Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
8.10.14 20:34
@Chocoloco píše:
Ses si jista, ze te tech dvacet let netaha za fusekli??Kdyby te totiz opravdu milovat, rizne si pred tebou tak, ze rozbije i dvojite sklo.Jooo to je panecku laska, zadne upejpani.. :mrgreen:

No to jsi mně nasadila brouka… Asi se rozvedu a najdu si nějakýho pořádnýho dobytka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
8.10.14 20:45
@ana11 píše:
No to jsi mně nasadila brouka… Asi se rozvedu a najdu si nějakýho pořádnýho dobytka :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
8.10.14 20:57
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
8.10.14 22:36
:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
9374
8.10.14 22:56

Teda, celkem se divám, kolik z vás to odsuzuje. My s přítelem před sebou taky prdíme. Přítel prdí snad všude - doma, mezi kamarády, dokonce i když jsme spolu začínali chodit. Kdyby to ale nedělal, snad nikdy bych si to nedovolila udělat i já :oops: a říkám si - když on a dost často, proč bych nemohla já jednou za čas. Schválně to nedělám, ale nebudu kvůli prdíku odbíhat na wc, když přítel proprdí celý den a noc, div se někdy do rána neudusíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
8.10.14 22:58

@Petule030 a ze kolikrat je to poradny smradecek :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.10.14 23:03
@Zannkaa píše:
@Petule030 a ze kolikrat je to poradny smradecek :mrgreen: :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: To mi povídej :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
8.10.14 23:23

@Petule030 nejlepsi je, kdyz rano vstanes a jdes se :lol: treba napit nebo na wc a vratis se zpet do loznice…to je pak ta prava facka mezi dverma za celou noc :mrgreen: to qni okno nestiha vetrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
8.10.14 23:38
@Petule030 píše:
Teda, celkem se divám, kolik z vás to odsuzuje. My s přítelem před sebou taky prdíme. Přítel prdí snad všude - doma, mezi kamarády, dokonce i když jsme spolu začínali chodit. Kdyby to ale nedělal, snad nikdy bych si to nedovolila udělat i já :oops: a říkám si - když on a dost často, proč bych nemohla já jednou za čas. Schválně to nedělám, ale nebudu kvůli prdíku odbíhat na wc, když přítel proprdí celý den a noc, div se někdy do rána neudusíme :mrgreen:

Holky ti ho zavidi, ne? Takovyho burana neznam..

• Citovat
  • Upravit
9374
8.10.14 23:41
@Chocoloco píše:
Holky ti ho zavidi, ne? Takovyho burana neznam..

Ve společnosti to moc nedělá. Kamarádi se zasmějí, okomentují zápach a já už jsem si zvykla. Nedělám z tohoto vědu, je to lidské a já mám ve vztahu jiné blbosti na řešení ;) Tomuto se spíš zasměju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
8.10.14 23:43
@Petule030 píše:
Ve společnosti to moc nedělá.Kamarádi se zasmějí, okomentují zápach a já už jsem si zvykla. Nedělám z tohoto vědu, je to lidské a já mám ve vztahu jiné blbosti na řešení ;) Tomuto se spíš zasměju

Ja bych se za nej stydela, ale koukam, ze dnesni devcata jsou rezistentni a berou, co je.

• Citovat
  • Upravit
2498
8.10.14 23:50

@Chocoloco je to jen kravina k zasmati…me to twedy taky nevadi, kdyz sme uz u toho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2498
8.10.14 23:55

@Chocoloco a jak pise @Petule030 ve vztahu jsou dulezitejsi veci… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
8.10.14 23:57
@Zannkaa píše:
@Chocoloco a jak pise @Petule030 ve vztahu jsou dulezitejsi veci… :pankac:

To urcite ano, ale chlap se muze chovat jako clovek a ne jako prase.Ale pokud to nekomu staci..

• Citovat
  • Upravit
Virginian
9.10.14 00:38
@brumdinka píše:
@Virginian jo :pankac:hele docela mi chybí tvoje stará profilovka, ta byla lepší než tahle :)

Ktera? Ten Milos Kopecky? Taky mi prislo ze mi sedne:)

Citat je z Oty Pavla mimochodem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí