Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
grepfruit
10.4.14 22:44

On si občas u.sere a ja taky.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
10.4.14 22:45
:nevim: :think:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.14 22:54
@KackaDoup píše: :nevim: :think:
???:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
10.4.14 22:58
@Anonymní píše: ???:
nechapu komu je odpoved grapefruit, kdo si u…
  • Citovat
  • Upravit
4780
10.4.14 23:08

Dneska jsem se pobavila při čtení téhle diskuse, meteorismus je prostě lidský, někdo to pustí hlasitě, někdo se v tom vyžívá :zed: :),ale je to lidské i pan prezident si uprdne, i sama královna prostě každý

je to věc určité intimity s partnerem, ale nemyslím, že by jsme se každý museli bát „to pustit“ před partnerem, když to přijde, tak jde člověk jinam a když to nestihne?

no bóóóóže :mrgreen: na světě i v partnerství jsou mnohem těžší problémy než tenhle a pro koho je tohle největší problém ve vztahu, tak tomu gratuluju - má spokojený vztah, protože řeší jen tohle ( na světě je matek co denně řeší, že nemají peníze, co jíst, že jejich muž pije, nebo je bije) prdění je oproti tomu PRD :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.4.14 09:26

My prdíme pořád a nechutný mně to nepřijde :P Ikdyž občas je to fakt síla a nadávám, ale vždycky kolem toho lítají vtipný poznámky. Prostě normálka. Dřív jsme před sebou taky neprděli, ale mně to jednou ujelo když jsem se zvedala z postele a od té doby se nestydíme.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
grepfruit
11.4.14 17:20
@Hr4sek22 píše:
My prdíme pořád a nechutný mně to nepřijde :P Ikdyž občas je to fakt síla a nadávám, ale vždycky kolem toho lítají vtipný poznámky. Prostě normálka. Dřív jsme před sebou taky neprděli, ale mně to jednou ujelo když jsem se zvedala z postele a od té doby se nestydíme.. :lol:

TAK TO MÁ BÝT :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
slabikář
9.5.14 19:09

Ne, bych se styděla :oops:

• Citovat
  • Upravit
69
9.5.14 20:52
:mrgreen: :potlesk: :mrgreen:

Jsem se fakt zasmála a zaslzela :palec:

Název typu pro prd třeba puchejř atp. mě rozsekal  :mrgreen:

@Honza 12
Ty musíš být taky dobrý řízek  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
9.5.14 20:56
@Honza 12 píše:
Já jsem to neudržel naposled v práci. Na chodbě u vrátnice… A to byl festovní smraďoch.. Tak jsem popošel kousek dál.. A doufal že to vyvane, než někdo přijde. Ale ouha přišel kolega. A začali mu slzet oči. Hodil vyděšenej obličej a utíkal zpátky ven s nadáváním. A nechal otevřeno a větral.. Jsem se začal chechtat. To už nešlo utajit.. A dorazil mě vrátnej.. Když zahlásil.. Má si blbec vzít plynovou masku když sem leze… No prostě gól.. :mrgreen: :mrgreen:

Ještě, že tam nešla nějaká pěkná kolegyně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.5.14 21:03
@Hr4sek22 píše:
My prdíme pořád a nechutný mně to nepřijde :P Ikdyž občas je to fakt síla a nadávám, ale vždycky kolem toho lítají vtipný poznámky. Prostě normálka. Dřív jsme před sebou taky neprděli, ale mně to jednou ujelo když jsem se zvedala z postele a od té doby se nestydíme.. :lol:

My to mame uplne stejne :mrgreen: :mrgreen: jeste si je obcas se zachvatem smichu chvalime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.5.14 21:06

Není to neslušné, ale musí se prdět melodie svatební písně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
10.5.14 19:04
  • Citovat
  • Upravit
16666
12.5.14 13:11
@Komteska80 píše:
Tak mě napadlo tohle téma, ale vyloženě jen pro pobavení :D… Je to sice dost intimní záležitost…ale právě jak u koho :mrgreen:…Někomu to přijde úplně normální a přirozený si takhle před partnerem „ulevovat“ a někdo by se hambou propadnul :cert:.Jak je to u vás doma… Máte s tím problém, nebo to vůbec neřešíte a když to na vás přijde, tak to prostě netajíte? :jazyk:…Já abych řekla pravdu, tak s tím problém mám a pokaždý radši mizim partnerovi z dohledu :D…A on s tím taky na začátku vztahu dělal drahoty, ale po pár letech už to tak nehrotí…když prostě musí, tak musí :P Je ale pravda, že s mým exmanželem jsem tohle nikdy neřešila, ani jeden z nás se v tomhle směru před tím druhým nestyděl :mrgreen:

ja prdim, ale vzdycky se za to omluvim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a dcera komentuje kazdy svuj i nas prd smichem a zvolanim PUUUUDDDD… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishelka27
12.5.14 16:31

Jelikoz sama vim jak smrdim, tak se pred partnerem drzim, ale ne vzdy se to povede… :lol: On predemnou kliido a to sou bomby :-D jsme spolu kratce to prijde… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky