Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festovně, neumím si ani prdnout nahlas, přirovnala bych to asi tak-přichází tiše a zabíjí. ![]()
@Komteska80 raději anonymně, ale jo, prdím jako tchoř. Nafoukne mě všechno a při pokusech jít si ulevit na wc, tak než tam doběhnu, tak mám zaražené prdy a akorát mě z toho bolí břicho.
Plynuju naprosto ze všeho, i z vody…řešila jsem to i se svým doktorem, byla to docela sranda, jít s tím k obvoďákovi
, doporučil dietu, nepomohlo. Před partnerem tedy prdím, on přede mnou taky, ale podstatně míň. Navíc jsem vysledovala určitý rozdíl, on jenom tak syčí, zatímco já dělám řachy, protože mám velký zadek a ty půlky mi o sebe tleskají ![]()
@Anonymní píše:
@Komteska80 raději anonymně, ale jo, prdím jako tchoř. Nafoukne mě všechno a při pokusech jít si ulevit na wc, tak než tam doběhnu, tak mám zaražené prdy a akorát mě z toho bolí břicho.
Plynuju naprosto ze všeho, i z vody…řešila jsem to i se svým doktorem, byla to docela sranda, jít s tím k obvoďákovi, doporučil dietu, nepomohlo. Před partnerem tedy prdím, on přede mnou taky, ale podstatně míň. Navíc jsem vysledovala určitý rozdíl, on jenom tak syčí, zatímco já dělám řachy, protože mám velký zadek a ty půlky mi o sebe tleskají
@Anonymní píše:
Plynuju naprosto ze všeho, i z vody…řešila jsem to i se svým doktorem, byla to docela sranda, jít s tím k obvoďákovi, doporučil dietu, nepomohlo. Před partnerem tedy prdím, on přede mnou taky, ale podstatně míň. Navíc jsem vysledovala určitý rozdíl, on jenom tak syčí, zatímco já dělám řachy, protože mám velký zadek a ty půlky mi o sebe tleskají
Na začátku vztahu mi to přišlo dóst trapný ale po čase už normálka
…
přítel se mi často směje jelikož to vždy když si prdnu nějak okomentuji
…
Např: upss, prc, no tak mě bolí bříško
..
Nějak to neřešíme milujem se i když prdíme a smrdíme
…
srandovní téma ![]()
My normálně prdíme před sebou, když stojíme tak si popojdeme
když nestojíme ale třeba koukáme na film tak to neřešíme, spíš s úsměvem řekneme pardón
, pak ten druhej s ksichtíkem mává rukama od sebe
když je to echt tak si řekneme akorát „aby ses nepokakal/a“
![]()
Prdíme normálně. Po x letech vztahu si nedovedu představit, že bych se třeba od zpráv nebo filmu zvedla a šla jinam…A zadržovat prdy se nemá
Už to ani nekomentujem, prostě normálka.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Když už jsme u takového bezva tématu, tak by mě zajímalo, jak to, že někdy jsou ty prdy tiché a někdy hlasité
taky vlastním pořádnej zadek a někdy je to tiché a někdy ne
![]()
@mlsalkaM píše:
Když už jsme u takového bezva tématu, tak by mě zajímalo, jak to, že někdy jsou ty prdy tiché a někdy hlasitétaky vlastním pořádnej zadek a někdy je to tiché a někdy ne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To asi záleží na tlaku a rychlosti toho „vzduchu“ co z tebe vychází. ![]()
@mlsalkaM píše:
Když už jsme u takového bezva tématu, tak by mě zajímalo, jak to, že někdy jsou ty prdy tiché a někdy hlasitétaky vlastním pořádnej zadek a někdy je to tiché a někdy ne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A také na velikosti koncového otvůrku.
![]()