Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blackmarse píše: Čau holky,tak u vás „hořela prdel“, u nás, když si na to vzpomínám, tak „vrzaly boty“. Naše babi totiž semtam taky prdla (ona si jinak takové avantýry hrozně hlídala). Ale někdy to prostě neuhlídala a když si řízla, tak hned řekla: " Tož je toto možné?? Tož podiv sa na ty boty, co mi furt dělajů…"Úplně na ní bylo vidět, jak se stydí, no, ale eště, že nechodila bosá, by to neměla na co svést.
Takže ať měla cukle nebo mokasíny, nikdy se k prdu jako takovému nepřiznala.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Můj děda si taky nebral servítky a vždy řekl, že pod ním ta židla nějak vrže. ![]()
@kajuska03 tak to můj děda to dělá ustavičně…vůbec nebere ohledy kde je a s kým je a věřte, že ten když to vypustí, tak i mouchy z toho chcípají
…ale u něj se ví, kdy se ten puch objeví, protože ten když to pustí, tak je to dělo, že mu není rovno ![]()
Moje babi zas pouští „kocoury“, prej to jenom někde kočka mňoukla..
![]()
@fayinka píše:
Moje babi zas pouští „kocoury“, prej to jenom někde kočka mňoukla..![]()
![]()
![]()
My před sebou s přítelem prdíme a když vypustí tichýho a zjistí že mam zacpanej nos tak to svádí na odpad
akorát nevím kde se v ložnici bere smrad z odpadu
![]()
U nás doma podle manžela strááášně vržou trámy
a ještě můj bratránek říká, že " h*vno troubí v zatáčce" ![]()
Jinak já se snažím neprdět, ale když to ujede tak se omluvím a dál neřeším, manžel prdí jak chce prý si nenechá vyvalit bok…
No když jedeme autem a všichni takže já manžel náš 13ti měsíční syn a naši dva hafani
tak to je někdy síla plynová komora hadra
@MaminkaMartinka píše:
Holky, já se tady řežu a manža jen nechápavě kroutí hlavou
u nás se taky ten můj divil, čemu se tak chlachtám ![]()
Čusbus „prdlavky“
,
tak můj konečně odjel do práce (dneska teda o 15 min. později, bo jel autem
), takže já jdu kam???
Já jdu na WC a v klidu!!!
![]()
@blackmarse píše: Čusbus „prdlavky“![]()
,tak můj konečně odjel do práce (dneska teda o 15 min. později, bo jel autem
), takže já jdu kam???
Já jdu na WC a v klidu!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak jsi to tam užij
…já už dnes byla 2krát…do zásoby i na večer ![]()
@blackmarse píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ty se máš…a 2×![]()
![]()
![]()
závidím, to já to dneska málem pustila při té nejchoulostivější chvíli
manža měl ráno chuť a odjel o 20 min později ![]()
@MaminkaMartinka píše:
závidím, to já to dneska málem pustila při té nejchoulostivější chvílimanža měl ráno chuť a odjel o 20 min později
no, tak já to mám zas v prdeli…fakt už…mi „sraníčko“ o těch 15 min. zbrzdil a včil zarazil!!!
![]()