Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
26.3.14 16:53
@KackaDoup píše:
Ono vam to nikdy neudje samo? ze chodite na ten zachod? jak dokonale
člověče, nevim, jak kde, ale u nás se tohle fakt nedělá.. za ty roky nepamatuju, že by jeden z nás ušel :think: :mrgreen: neříkám, že je to dokonalý, ale nehodlám čuchat nějaký prasátko, co mi prdí pod nos :think: :nevim: jako když to lidem nevadí, ok. My se navzájem respektujem v tom, že to prostě neděláme :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
26.3.14 17:09

Říká se, že je „lepší jeden prd než deset doktorů“, což si myslím, že je pravda, takže s manželem je před sebou nedržíme, když je to „větší“, tak se jeden druhému omluvíme. A vztah nám to nijak nenarušuje :mrgreen:
Samozřejmě víme, co se sluší a patří, takže před návštěvami nebo na veřejnosti se chováme slušně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
26.3.14 17:17
@Prcek88 píše:
@AdelkaMala Stravu má dobrou,,mojí" ;) Pohybu má taky dostatek, tak to tím nebude.
Tak on mi pokaždý řekne předem, že to vypustí. :)
Takže je to gentleman ;)
:D :palec:
  • Citovat
  • Upravit
12505
26.3.14 17:19
@Mama11 píše: Říká se, že je „lepší jeden prd než deset doktorů“, což si myslím, že je pravda, takže s manželem je před sebou nedržíme, když je to „větší“, tak se jeden druhému omluvíme. A vztah nám to nijak nenarušuje :mrgreen:
Samozřejmě víme, co se sluší a patří, takže před návštěvami nebo na veřejnosti se chováme slušně :mrgreen:

MOje řeč, když je to větší tak většinou odejdeme do jiného pokoje a někde venku to si dáváme pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.3.14 17:22

@martina.se respekt ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
26.3.14 17:23
@KackaDoup píše:
@martina.se respekt ;)

mám naštěstí rozumného chlapa :mrgreen: i ex byl v tomto směru v pohodě :think: jako jasné, chápu, že to ujede, ale zase to nesmí být moc :mrgreen: v tomto směru u nás bojuje chlapova dcera - protože upouštění nesnese ani můj chlap a holka se strašně diví, proč by někam měla chodit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
26.3.14 17:30

My na to prdíme a pak se tomu tak akorát zasmějeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
26.3.14 17:37

Tak ja teda nevim, my jsme spolu s chlapem deset let a neprdli jsme si před sebou nikdy :nevim: ani jsme to nikdy nerozebirali, bylo to pro nas uplne prirozene. když musíme, zrejme se oba vzdalime nebo tak. mam nejakou uctu a respekt vuci partnerovi, o slusnosti nemluve. ani jako tehotna jsem neucházela. zato tu ted mame 5mes prcka a ten to dohani za nas za oba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
26.3.14 17:48

@Prcek88 píše:
Já se spíš zeptám jak často před váma chlap prdí. :)
Ten muj tak často, až si říkám, zda není nějakej nemocnej či co.
Prdí neustále, po všem, prostě skoro furt..

Občas si říkám to samé…prdí pořád a když zrovna neprdí tak sejří :nevim: :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
26.3.14 17:50

Tak my jsme spolu 8 let a já před ním neprdím, jen párkrát mi to v těhotenství ulítlo…On přede mnou normálně a ještě u toho vede rádobyvtivpné řeči typu:„Co říkáš?“ a poslední dobou to svádí i na malou :roll: ale je fakt, že když je to větší, tak jde na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
26.3.14 17:55
@Funnynka píše:
@Prcek88 píše:
Ten muj tak často, až si říkám, zda není nějakej nemocnej či co.
Prdí neustále, po všem, prostě skoro furt..Občas si říkám to samé…prdí pořád a když zrovna neprdí tak sejří :nevim: :think: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ten muj taky porad prdi.Ach jo. Leze mi to na nervy. Jenze takove prase je az co mame ditko.Driv se snazil krotit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.3.14 18:07

Tak mi jsme před sebou s manželem ze začátku neprděli, ale postupem času to začalo a prdíme před sebou snad víc a víc. Nejhorší ale je, když má dojít na romantiku.. V tu chvíli, když si prdne, tak už to romantický není vůbec.. :roll: Ale zase prdět se musí no.. Takže s tím asi nic nenaděláme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
26.3.14 18:09

@weyky To znám taky.. Ten můj to zase svádí na křečky a nebo říká: „to byla ta postel“ :mrgreen: Bych ho vždycky bacila… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
26.3.14 18:15
@Prcek88 píše:

denne :nevim: :mrgreen: a svadi to na dite / psa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
26.3.14 18:26

Tohle je ale pěkná konverzace :potlesk: :mrgreen:
U nás vždycky prděl spíš chlap, někdy mi to lezlo na nervy… Pač on s tim má fakt problémy a když vám ještě zavře v noci okno a začne prdět…pfffffffff…
Ale teď co jsem těhotná, tak před ním prdím taky :mrgreen: To je holt příroda. Ale my se tomu zasmějeme, svedeme to na psa nebo na hady a jedeme dál :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí