Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
9.10.14 01:48
;)
  • Citovat
  • Upravit
2498
9.10.14 07:32

@Chocoloco tak je rozdil chlap a chlap..nekteri jsou opravdu hovadka :poblion: ale ze si nekde uprdne ze to proste neudrzi nebo ma nadymani nebo proste to v klidu pusti, tak ho neb du odsuzovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.10.14 08:23

@Virginian jj Miloš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
9.10.14 16:05
@Petule030 píše:
Teda, celkem se divám, kolik z vás to odsuzuje. My s přítelem před sebou taky prdíme. Přítel prdí snad všude - doma, mezi kamarády, dokonce i když jsme spolu začínali chodit. Kdyby to ale nedělal, snad nikdy bych si to nedovolila udělat i já :oops: a říkám si - když on a dost často, proč bych nemohla já jednou za čas. Schválně to nedělám, ale nebudu kvůli prdíku odbíhat na wc, když přítel proprdí celý den a noc, div se někdy do rána neudusíme :mrgreen:

:cert: fuj, stydela bych se za takového chlapa, jako když to doma ujede, tak se nic nedeje, ale před kamarady, známými, to bych nedala, to je potom buranstvi, nic jineho…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.14 20:37
@pannacotta píše:
Mě se pokaždé líbila moje mladší ségra když byla ještě malý smrad, si někdo uprd a ona zpozorovala smrad, tož začala čichat a říká že někdo si prdl a nosem jela po stopě až skočila u kohosi zadku a zjistila kudy cesta vede :mrgreen: :mrgreen: a nebo když si prdla tak dycky měla zacpaný noc a jazyk vytahovala vena á se ji ptám co dělá a ona že nechce aby ji ten smrad vešel do pusy :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Virginian
10.10.14 03:14
@slabikář píše: :cert: fuj, stydela bych se za takového chlapa, jako když to doma ujede, tak se nic nedeje, ale před kamarady, známými, to bych nedala, to je potom buranstvi, nic jineho…

Jo takhle se potlačovali sexuální tužby a tendence až si z toho nějakej Freud udelal živnost.

Takže jestli to dobře chápu, tak je normální veŕejně propagovat buziky, kteři si to navzájem dělaj do kakaový roury, ale volně si prdnout je proti bontónu?

Hlavně ten malíček, dámo, při pití čaje muší bejt malíček odtaženej. To je kvůli noblese.

• Citovat
  • Upravit
700
10.10.14 03:33
@Virginian píše:
Jo takhle se potlačovali sexuální tužby a tendence až si z toho nějakej Freud udelal živnost.

Takže jestli to dobře chápu, tak je normální veŕejně propagovat buziky, kteři si to navzájem dělaj do kakaový roury, ale volně si prdnout je proti bontónu?

Hlavně ten malíček, dámo, při pití čaje muší bejt malíček odtaženej. To je kvůli noblese.
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
10.10.14 19:30
@Virginian píše:

ty jsi nepochopil podstatu věci, homosexualita není nemoc, ale to je dané, s prominutím si us.rat na veřejnosti je zhovadilost…

• Citovat
  • Upravit
25123
10.10.14 19:36

@slabikář no to spíš ty si nepochopila podstatu věci :lol:

to že někdo má třeba zdravotní problémy a někdy je opravdu jeden prd lepší než deset doktorů tě jaksi nenapadlo, že…a upřímně to že se to tobě ekluje je v tomhle případě jaksi vedlejší :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
10.10.14 19:51

@slabikář pro nekoho zhovadilost pro druheho adrenalin :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
10.10.14 19:57
@smejdka píše:
Hele my jsme doma asi divní. U nás (u rodičů) se prdělo jako prase, teda fotr nám prděl pod xichty furt. Tlamu se žvárem vylepenou ven z okna, prde. l v kuchyni a s.ral nám pod nos. Fakt paráda, zejména u jídla. Moje maminka si chodívala uprdnout třeba na chodbu, i když to třeba bylo slyšet, tak to bylo takové „intimnější“.
No a my s manželem? jsme spolu 15 let a doteď jsem přesvědčená, že prostě neprdí :think: :andel: Dokonce si myslím, že na velkou musí chodit tak jednou za 3 roky :-) Já před ním taky neprdím, pravda, teď po třetím porodu mám občas problém, takže se stane, že to ujede, ale nijak to nekomntujeme (maximálně „ehm“ nebo „pardon“), prdět záměrně pod nos mi prostě přijde divné, smrdět někomu, koho i po těch letech a dětech miluju, pod čumák :-)
Ale koukám, že jsme silně v menšině :-) S bývalým jsme prděli svorně, ale když nad tím tak přemýšlím, tohle mi přijde takové, no, lepší. A o břichaboly nejde, poodejít těch 5 metrů do jiné místnosti tak fyzicky vyčerpávající není - no a když ujede, tak ujede.
:kytka: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
28272
10.10.14 20:23
@brumdinka píše:
@slabikář no to spíš ty si nepochopila podstatu věci :lol:to že někdo má třeba zdravotní problémy a někdy je opravdu jeden prd lepší než deset doktorů tě jaksi nenapadlo, že…a upřímně to že se to tobě ekluje je v tomhle případě jaksi vedlejší :P

Ano. Ovšem pochybuji, že když má někdo zdravotní problémy, tak doma s partnerkou vesele soutěží, kdo víc nahlas a smradlavěji a ještě se tomu směje. Věř, že právě ti, co mají zdravotní problémy právě toto nejvíc řeší a těžce nesou. A dobře vím o čem mluvím, to mi věř, vidím to u velmi blízkého člena rodiny. Takže já naprosto souhlasím se @slabikář že toto dělat na veřejnosti je zhovadilost a buranství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.14 12:11
@smejdka píše:
@Peťule1013 Hele ten můj fotr ale prděl vyloženě furt (živej na bůčkách a klobásách), ještě u toho tlačení funěl a občas hekal a bylo mu fuk, že tam třeba jíme. Většinou měl nějakou rádobyvtipnou průpovídku typu „jeden prd lepší než 10 doktorů“ a když měl den, tak kolikrát za to jedno cigáro ty 3-4 několikasekundové poctivé, smradlavé prdy vytlačil.
S tím uvědoměním to máme stejné, už jsem se taky přistihla, že zvesela prdím a manžel je doma :-), to se prostě stane
Ale každopádně upřímně - i kdybych prděla jak vořech a jemu pod nos, možná by mi taktně naznačil, že mu to vadí, ale ne takhle, to vypadá, že ho žere něco jiného a našel si záminku. Nebo to s tebou nemusí mít vůbec nic společného a má prostě mentální krámy :-)

Hodne jsem se pobavila u tohoto tematu - my s partnerem pred sebou prdime, smrdime si pod nos a jeste taky zavodime, kdo si prdne vic, nadzvedavame nohy, aby to slo lip slyset… kdyz je smrad, tak se hadame, kdo vypustil jina z lahve a hadame se, kdo otevre okno… :oops:

• Citovat
  • Upravit
36504
11.10.14 12:14
@Anonymní píše:
Hodne jsem se pobavila u tohoto tematu - my s partnerem pred sebou prdime, smrdime si pod nos a jeste taky zavodime, kdo si prdne vic, nadzvedavame nohy, aby to slo lip slyset… kdyz je smrad, tak se hadame, kdo vypustil jina z lahve a hadame se, kdo otevre okno… :oops:

prostě lidi na úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.14 12:17
@Burj Chalifa píše:
prostě lidi na úrovni.

doma se nebudu omezovat, doma se chci citit jak doma a jak uz tady nekdo napsal, partnera je potreba brat i s jeho prdy… je to lidsky a neni to vzdycky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky