Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ilusion
Nevím rpoč já si hned všechno představuju, ale musela jsem se zasmát ![]()
Tak ja take chodim rdeji jinam, ale stalo se (hlavne ted v tehotenstvi), ze mi to ulitne. Nicmene v praci, na verejnosti si taky clovek nemuze poprdet, takze umim zadrzet a delam i doma. Pritel je nekdy cunik, obcas mu musim pripomenout, ze treba prdet u kuchyne by nemusel. A parkrat se mi stalo, ze me v noci tema jeho mega prdama v koupelne vzbudil. Bych mu jednu vychovnou s chuti dala.
Prdíme před sebou oba. Vždycky se do předu upozorníme, aby jsme mohli včas utýct
lepší jeden prd, než deset doktorů! Vždyť je to přirozená věc. Děláme to všichni.
Já si vedle svého přítele připadám děsně, přede mnou si ještě nikdy neprdnul, já se to vždy snažím v křečích zadržovat, nepřijde mi to vhodné, ale bohužel, většinou když jsem s ním, mám zrovna napilno mít nafouklé břicho… Jenže, ve fázi usínání, se to občas udržet nepovede a tak se stane, většinou už přítel spí, takže na to nijak nereaguje a nepitváme se v tom. Kdyby se mi to ale stalo během dne, nejspíš bych se omluvila nebo bych se tomu třeba zasmála, jsme jen lidi.
Přečetla jsem vse a musim se smat az mi slzy tecou. fakt dobra diskuze
Prdíme před sebou jak tchoři a ještě závodíme, kdo si prdne víc, přítel vyhrává na hlasitost a já na zápach
Dobrá diskuze. u některých příspěvků jsem se válela smíchy
..my před sebou prdíme a prděli jsme před sebou i doma s rodičema, ale náš otec to teda taky dělal schválně a ještě se tomu chechtal
..ze začátku vztahu samozřejmě ne, to jsem taky trpěla jak pes a kolikrát jsem si myslela, že se mi rozerve břicho
a stejně myslim, že to bylo slyšet, jak to ve mě vřelo
…a prděla jsem aj před bývalým a to jsme spolu byli jen rok, ale vim, že ten měl z toho radost, když jsem si před ním konečně prdla, protože to jak už někdo psal, znamená, že to je vážný, tak z toho měl vánoce a to mě teda vadilo
..občas, když mě můj naštve, tak, když vím, že to zrovna bude odér, tak si prdnu schválně u něj ![]()
@Anonymní píše:
Dobrá diskuze. u některých příspěvků jsem se válela smíchy![]()
![]()
..my před sebou prdíme a prděli jsme před sebou i doma s rodičema, ale náš otec to teda taky dělal schválně a ještě se tomu chechtal
..ze začátku vztahu samozřejmě ne, to jsem taky trpěla jak pes a kolikrát jsem si myslela, že se mi rozerve břicho
a stejně myslim, že to bylo slyšet, jak to ve mě vřelo
…a prděla jsem aj před bývalým a to jsme spolu byli jen rok, ale vim, že ten měl z toho radost, když jsem si před ním konečně prdla, protože to jak už někdo psal, znamená, že to je vážný, tak z toho měl vánoce a to mě teda vadilo
..občas, když mě můj naštve, tak, když vím, že to zrovna bude odér, tak si prdnu schválně u něj
to je humus, neděláme to před sebou, nechci čichat nějaké prasátko…
No.. ačkoliv jsme s přítelem spolu téměř 2 roky, s prděním mám ještě velký problém
za to on né, ale umíme to převést ve srandu a jak se říká, je to důkaz lásky, že se před partnerem nestydíme ![]()
Partner to přede mnou dělá… Já se většinou bojim, že se po.se.ru, takže to zadržuju ![]()
Nemohu li jinak, odchazim ven a vracim se uvolnen a vycichly ![]()
Muj partner prdi skoro nonstop. Doslova proprdi den.Uz rano prdi v posteli a to tak, ze se divim, ze se nepose*e. Omlouvam se za anonym, tohle bohuzel neni vtip.
Totalne se mi tim zhnusil i sex.
Je spousta daleko zajimavejsich a prijemnejsich cinnosti, ktere muzeme s manzelem pred sebou ci spolecne provadet..