Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás je nejhorší že to přítel naučil i psa…Ten teď leží na místě, zvedne se, dojde k vám… ukrkne si, uprdne si a jde se vrátit na místo.. Nejlepší je když to předvede před návštěvou!
Prostě celej páníček! ![]()
@Prcek88 píše:
Já se spíš zeptám jak často před váma chlap prdí.
Ten muj tak často, až si říkám, zda není nějakej nemocnej či co.
Prdí neustále, po všem, prostě skoro furt..
Můj taky, řekl mi, ať si najdu na netu „meteorismus“ a něco na tom bude. Já to neřeším, je to lidské.. ![]()
@Prcek88 Díky ![]()
@Petramatka V pohodě, čekala jsem i takový reakce ![]()
@Anonymní píše:
Ex kdyz jsme se spolu koupaly tak se me ptal:,,Nechces bublinky?" A usr*l si!!!
snad koupali, ne?
@peta81 u nás taky tak a to jsme spolu 15 let, asi jsme divní
![]()
Můj chlap prdí
neřeším to, je to lidské
mě to před ním kdysi ujelo, po sexu když jsem se úžasně uvolnila
zajela jsem studem pod deku a bylo mi trapně
můj to vzal tak, že ti kteří před sebou prdí jsou spolu mnohem dál než ti, kteří se jen milují. Od té doby to nějak neřeším ![]()
@Haňulík ale když to tady tak ctu, prevalcovala nas drtiva většina prdicich a krkajicich ![]()
@Foxie mate velmi učenlivého psa, nas tedy také prdi a po kazde veceri zdrave krka, ale ze by se s tim sel predvest
![]()
@claire91 píše:
My před sebou taky vypouštíme plyny, přítel snad před kýmkoliv, já se snažím jít jinam, když vím, že to bude echt kraken. V práci a mezi lidma neprdím vůbec, páč to by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festově, ale snad nikdy jsem si neprdla nahlas. Definovala bych to asi takhle-přichází tiše a zabíjí.Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:46
Já jsem to neudržel naposled v práci. Na chodbě u vrátnice… A to byl festovní smraďoch.. Tak jsem popošel kousek dál.. A doufal že to vyvane, než někdo přijde. Ale ouha přišel kolega. A začali mu slzet oči. Hodil vyděšenej obličej a utíkal zpátky ven s nadáváním. A nechal otevřeno a větral.. Jsem se začal chechtat. To už nešlo utajit.. A dorazil mě vrátnej.. Když zahlásil.. Má si blbec vzít plynovou masku když sem leze… No prostě gól..
![]()
@Prcek88 píše:
právě jsi mi něco připoměla, takto si sedím na koze on mi tak kouká a já si chci prdnout tak to držím a pustím takovýho toho tichýho smradlavýho prda![]()
![]()
![]()
![]()
A co na to ten doktor? ![]()
Jinak si mi ex prdnul i pri oralu a smal se mi.