Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
7.10.14 20:28
@Chocoloco píše:
Tak to je hloupost, sveho muze miluji, fakt mi nevadi, kdyz mu neco obcas uklouzne, ale aby mi s prominutim usi.ral pred nosem a bavil se tim? To nekomu fakt prijde normalni?

„Uklouznutí“ je lidské, stačí mít záchvat kašle a nevíte, který otvor hlídat dřív. Ale dělat to s gustem před partnerem je prasárna a primitivnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
7.10.14 20:32

@Burj Chalifa Mi povidej :mrgreen:.
Ja jen nechapu to nadseni z prdeni jako partnerske zabavy.My spolu mame tolik jinych fajn veci :oops:, ktere spolu muzeme a chceme provozovat..

• Citovat
  • Upravit
49159
7.10.14 20:33
@Virginian píše:
Ale hloupost. Každej to má jinak a šmahem odsuzovat se nedá. Co vadí tobě, nevadí jinejm a naopak.

co je sexy na tom si před sebou s gustem „uvalit“? To je opravdu erotické? :think:
mě to tedy přijde spíš antikoncepční, asexuální počínání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 20:57

Souhlasim s vami holky, ale to se mam rozejit s otcem ditete kvuli prdeni? Nevim co delat.On se pokazde urazi, kdyz ho napomenu.Uz jsem mu rekla i ze je prase a stejne furt prdi.Hnus to je, ale co s tim.Pred nedavnem lital prdet na wc a ted si uvali kdekoliv bez skrupuli a zabran.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.14 21:00

Jinak se omlouvam za anonymni prispevky, ale nechci se,,chlubit" svym partnerem. :oops: :roll: Nejhorsi je, ze prdi i venku, to se tuplem za nej stydim. Uprdne si a pak se otoci, jestli ho nekdo neslysel.

• Citovat
  • Upravit
49159
7.10.14 21:03
@Anonymní píše:
Souhlasim s vami holky, ale to se mam rozejit s otcem ditete kvuli prdeni? Nevim co delat.On se pokazde urazi, kdyz ho napomenu.Uz jsem mu rekla i ze je prase a stejne furt prdi.Hnus to je, ale co s tim.Pred nedavnem lital prdet na wc a ted si uvali kdekoliv bez skrupuli a zabran.

a není fakt nemocnej? může mít intoleranci nějakých potravin které způsobují tu plynatost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.10.14 21:04
@Anonymní píše:

To měl vždycky nebo to rozjel až dodatečně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 22:10

@Burj Chalifa Dela to asi pul roku a jsme spolu 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.14 22:11

@jdukolem K doktoru jit nechce.

• Citovat
  • Upravit
49159
7.10.14 22:12
@Anonymní píše:
@jdukolem K doktoru jit nechce.

má pocit že se nic neděje a nebo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.14 22:28

@jdukolem Nema rad doktory. Proste ho tam nedostanu.Uz ho tam posilam dlouho s boulickou na prsu a nee, nepujde a hotovo.Me i syna posila k doktoru se vsim, ale on nejde s nicim.

• Citovat
  • Upravit
49159
7.10.14 22:32
@Anonymní píše:
@jdukolem Nema rad doktory. Proste ho tam nedostanu.Uz ho tam posilam dlouho s boulickou na prsu a nee, nepujde a hotovo.Me i syna posila k doktoru se vsim, ale on nejde s nicim.

uf to je pak těžká práce… zkus si s ním ještě promluvit na téma - mám o tebe starost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
8.10.14 12:32
@jdukolem píše:
co je sexy na tom si před sebou s gustem „uvalit“? To je opravdu erotické? :think:
mě to tedy přijde spíš antikoncepční, asexuální počínání

Jsme lidi, no. Lidi smrdej, vypadaj blbje kdyz jsou nemocny, drbou si perdele a i jinde - no a co?

Tatinek vzdycky rikal, ze fajnovy lidi stojej za h0vno - citat z klasika actually.

• Citovat
  • Upravit
25123
8.10.14 12:49

@Virginian jo :pankac:

hele docela mi chybí tvoje stará profilovka, ta byla lepší než tahle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
8.10.14 13:32

@Virginian …fajnovy lidi stojej za h0vno :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat