Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chocoloco
18.8.14 11:00

Je spousta daleko zajimavejsich a prijemnejsich cinnosti, ktere muzeme s manzelem pred sebou ci spolecne provadet..

• Citovat
  • Upravit
4462
18.8.14 11:08

@Ilusion :lol: :mrgreen: Nevím rpoč já si hned všechno představuju, ale musela jsem se zasmát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.14 11:10

Tak ja take chodim rdeji jinam, ale stalo se (hlavne ted v tehotenstvi), ze mi to ulitne. Nicmene v praci, na verejnosti si taky clovek nemuze poprdet, takze umim zadrzet a delam i doma. Pritel je nekdy cunik, obcas mu musim pripomenout, ze treba prdet u kuchyne by nemusel. A parkrat se mi stalo, ze me v noci tema jeho mega prdama v koupelne vzbudil. Bych mu jednu vychovnou s chuti dala.

• Citovat
  • Upravit
mončís
18.8.14 11:12

Prdíme před sebou oba. Vždycky se do předu upozorníme, aby jsme mohli včas utýct :lol: lepší jeden prd, než deset doktorů! Vždyť je to přirozená věc. Děláme to všichni.

• Citovat
  • Upravit
224
18.8.14 14:08

Já si vedle svého přítele připadám děsně, přede mnou si ještě nikdy neprdnul, já se to vždy snažím v křečích zadržovat, nepřijde mi to vhodné, ale bohužel, většinou když jsem s ním, mám zrovna napilno mít nafouklé břicho… Jenže, ve fázi usínání, se to občas udržet nepovede a tak se stane, většinou už přítel spí, takže na to nijak nereaguje a nepitváme se v tom. Kdyby se mi to ale stalo během dne, nejspíš bych se omluvila nebo bych se tomu třeba zasmála, jsme jen lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.8.14 18:59

Přečetla jsem vse a musim se smat az mi slzy tecou. fakt dobra diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.14 18:57

prdění

Prdíme před sebou jak tchoři a ještě závodíme, kdo si prdne víc, přítel vyhrává na hlasitost a já na zápach

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.8.14 19:41

Dobrá diskuze. u některých příspěvků jsem se válela smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:..my před sebou prdíme a prděli jsme před sebou i doma s rodičema, ale náš otec to teda taky dělal schválně a ještě se tomu chechtal :mrgreen:..ze začátku vztahu samozřejmě ne, to jsem taky trpěla jak pes a kolikrát jsem si myslela, že se mi rozerve břicho :mrgreen: a stejně myslim, že to bylo slyšet, jak to ve mě vřelo :mrgreen:…a prděla jsem aj před bývalým a to jsme spolu byli jen rok, ale vim, že ten měl z toho radost, když jsem si před ním konečně prdla, protože to jak už někdo psal, znamená, že to je vážný, tak z toho měl vánoce a to mě teda vadilo :mrgreen:..občas, když mě můj naštve, tak, když vím, že to zrovna bude odér, tak si prdnu schválně u něj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 17:23
@Anonymní píše:
Dobrá diskuze. u některých příspěvků jsem se válela smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:..my před sebou prdíme a prděli jsme před sebou i doma s rodičema, ale náš otec to teda taky dělal schválně a ještě se tomu chechtal :mrgreen:..ze začátku vztahu samozřejmě ne, to jsem taky trpěla jak pes a kolikrát jsem si myslela, že se mi rozerve břicho :mrgreen: a stejně myslim, že to bylo slyšet, jak to ve mě vřelo :mrgreen:…a prděla jsem aj před bývalým a to jsme spolu byli jen rok, ale vim, že ten měl z toho radost, když jsem si před ním konečně prdla, protože to jak už někdo psal, znamená, že to je vážný, tak z toho měl vánoce a to mě teda vadilo :mrgreen:..občas, když mě můj naštve, tak, když vím, že to zrovna bude odér, tak si prdnu schválně u něj :mrgreen:

:poblion: to je humus, neděláme to před sebou, nechci čichat nějaké prasátko…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.14 17:13

Ano, prdíme před sebou a ještě závodíme, kdo si prdne víc :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
8020
24.9.14 17:16

Presne lepsi keden prd nez 10doktoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.9.14 19:18

No.. ačkoliv jsme s přítelem spolu téměř 2 roky, s prděním mám ještě velký problém :D za to on né, ale umíme to převést ve srandu a jak se říká, je to důkaz lásky, že se před partnerem nestydíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.14 21:50

Partner to přede mnou dělá… Já se většinou bojim, že se po.se.ru, takže to zadržuju :-D

• Citovat
  • Upravit
3232
26.9.14 23:19

Nemohu li jinak, odchazim ven a vracim se uvolnen a vycichly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.14 17:28

Muj partner prdi skoro nonstop. Doslova proprdi den.Uz rano prdi v posteli a to tak, ze se divim, ze se nepose*e. Omlouvam se za anonym, tohle bohuzel neni vtip. :roll: Totalne se mi tim zhnusil i sex.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky