Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndreaS92 píše:
Mame to stejněto, ze před sebou prdime značí to, ze se před sebou nestydime a milujeme se se vším všudy
![]()
Jezis to jsou otazky ![]()
Nejsme pubertaci abysme si chodili uprdnout za roh ![]()
Taky prdíme jak je libo. Ale zakázali jsme si prdět v koupelně (když jsme tam oba) a taky v autě
. To by jsme pak nemuseli rozdýchat
.
@Ivčis píše:
Taky prdíme jak je libo. Ale zakázali jsme si prdět v koupelně (když jsme tam oba) a taky v autě. To by jsme pak nemuseli rozdýchat
.
I při orálku? Zase proč ne, jsme lidi, no ne?
Pokud to jde zadržet, tak mimo záchod neprdím, ale nejen před přítelem, prostě vůbec. S každým prdem běhám na záchod
. Není to nejpraktičtější, ale jsem tak zvyklá. A to ještě pouštím větrák, aby případně nebylo nic slyšet ![]()
Pane bože vždyť o sexu se tady nikdo nebavil ne? To jako nejsme prasata že jo.
@Ivčis píše:
Pane bože vždyť o sexu se tady nikdo nebavil ne? To jako nejsme prasata že jo.
@lechem píše:
I při orálku? Zase proč ne, jsme lidi, no ne?
ovšem tohle je velice inteligentní příspěvek
![]()
Taky přikládám svůj příspěvek, v týdnu jsem poprvé spala u přítele a on si v noci strašně, ale strašně prdnul… cítila jsem se jako blbec
@Anonymní píše:
Taky přikládám svůj příspěvek, v týdnu jsem poprvé spala u přítele a on si v noci strašně, ale strašně prdnul… cítila jsem se jako blbec
A spal? ![]()
@Petule030 píše:
A spal?
jo, byla to strašná rána, mě to vzbudilo, mám mikrospánek, ale on spal jak dřevo ![]()
@Petule030 píše:
Tak to ses mohla cítit sebe trapněji, ale on o tom nevěděl![]()
no jo, ale ten puch, málem jsem to nerozdýchala ![]()
Ne, jen tak pred sebou neprdime. Nerikam, ze kdyz to nahodou nekomu ujede, takze z toho delame vedu, ale jen tak svobodne je nepoustime.