Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
25.9.16 19:02

Tak my před sebou neprdíme, ne cíleně, jako že je nám to fuk, kde si uprdneme, už jsme spolu čtvrt století, tohle bych vnímala jako ty a udělala asi totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
25.9.16 19:17

No velmi zajímavá je minuta ticha v kostele a vždycky si tam někdo uprdne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.16 19:36
@Anonymní píše:
Napíši vám svoji zkušenost, byla jsem s jedním přítelem teprve tři týdny, pozval mě k sobě domů, z okna kouřil a u toho hrozně prděl, vůbec mu to nebylo hloupé, no hned po tom jsem se s ním rozešla, ještě se divil proč, to prdění jsem brala jako výsměch, anonym, je to trapné.

no buran…takový primitiv by mi taky vadil a nechtěla bych ho. Vždyt tři týdny je krátký vztah, kdy se lidi obvyke dělají lepšími. Jak se asi bude takový chlap projevovat po letech :oops:…já mám v tomhle směru zábrany i po dlouholetém manželství…od toho máme záchod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.16 19:37
@chipsa píše:
No velmi zajímavá je minuta ticha v kostele a vždycky si tam někdo uprdne :mrgreen: :mrgreen:

tý jo, to jsem si nikdy nevšimla :oops: Asi proto, že tam neustále výskají děti, at už naše, nebo cizí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
25.9.16 19:43

Tak my teda ne, alespoň ne cíleně. Ne vždy se to povede, ale cíleně to by mi vadilo. Já osobně i na wc nebo v koupelně pustím vodu nebo udělám jiný rámus…aby nic nešlo slyšet. To samé v práci. Jinak jsme spolu víc jak 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
25.9.16 19:45
@Anonymní píše:
AHoj, je mi 30 let a zhruba 4 měsíce mě trápí nadměrná plynatost. Trpěla jsem na to vždycky asi více, ale to, co se mi děje teď, je už opravdu extrémní, cca 80× za den a to si nedělám srandu. Vyzkoušela jsem všechno a nepomáhá nic. Začínám z toho mít psychické potíže a vyřazuje mě to ze společnosti. Byla jsem u lékaře a myslí si, že mám překyselený žaludek. Zkoušela jsem jíst i zdravě ( jinak jím normálně všechno ) a zdálo se mi, že to bylo snad ještě horší. Ocitl se někdo v podobné situaci?

Zkus pohyb přes den, například běh, rozpohybuješ střeva. Kontroluj si dobře, co jíš a co ti tyto problémy dělá, třepa zapisuj. Já chodím do jógy a při těch různých polohách to je taky kumšt vše udržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.9.16 20:02

Ja tohle primitivní chování absolutně nechápu. Kazdej si to omlouvá jinak, ze?!! Mezi normální lidi to opravdu nepatří. Na to neexistuje žádná omluva. Byla bych schopna umlátit kohókoliv holýma rukama v momentě kdy ma potřebu krkat či prdet. U stolu o tom ani nemluvím. Nejsme zvířata. Na tohle jsem uplne alergicka. Akor u zensky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
25.9.16 20:35
@Raspusha píše:
Ja tohle primitivní chování absolutně nechápu. Kazdej si to omlouvá jinak, ze?!! Mezi normální lidi to opravdu nepatří. Na to neexistuje žádná omluva. Byla bych schopna umlátit kohókoliv holýma rukama v momentě kdy ma potřebu krkat či prdet. U stolu o tom ani nemluvím. Nejsme zvířata. Na tohle jsem uplne alergicka. Akor u zensky :roll:

To mne to prijde prirozeny, jak mas pak vedle chlapa existovat, kdyz si nesmis uprdnout :nevim: A copak treba porod…
Byvaly se prede mnou za 4 roky neuprdl, ja pred nim nikdy nebrecela (nebydleli jsme spolu)… No vztah mam asi poradne az ted, kdy s nama jeden prd nebo slaba chvilka fakt nezamava :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
25.9.16 20:55

