Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30707
18.4.13 22:05
@Komteska80 píše:
@blackmarse asi tak nějak :)…ale já s tím mám problém fakt akorát u něj…když jsem třeba u babičky na návštěvě, tak klíďo píďo jdu, i kdyby tam byla celá family :P

ty jo, tak to jsem ještě větší kokoN, než ty… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To s takovou budu muset zajít navštívit „mozkoškrabku“… :roll: :lol: :lol:
Mám problém i s veřejnými záchodky. Když cestuju, tak… že by mě sraníčko chytlo, to nehrozí, ale ani čůrat pomalu nejdu. Když už je to fakt akutní, tak jo, ale záchodek si pečlivě vybírám… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 22:08

@blackmarse si vzpomínám na pár dní strávených na horách…měli jsme svůj pokoj se sprchou a wc s já tam za celou dobu nebyla ani jednou na velký, ani pšouknout jsem si nemohla, páč se ode mě nehnul na krok :P…tak to byly muka jako sviňa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.4.13 22:15

@Komteska80

hmmm :think:, tak to si představ, že když jsem byla na dovolené s ex, jeli jsme na 12 dnů do Chorvatska..ty jo… a ani bobek… :roll: :roll: :roll:…jsem asi fakt případ pro psychiatra… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 22:31
@blackmarse píše:
@Komteska80hmmm :think:, tak to si představ, že když jsem byla na dovolené s ex, jeli jsme na 12 dnů do Chorvatska..ty jo… a ani bobek… :roll: :roll: :roll:…jsem asi fakt případ pro psychiatra… :roll: :mrgreen:
:)…tak to já s ex v tomhle problém neměla :D… Prděla jsem před nim, dokonce i v lese pouštěla bobika, čurala před nim…no prostě jako by o nic nešlo :D…a před mým současným přítelem si ani potichu nekrknu :)…co tohle sakra je :mrgreen:???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.4.13 22:43

@Komteska80…no..psycho..to říkám furt :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 23:30

@blackmarse my psycho a ty naše chlapi na pohodu a vysmátý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.4.13 23:40

Dejte si červenou řepu a půjde to samo :-D a bude vám fuk kdo bude ve vedlejší místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
19.4.13 07:44

Z řepy já bych se ani pos… nestihla…jen co bych jí vzala do pusy, tak bych :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
19.4.13 08:52
@CokeLady píše:
Možná jste spolu moc krátce a nebo sis s tím prvním připadala prostě uvolněnější. A nebo druhá varianta, že Ti na něm tolik nezáleželo, tak Ti bylo jedno, co si o Tobě myslí.

se svým ex jsem byla 13 let a „ulevovat“ jsem si před ním začala po pár měsících vztahu…bylo to oboustranné, ani on s tím žádný problémy neměl :)…s mým součas. přítelem jsme skoro
4 roky, pořád na mě strašně lpí a je pozorný, jak kdyby jsme spolu byly první měsíce vztahu..tak možná se mu nějsak podvědomě nechci zhnusit…nebo už fakt nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.13 18:47

Necháváme větrům volný průchod, jen se snažíme, aby nebyl partner po větru…

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
19.4.13 18:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majklaz
29.7.13 15:05

No fuj…

• Citovat
  • Upravit
669
7.8.13 21:53

@Komteska80

slušní lidé, kteří si sami sebe váží se snaží před sebou neprdět… prasátka říkají je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
8.8.13 21:36

@AdelkaMala Nesmysl. Prdění je naprosto přirozená věc, stejně jako dýchání. Akorát občas hlasitější. O zápachu se radši bavit nebudu, protože spoustě lidem táhne z huby hůř než z prdele.

S manželkou si sebe velice vážíme, ale to nemá s prděním vůbec nic společného. Když si člověk potřebuje ulevit, tak si má ulevit. Potlačování je nezdravé a nepřirozené.

• Citovat
  • Upravit
Julia_E
8.8.13 22:09
@SiriusGG píše:
Když si člověk potřebuje ulevit, tak si má ulevit. Potlačování je nezdravé a nepřirozené.

to mi připomnělo, jak mi kamarádka nedávno povídala historku:
Byli s manželem a ještě jedním párem na večeři, z toho páru znali jen muže, tu ženu viděli poprvé. Byli v docela luxusní restauraci a najednou si ta druhá dáma uprdnula, ale fakt řacha jako blázen. Kamarádka se snažila dělat, že to neslyšela. Mluvila dál a najednou zase řacha, dáma si uprdnula ještě víc…a znovu a znovu…pak už jí něco řekl ten její partner, aby se krotila…a ona dotyčná dáma argumentovala přesně jao tady Sirius, že to je nezdravé a nepřirozené to potlačovat.
Už spolu nikdy na večeři nebyli :lol:

Další kamarádka má zase prdící kolegyni…ta představa že mi prdí někdo v kanceláři…a bylo by mi za toho člověka hrozně trapně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky