Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ano přirozené to je… ale to neznamená, že si před druhým ulevuji… to už bych se před druhým mohla taky vyk*dit na podlahu a říct, že je to přirozené… holt někdo je prasátko tak se vyprdí před druhým, jiný prasátko není a snaží se si ulevit tak aby s tím nikoho neobtěžoval
@AdelkaMala Co furt máte s tím prasátkem? Nějaká nemoc, úchylka či co? Rozhodně si při prdění doma jako prasátko nepřipadám. Manželka tento názor sdílí. Schválně jsem otázku prdění nadhodil při diskuzi s přáteli na včerejší akci a jak jsem si myslel, tak 6 z 8 lidí bylo stejného názoru. Ti zbylí dva byli tak trochu ovínění, že se nedokázali přesně rozhodnout ![]()
Před léty jsem měla na stole jednu, co byla zvyklá doma prdět, stačilo párkrát se hlasitě vykadit při otevřeném WC, pak si několikrát krknou, hodit ji podělané trenky k talíři a pak pochopila. Je to hnus.
tak to jste prasátka asi oba i s manželkou.. nikdo Vám to však nebere užívejte si to a prďte si pod nosem…jenom pozor na otravu
Ako to tu čítam, tak niektorý si teda rozhodne neprdnete doma, zrejme zbehnete na verejné wc, alebo do tesca. ![]()
Tak když se stane, stane se, ale abych si prděla jak mě napadne a ještě to považovala za důkaz nějaké blízkosti, to fakt ne
nejsem příznivce těchto praktik ![]()
@AdelkaMala Budu se řídit mottem: „Moudřejší ustoupí.“
http://www.homeopatiecesky.cz/meteorismus/
Ostatně staré lidové rčení říká: „Raději jeden prd než deset doktorů!“
Máme v rodině příbuzného co prdí bez mrknutí oka na veřejnosti. Stalo se mě, že jsem s ním šla po městě a najednou hromobití…byla mě dost velká hamba. Kdyby to byl teplej, tichej záškodník tak by okolí nic neslyšelo, ale tohle byly výstřely z Aurory. Přitom když jsem u nich na návštěvě, doma to snad ani nedělá.
Ahoj dámy, já si před přítelem prdla zatím jen jednou a to protože jsme dělali kraviny, on si mi lehnul na záda, tím pádem mi zatlačil na břicho (celý den jsem neprděla, protože jsem se styděla a tak jsem ho měla pěkně natlakovaný) a už to bylo,
já byla celá červená a přítel mi na to řekl „No vidíš a pak že to nejde“ Od té doby mi říká, ať před ním prdím normálně ale mě to prostě nedá ![]()
@Komteska80 píše:
on už je z toho celej nesvůj, že mě ještě neslyšel ani necejtil… Prej už je čas a čeká, kdy se konečně odvážu
…takže v tom případě to tuplem " nedám"
No když to bere takhle s nadhledem, tak to je dobře, tak se uvolni a bude ![]()
@Komteska80 píše:…já zase slejzala z tý kozy a jak se ve mě hrabal, natlakoval mě tam dole a já pak ucházela při chůzi
…tak mu říkám, to ale nebylo odtamtuď, co si asi myslíte a on na to " já chápu, jsem přece gynekolog"
Tak to je asi dobrej doktor ![]()
Tak jsem to zdárně dočetla až do konce:-D a musím říct, že jsem se válela smíchy, fakt
Se současným přítelem(budoucím manželem) před sebou prdíme normálně, ale je pravda, že ze začátku jsem to byla já, kdo s tím měl problém. Jenže jakmile se sestěhujete, tak je to podstatně obtížnější, najít si klidné místečko..:-D Ale pamatuju si, když jsem chodila s ex, jak se mi stal dobrej trapas, seděla jsem na něm a nějak jsem to nedokázala udržet a to byla rana jako z děla a on prej, ty jo, já myslel, že mi ho ustřelíš ![]()
@AdelkaMala píše:
@Komteska80slušní lidé, kteří si sami sebe váží se snaží před sebou neprdět… prasátka říkají je to normální
Náhodou já si sama sebe vážím i partnera, ale s prděním to prostě nesouvisí. Jednou budeš třeba nemohoucí, budeš mít plínky a zajímalo by mě, co budeš dělat?
@Micheillle píše:
Náhodou já si sama sebe vážím i partnera, ale s prděním to prostě nesouvisí. Jednou budeš třeba nemohoucí, budeš mít plínky a zajímalo by mě, co budeš dělat?
Ale to je něco jiného když jsi nemohoucí ze zdravotních důvodů… já jen nevidím důvod proč by to před sebou měli dělat zdravý lidé, ti by k sobě měli mít respekt a neotravovat s tím druhého (tím nemyslím to, když to prostě ujede což se stane každému čas od času)
@Julia_E Ve spolecnosti cizich lidi je to neco jineho. Ve spolecnosti cloveka, s kterym sdilime zivot, sve radosti a strasti, by to nemelo byt tabu.
Co kdyz to na vas prijde vecer v posteli? v aute? na hotelovem pokoji? Utikate pryc? Na co se vymluvate?