@Janee19 to si asi špatně vykladame :) Co takhle použit toaletu? Ja mam letitej vztah a tohle u nas nikdy nebylo a nebude „ přirozené” či „bezne”. Stejne tak k tomu vedu i deti. Prý to ve škole dělají normálně.. Říkám, ok tam si to dělejte. Pokud jim to učitelky tolerují je to jejich věc. Žádný prdeni, krkani, srkani, mlaskani apod. Doma nestrpim. Nikdy! Slušnost a výchova maji přednost.. A toto do slušného chování rozhodne nepatří.. I kdyby jsme spolu byli 30 let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.9.16 20:59
@Raspusha píše:
@Janee19 to si asi špatně vykladame :) Co takhle použit toaletu? Ja mam letitej vztah a tohle u nas nikdy nebylo a nebude „ přirozené” či „bezne”. Stejne tak k tomu vedu i deti. Prý to ve škole dělají normálně.. Říkám, ok tam si to dělejte. Pokud jim to učitelky tolerují je to jejich věc. Žádný prdeni, krkani, srkani, mlaskani apod. Doma nestrpim. Nikdy! Slušnost a výchova maji přednost.. A toto do slušného chování rozhodne nepatří.. I kdyby jsme spolu byli 30 let ;)

mám to sejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
25.9.16 21:01
@Raspusha píše:
@Janee19 to si asi špatně vykladame :) Co takhle použit toaletu? Ja mam letitej vztah a tohle u nas nikdy nebylo a nebude „ přirozené” či „bezne”. Stejne tak k tomu vedu i deti. Prý to ve škole dělají normálně.. Říkám, ok tam si to dělejte. Pokud jim to učitelky tolerují je to jejich věc. Žádný prdeni, krkani, srkani, mlaskani apod. Doma nestrpim. Nikdy! Slušnost a výchova maji přednost.. A toto do slušného chování rozhodne nepatří.. I kdyby jsme spolu byli 30 let ;)

myslíš, že ze spaní nikdo u vás doma neprdíte?! :think: Máš to vychytané tak, že jakmile se ti chce, letíš i v noci na záchod?! 8o

@Janee19 asi tak nějak… občas nám to jednomu i druhému ujede, ale rozhodně si nepřipadáme jako prasata nebo že bychom nebyli vychováni ke slušnosti… a rozhodně nevytrubujeme běžně kudy chodíme, u stolu apod. nemyslitelný, ale s každým prdem lítat na záchod :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
25.9.16 21:04

Ja bych si pred mojim nikdy neprdla, on prdi bezne. A co u deti? ucite je rikat pardon, kdyz si prdnou nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
25.9.16 21:07
@Raspusha píše:
Ja tohle primitivní chování absolutně nechápu. Kazdej si to omlouvá jinak, ze?!! Mezi normální lidi to opravdu nepatří. Na to neexistuje žádná omluva. Byla bych schopna umlátit kohókoliv holýma rukama v momentě kdy ma potřebu krkat či prdet. U stolu o tom ani nemluvím. Nejsme zvířata. Na tohle jsem uplne alergicka. Akor u zensky :roll:

Chudak tvuj chlap :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.9.16 21:15
@LadyBrigit píše:
Ja bych si pred mojim nikdy neprdla, on prdi bezne. A co u deti? ucite je rikat pardon, kdyz si prdnou nebo ne?

samozřejmě, učím je to od malinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
25.9.16 21:16
@Raspusha píše:

8o Ježiši, nevím před kým bych si tedy mohla ulevit, než před blízkyma u nás doma. Utíkat na záchod, kde to jde, mimochodem, mnohdy taky slyšet, mi přijde ujeté. A ještě s tím otravovat děti. :roll: Myslím, že u vás se chlap, chudák, přizpůsobil, když viděl, jak z toho šílíte, a sotva vyjde z domu či bytu, tak střílí jak samopal. :pankac: To jako doma nechodíte ve spodním prádle, protože to není před dětmi slušné, když máte rýmu, nesmrkáte, horký čaj nesrkáte… 8o Hmmm, dobrý cvokhaus. Není to o slušnosti…myslím, že každé dítě rodič učí, že na veřejnosti se to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí