Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
a co s tím má on ve spaní jako udělat?
Třeba špunt do zadku ![]()
@jdukolem píše:
a co s tím má on ve spaní jako udělat?
Člověk ve spaní neprdí… musel být aspoň trochu vzhůru, musel o tom vědět ![]()
V noci jsou střeva v minimálním režimu, odpočívají, ano pracují, ale velmi pomalu.
Pokud odcházejí větry ve spánku tak nejsou slyšet, jelikož má člověk ve spánkovém režimu svěrač mírně povolený a ony samovolně odcházejí. Pokud je v noci prd slyšet tak člověk musí být alespoň trochu vzhůru jelikož hlasitý prd člověk musí vždy trochu sám „vytlačit“ ![]()
To je boží téma… ![]()
@Cmochy píše: Člověk ve spaní neprdí… musel být aspoň trochu vzhůru, musel o tom vědět![]()
V noci jsou střeva v minimálním režimu, odpočívají, ano pracují, ale velmi pomalu.
Pokud odcházejí větry ve spánku tak nejsou slyšet, jelikož má člověk ve spánkovém režimu svěrač mírně povolený a ony samovolně odcházejí. Pokud je v noci prd slyšet tak člověk musí být alespoň trochu vzhůru jelikož hlasitý prd člověk musí vždy trochu sám „vytlačit“
To je boží téma…
@Cmochy píše: Člověk ve spaní neprdí… musel být aspoň trochu vzhůru, musel o tom vědět![]()
Pokud odcházejí větry ve spánku tak nejsou slyšet, jelikož má člověk ve spánkovém režimu svěrač mírně povolený a ony samovolně odcházejí. Pokud je v noci prd slyšet tak člověk musí být alespoň trochu vzhůru jelikož hlasitý prd člověk musí vždy trochu sám „vytlačit“
To je boží téma…
a to prosím tě víš z jaké učebnice fyziologie? ![]()
Zadržování obdivuju, já jak vstanu, tak to urychlím a než udělám krok, je to mezi náma. Tak před sebou prdíme a neresime, máme okna. Tak to vyvetráme. A omluvíme se. Prostě je to přirozený, lepší než bolest břicha… Ale co mi vadí, když si někdo ulevuje, tak aby to všichni viděli. Udělá úlevovou grimasu, přidřepne si, nedej bože má slovní projevy úlevy. Jinak to prostě patří k životu. Pravidelné vyprázdnění a odchod větrů je důkaz zdraví.
@Bondatrova
mě to pobavilo
lepší prdět,.jednak je to důkaz zdravý a ještě nemá dluhy. Podle mě je to bezesporu lepší partie. ![]()
@Cmochy
Já teda nevím, ale já si jednou ve spánku prdla nahlas a vzbudilo mě to
takže určitě to jde ![]()
To je boží téma…
No to nevím…
Chlap prdí ve spánku dost nahlas a fakt spí… Chrápání s prděním dohromady
Vražedná kombinace!!! Ale stejně ho miluju
![]()
Mně se teda teď nedávno po sexu stala nepříjemná věc:D fakt jsem nechtěla:D držela jsem to celou dobu v sobě, poslední poloha byla zezadu a když to přítel dokončil, tak me chytl za pulky a jakoby je roztáhl a v tu chvíli se ozvalo. „pffffff“
chudák, schytal to přímo:D
![]()
@Anonymní píše:
Mně se teda teď nedávno po sexu stala nepříjemná věc:D fakt jsem nechtěla:D držela jsem to celou dobu v sobě, poslední poloha byla zezadu a když to přítel dokončil, tak me chytl za pulky a jakoby je roztáhl a v tu chvíli se ozvalo. „pffffff“chudák, schytal to přímo:D
![]()
![]()
Kamarádka si takhle pšoukla u gynekologa, když jí máčknul na břicho ![]()
@boball píše:
Kamarádka si takhle pšoukla u gynekologa, když jí máčknul na břicho
Tak toho se přesně děsím každou prohlídku
![]()
Můžu se zeptat, těch kteří před sebou neprdi. Měly jste partnery u porodu? Popravdě bych se víc styděl u porodu, než u prděni.