Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@grepfruit píše:
Dnes jsem byla nakupovat a najednou straaaaaašnej puch, tak jsem zavětřila nosem odkud to jde a šla jsem po tom smradu a dovedlo mě to k nádhernému chlapovi, ale ten smrad, to byla fakt jedárna
@Komteska80 píše:![]()
![]()
To bylo jeho prokletí…měla jsi ho políbit a vysvobodila bys ho od těch puchancových větříků
Ahoj holky. Tak můžu říct že nadpis této diskuze mi sto procentně zvedl náladu
![]()
@Virginian píše: Škoda, mohlas pak říkat že sis ho vyčmuchala
No, tak asi…
, byla jsem tam se svým chlapem, tomu jsem to ani neřekla, řekl by, že jsem čuně, že řeším takové věci, nemá rád tenhle humor, ale čistě teoreticky, kdybych ho v tom obchodě začala balit a pak by se mně někdo zeptal, jak jsme se vlastně seznámili, no, cítila jsem úžasnou vůni a dovedlo mě to až k němu
, fakt originální.
@Anonymní píše:
Trochu mimo téma, ale když v noci divočině a dojde i na anální styk, tak druhy den prdim daleko více a hlavně hlasitěji…
taky to tak mám ![]()
No tak to je teda debata… ale aspoň se člověk zasměje… My teda, když je nálada… a tak, tak i soutěžíme…
Můj muž vede na puch, ale v hlasitosti mě nepřekoná ![]()
![]()
@Komteska80 Nooo u nás doma - jako u rodičů, to bývalo vždy povoleno. Můj partner bohužel doplatit na pizzu, kterou jsme si dali při první společné noci a ještě i po pěti letech si z toho dělá srandu (njn ve spánku to hold neovlivníš). Nicméně záměrně si před sebou neulevujeme, příteli to už „ujelo“ při kýchnutí a byl z toho chudák tak strašně rozhozený. Jinak prdíme ve spánku
![]()
Každopádně si myslím, že jsou nějaké hranice a fakt na chlapa nebudu nikdy kálet a zároveň před ním si ulevovat… Ikdyž se přiznám, že jsem už čůrala když se mezitím sprchoval (wc v koupelně) a to jen proto, že jsem myslela že už budu muset do dřezu… a on se tam v klidu stihl i holit.
neanonymně, hezky čelem ![]()
@chs.jasmin píše:
@Komteska80 Nooo u nás doma - jako u rodičů, to bývalo vždy povoleno. Můj partner bohužel doplatit na pizzu, kterou jsme si dali při první společné noci a ještě i po pěti letech si z toho dělá srandu (njn ve spánku to hold neovlivníš). Nicméně záměrně si před sebou neulevujeme, příteli to už „ujelo“ při kýchnutí a byl z toho chudák tak strašně rozhozený. Jinak prdíme ve spánku![]()
![]()
Každopádně si myslím, že jsou nějaké hranice a fakt na chlapa nebudu nikdy kálet a zároveň před ním si ulevovat… Ikdyž se přiznám, že jsem už čůrala když se mezitím sprchoval (wc v koupelně) a to jen proto, že jsem myslela že už budu muset do dřezu… a on se tam v klidu stihl i holit.
neanonymně, hezky čelem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeee to ten můj nemá problém ani vykonat tu delší potřebu, když se sprchuju
já se teda před ním stydím, jenom před ním čůrám když už musím, ale on neee, on se klidně vyprázdní… kdyby tam nebylo velké okno a větrák, tak bych ho hnala, ale když zrovna musí???
Zrovna když tam jsem já… ![]()
@Mishelka27 píše:
když zrovna musí???Zrovna když tam jsem já…
Odliv parfémů roztomilé pózy líbánek na vlnách moře channel č.5.Tepot srdcí v dlaních spojených úsvitem tvým i mým společným. Už se neptáme co je povolené. Koření intimity všedních dní nám navždy bude vonět člověčinou. Konečně víme, co vše je dovolené a a tak si už před sebou nemusíme na nic hrát i pod peřinou…
Ahoj, oživuju
Je to mimochodem hodně vtipný téma
, ale s čím sem jdu já moc vtipný není
S manželem jsem se normálně pohádali kvůli tomu, že prdím
Jsem z rodiny, kde se toto nikdy neřešilo. Komu se chtělo, ten si uprdl a nikdo to neřešil. Nikdo přece nechce mít břichabol
No jsme spolu skoro 6 let a nestydíme se v tomto ohledu skoro od začátku, takže mě pěkně vykolejilo, že byl na mě manžel teď hnusný. Bolelo mě břicho a ujelo mi to u syna v pokoji, zrovna když měl vyvětráno
a manžel mě sjel jak malý dítě (je pravda, že to teda nevonělo
) Pak mi to večer říkal znovu a byl zase hnusnej a dnes se kvůli tomu hádáme. Mně vadí, jak se mnou potom jednal a on zas tvrdí, že jsem prase a že je to pořád. No tak nevím co s tím. Po 6 letech vztahu se budu stydět za něco pro mě zcela přirozeného? Budu to držet jako mezi lidma a bude mě bolet břicho. Připomínám, že v podstatě denně jim kedlubny, ředkve a jinou syrovou zeleninu, vařím na cibuli a 2× týdně jsou i luštěniny, takže mám k tomu dost předpoklady ![]()
Hrozně jsi mě pobavila
i když věřím, že ti zrovna po hádce moc do smíchu není..:)
My s manželem před sebou teda prdíme taky normálně, ale musím se přiznat, že když nemám den a manžel si prdne a smrdí to
tak ho taky sjedu, že je prase
On řekne, že jo, a více se k tomu nevracíme.
Tvůj manžel to zveličuje. Ale na druhou stranu, člověk by se občas trošku krotit měl ![]()
@Peťule1013
No tak to je slušný, že po takový době najednou zásek
Někomu to vadí, někomu ne… ale změna po 6ti letech?
To jsem ještě neslyšela… ![]()
My před sebou prdíme tak nějak normálně. Spíš si z toho uděláme srandu. Jakože já si třeba prdnu, podívám se na manžela a „vynadám“ jemu. „No miláčkůůů, styď se!“
![]()
Teď je hit svádět to na dítě… ![]()
Ale mám třeba zase kamarádku, které veřejné prdění přijde trapné a ta prý chodí VŽDYCKY na záchod
A vyžaduje to tak i od partnera.
JAko pokud si to ty lidi ujasní na začátku a shodnou se, tak OK… ale změna po takové době? ![]()
Jo a taky znám pár, který si třeba i prdí a krká do obličeje
To je fakt humáč teda…
Jako oni jsou jinak skvělí, děsně zaláskovaní, mají před svatbou, jsou mladí, trhlí, milují se neskutečně… vyvádějí různé krávovinky, ale tohel mě teda dostává ![]()
@Peťule1013 píše:
Ahoj, oživujuJe to mimochodem hodně vtipný téma
, ale s čím sem jdu já moc vtipný není
S manželem jsem se normálně pohádali kvůli tomu, že prdím
![]()
Jsem z rodiny, kde se toto nikdy neřešilo. Komu se chtělo, ten si uprdl a nikdo to neřešil. Nikdo přece nechce mít břichabol
No jsme spolu skoro 6 let a nestydíme se v tomto ohledu skoro od začátku, takže mě pěkně vykolejilo, že byl na mě manžel teď hnusný. Bolelo mě břicho a ujelo mi to u syna v pokoji, zrovna když měl vyvětráno
a manžel mě sjel jak malý dítě (je pravda, že to teda nevonělo
) Pak mi to večer říkal znovu a byl zase hnusnej a dnes se kvůli tomu hádáme. Mně vadí, jak se mnou potom jednal a on zas tvrdí, že jsem prase a že je to pořád. No tak nevím co s tím. Po 6 letech vztahu se budu stydět za něco pro mě zcela přirozeného? Budu to držet jako mezi lidma a bude mě bolet břicho. Připomínám, že v podstatě denně jim kedlubny, ředkve a jinou syrovou zeleninu, vařím na cibuli a 2× týdně jsou i luštěniny, takže mám k tomu dost předpoklady
jé nic si z toho nedělej asi měl špatný den ![]()
Normálně bych řekla, že to manžel přehání, ale já jezdím každý rok s kamarádkou na dovolenou. Nevím, jestli je to u ní změnou stravy, přes rok se navštěvujeme, a nic u ní takového nepozoruji, ale na té dovolené, co pár minut řacha, utíkala i z jídelny, prdla si velmi nahlas i na ulici, lidé to slyšeli, prý to nemoéhla ovlivnit. velmi se tomu směje, tak nevím. Sedmý den, už jsem měla sto chutí jí tu pudel zašpuntovat. Bydlet s ní, je dcerou smrti
Tak jestli máš podobnou frekvenci ![]()