Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.3.14 21:05

Jinak si mi ex prdnul i pri oralu a smal se mi.

• Citovat
  • Upravit
319
26.3.14 21:31

U nás je nejhorší že to přítel naučil i psa…Ten teď leží na místě, zvedne se, dojde k vám… ukrkne si, uprdne si a jde se vrátit na místo.. Nejlepší je když to předvede před návštěvou! :mrgreen: Prostě celej páníček! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
26.3.14 21:34
@Prcek88 píše:
Já se spíš zeptám jak často před váma chlap prdí. :)
Ten muj tak často, až si říkám, zda není nějakej nemocnej či co.
Prdí neustále, po všem, prostě skoro furt..

Můj taky, řekl mi, ať si najdu na netu „meteorismus“ a něco na tom bude. Já to neřeším, je to lidské.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.3.14 22:17

@avm3 Dobrá profilovka :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.3.14 23:05

Teď jsem chtěla napsat, že ta profilovka je otřesná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
27.3.14 07:14

@Prcek88 Díky :)
@Petramatka V pohodě, čekala jsem i takový reakce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.3.14 07:22
@Anonymní píše:
Ex kdyz jsme se spolu koupaly tak se me ptal:,,Nechces bublinky?" A usr*l si!!!

snad koupali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
27.3.14 07:31

@peta81 u nás taky tak a to jsme spolu 15 let, asi jsme divní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
27.3.14 07:32

Můj chlap prdí :lol: neřeším to, je to lidské :D mě to před ním kdysi ujelo, po sexu když jsem se úžasně uvolnila :hug: zajela jsem studem pod deku a bylo mi trapně :oops: můj to vzal tak, že ti kteří před sebou prdí jsou spolu mnohem dál než ti, kteří se jen milují. Od té doby to nějak neřeším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
27.3.14 08:25

@Haňulík ale když to tady tak ctu, prevalcovala nas drtiva většina prdicich a krkajicich :mrgreen:
@Foxie mate velmi učenlivého psa, nas tedy také prdi a po kazde veceri zdrave krka, ale ze by se s tim sel predvest :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 20:00

Ne. stydíme se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.14 16:57
@claire91 píše:
My před sebou taky vypouštíme plyny, přítel snad před kýmkoliv, já se snažím jít jinam, když vím, že to bude echt kraken. V práci a mezi lidma neprdím vůbec, páč to by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festově, ale snad nikdy jsem si neprdla nahlas. Definovala bych to asi takhle-přichází tiše a zabíjí.Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:46
:-))))))
  • Citovat
  • Upravit
30194
10.4.14 17:24

Já jsem to neudržel naposled v práci. Na chodbě u vrátnice… A to byl festovní smraďoch.. Tak jsem popošel kousek dál.. A doufal že to vyvane, než někdo přijde. Ale ouha přišel kolega. A začali mu slzet oči. Hodil vyděšenej obličej a utíkal zpátky ven s nadáváním. A nechal otevřeno a větral.. Jsem se začal chechtat. To už nešlo utajit.. A dorazil mě vrátnej.. Když zahlásil.. Má si blbec vzít plynovou masku když sem leze… No prostě gól.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
10.4.14 17:29
  • Citovat
  • Upravit
grepfruit
10.4.14 19:45
@Prcek88 píše:
právě jsi mi něco připoměla, takto si sedím na koze on mi tak kouká a já si chci prdnout tak to držím a pustím takovýho toho tichýho smradlavýho prda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A co na to ten doktor? :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí