Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
5.10.14 17:35
@Anonymní píše:
Muj partner prdi skoro nonstop. Doslova proprdi den.Uz rano prdi v posteli a to tak, ze se divim, ze se nepose*e. Omlouvam se za anonym, tohle bohuzel neni vtip. :roll: Totalne se mi tim zhnusil i sex.

I při „tom“?Úplně na lehkou váhu bych to nebrala, může to být příznak nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.14 18:47

@Burj Chalifa Pri sexu neprdi, napsala jsem to blbe. Myslela jsem to tak, ze jak furt prdi, prestal me pritahovat a nechci sex s nim. Pokazde se omluvi, ale prdi porad.Mame syna, jinak bych asi uz utekla. K doktoru nechce ani espumisan nechce.

• Citovat
  • Upravit
36504
5.10.14 18:49
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Pri sexu neprdi, napsala jsem to blbe. Myslela jsem to tak, ze jak furt prdi, prestal me pritahovat a nechci sex s nim. Pokazde se omluvi, ale prdi porad.Mame syna, jinak bych asi uz utekla. K doktoru nechce ani espumisan nechce.

To není normální. Mám obavu, že by v tom mohl být zdravotní problém. Dokopej ho na gastro. Jakou má stravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.10.14 18:55

Ja teda pred partnerem nepridim…jednou se mi stalo ze jsem si uprdla kdyz jem mela zachvat smichu…ale to se vazne nedalo ovladnout a pak nasledovala dalsi salva smichu jak jsem se stydela:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
5.10.14 19:00
@Anonymní píše:

fuj, to by s mi taky hnusil, promin, ale asi je buran, kdyby mu zalezelo na tom, co si o nem myslis, tak to nedela nebo si vezme alespon ten espumisan…
Před jinými lidmi to dela taky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.14 18:52

@Burj Chalifa Stravu ma stejnou jak ja.Jime vsechno. Akorat on pije hodne pivo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.14 18:53

@slabikář Pred jinyma treba pred mymy rodicema neprdi.

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
7.10.14 19:06

Kdyz tady ctu, jak se predhanite ve zvukovych a smradlavych efektech, uz se celkem prestavam divit tematum, kdy se resi, ze partneri maji sex jednou za dva mesice nebo nevery.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.14 19:15

@Chocoloco Taky uvazuju o milenci, doma mam nonstop prdeni, :zed:

• Citovat
  • Upravit
36504
7.10.14 20:00

Jsou věci, které se veřejně a s gustem prostě nedělají. Svědčí ne o intimitě, ale ztrátě vkusu a soudnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
7.10.14 20:16
@Burj Chalifa píše:
Jsou věci, které se veřejně a s gustem prostě nedělají. Svědčí ne o intimitě, ale ztrátě vkusu a soudnosti.

Ale hloupost. Každej to má jinak a šmahem odsuzovat se nedá. Co vadí tobě, nevadí jinejm a naopak.

• Citovat
  • Upravit
30194
7.10.14 20:18
@Burj Chalifa píše:

Blbost… K tomu druhému máš blíže, když víš, že tě nedsoudí za každej smradlavej pšoukanec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
7.10.14 20:20
@Honza 12 píše:
Blbost… K tomu druhému máš blíže, když víš, že tě nedsoudí za každej smradlavej pšoukanec…

Tak to je hloupost, sveho muze miluji, fakt mi nevadi, kdyz mu neco obcas uklouzne, ale aby mi s prominutim usi.ral pred nosem a bavil se tim? To nekomu fakt prijde normalni?

• Citovat
  • Upravit
28272
7.10.14 20:24
@Chocoloco píše:
Tak to je hloupost, sveho muze miluji, fakt mi nevadi, kdyz mu neco obcas uklouzne, ale aby mi s prominutim usi.ral pred nosem a bavil se tim? To nekomu fakt prijde normalni?

Není to normální. Je to prasárna, taky se mi to hnusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
7.10.14 20:28
@Kočislava píše:
Není to normální. Je to prasárna, taky se mi to hnusí.

Jsem rada, ze nejsem az takovy exot. Nejsem cita, muj muz byl u dvou porodu, tudiz take neni citlivka, ale predhanet se pred sebou, kdo si prdne hlasiteji a „vonaveji“?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky