Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje babička se mě vždycky ptala,,a už před sebou prdíte?,,
považovala to za pevnost vztahu, takzvanej pilíř ![]()
Já jsem teda dřív před nikým neprděla ani před manželem, vždycky jsem zdrhla jinam ale ted¨' co jsem těhotná se nežinýruju a výfuk nechávám volnej, to by jsem se uběhala
manžel předemnou prdí už od začátku co jsme spolu začali bydlet a když jsem se na něj nedůvěřivě koukla, tak řekl no co, však už je to v rodině ![]()
Nejhorší je, když jsme na nákupu v Tescu, tak si kolikrát potichounku upšoukne a uteče pryč a je to pak na mě ![]()
@Komediantka 1 píše:
Moje babička se mě vždycky ptala,,a už před sebou prdíte?,,považovala to za pevnost vztahu, takzvanej pilíř
Já jsem teda dřív před nikým neprděla ani před manželem, vždycky jsem zdrhla jinam ale ted¨' co jsem těhotná se nežinýruju a výfuk nechávám volnej, to by jsem se uběhalamanžel předemnou prdí už od začátku co jsme spolu začali bydlet a když jsem se na něj nedůvěřivě koukla, tak řekl no co, však už je to v rodině
Nejhorší je, když jsme na nákupu v Tescu, tak si kolikrát potichounku upšoukne a uteče pryč a je to pak na mě
Jsem rada za tohle bajecne tema
konecne s emuzu od plic zasmat ![]()
@superma bud v klidu, ten muj driv mi oterviral dveře u auta a když jsem se usadila, zavřel a mezitím než oběhl auto se vyprděl a pak spokojeně nasedl
Joooo jooo kde jsou ty časy
![]()
@Komediantka 1 píše:
Moje babička se mě vždycky ptala,,a už před sebou prdíte?,,považovala to za pevnost vztahu, takzvanej pilíř
Já jsem teda dřív před nikým neprděla ani před manželem, vždycky jsem zdrhla jinam ale ted¨' co jsem těhotná se nežinýruju a výfuk nechávám volnej, to by jsem se uběhalamanžel předemnou prdí už od začátku co jsme spolu začali bydlet a když jsem se na něj nedůvěřivě koukla, tak řekl no co, však už je to v rodině
Nejhorší je, když jsme na nákupu v Tescu, tak si kolikrát potichounku upšoukne a uteče pryč a je to pak na mě
muj manžel si v obchodaku uprdne i nahlas
nehne u toho ani brvou a jde dal. Kdysi jsem měla tendenci začat kašlat abych to jako zamaskovala, ale když mi pak manžel řekl, že to pak akorát vypadá, že jsem si uprdla já… takže radši zrychlím krok a nebo zajdu do jiné uličky ![]()
@Funnynka píše:
@superma bud v klidu, ten muj driv mi oterviral dveře u auta a když jsem se usadila, zavřel a mezitím než oběhl auto se vyprděl a pak spokojeně nasedlJoooo jooo kde jsou ty časy
![]()
Prave vzdy je vztah pekny jen na zacatku.Jo taky vzpominam na casy kdy chlap pr*el jen na wc. A to mam o 20 let starsiho chlapa.By clovek rekl ze se bude snazit.
Chjo.
@Funnynka píše:
muj manžel si v obchodaku uprdne i nahlasnehne u toho ani brvou a jde dal. Kdysi jsem měla tendenci začat kašlat abych to jako zamaskovala, ale když mi pak manžel řekl, že to pak akorát vypadá, že jsem si uprdla já… takže radši zrychlím krok a nebo zajdu do jiné uličky
Ex kdyz jsme se spolu koupaly tak se me ptal:,,Nechces bublinky?" A usr*l si!!!
Muj kdyz si poradne uprdne tak se na me podiva a rekne:Teda Kristýno!!
![]()
@Anonymní píše:
to je nechutny ![]()
@Anonymní píše:
Sice ex, ale přítelkyně se tě fakt zeptala, jestli nechceš bublinky?
![]()
@Prcek88 Partner přede mnou prdí pořád a rád, mám pocit, že si to ještě užívá

Radši anonym, ať tu nejsem za debila, já před ním neprdím a už jsem vzdala i poznámky na ty jeho „výtvory“ protože to nemá cenu