oplatila ten jeho prd. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.4.18 17:10
@DeniSsM píše:
Jen na začátku vztahu nikdo z nás neprděl.. Pak to nějak vyšumělo a prdíme furt.. Nevím je divný se před partnerem stydět si prdnout. To bych furt musela přemýšlet „tvl potřebuju si prdnout, kam mám jít?“ nikam. Usrat si na místě a čau. Proč bych se měla stydět když přítel to má na salámu. Kolikrát si i přeju prdnout jen abych mu oplatila ten jeho prd. :kytka:

Zkrátka lidi na úrovni. :roll:

• Citovat
  • Upravit
73
6.4.18 17:11

@Klopotkova a tak to má být :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.4.18 17:12

Tak jsou jistě situace kdy žena prdí a neudělá s tím vůbec nic :lol: :lol: :lol: myslím třeba při milování :lol: :lol: :lol: kdy prostě ten vzduch co se dostane dovnitř pak vypšoukne ven :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
6.4.18 17:47

Tak u nás je to, myslím, zlatá střední cesta. Programově před sebou moc neprdíme, ale když to někdy ujede, nebo jsme už večer v posteli před spaním - to by mi přišlo na hlavu se zvednout z postele a jít si za dveře ulevit :D - tak z toho nikdo vědu nedělá, nijak to neprožíváme. Samozřejmě jsou situace, kdy to prostě zadržíme vždycky (jídlo, sex atd.).
Jinak na záchodě se zavíráme, když je jeden v koupelně, tak druhý zaklepe a počká, jestli může vejít, čaj nesrkáme atd. :roll:
Co se týká porodu, tak rozhodnutí být či nebýt u toho nechám na manželovi. Chtěla bych, aby se podíval na nějaká videa, aby si uvědomil, že se tam mohou dít dost naturalistické věci atd., prostě aby zvážil, jestli to chce. Nebudu ho ani přemlouvat, ani mu to zakazovat, když bude chtít. Nemám na tohle vyhraněný názor. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
6.4.18 17:51
@DeniSsM píše:
Jen na začátku vztahu nikdo z nás neprděl.. Pak to nějak vyšumělo a prdíme furt.. Nevím je divný se před partnerem stydět si prdnout. To bych furt musela přemýšlet „tvl potřebuju si prdnout, kam mám jít?“ nikam. Usrat si na místě a čau. Proč bych se měla stydět když přítel to má na salámu. Kolikrát si i přeju prdnout jen abych mu oplatila ten jeho prd. :kytka:

Jsem ráda, že jsem tohle u žádného chlapa nezažila a doufám, že se toho ani nedožiju… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
6.4.18 18:27

Už chybí jen chození v pantoflích, přezouvání, koberčky a dečky, tyč v kuchyni a zatování ovladačů do igelitu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí