Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Komteska80 píše:…tak to „vítej v klubu“…
tak to je to samý jako u nás. Hajzlík máme v chodbě, ta vede hned do obýváku, kde jsme zrušily dveře, takže je to to samý, jako by jsme měli hajzlík přímo u gauče…takže já mám prostě útrum a hotovo
Hej já tady z těch příspěvků nemožu, fakt
My, když jsme byli v 1+1, tak jsme měli hajzlík v koupelně a jenom ty plastové zašunovací dveře. No já jsem teda dávala pozor, aby nebylo nic slyšet a taky kdyžtak počkala, až odejde, ale můj, když. ral, tak jsem se řezala jak sviňa. To moselo byt slyšet až na společnou chodbu
![]()
@blackmarse píše: …tak to „vítej v klubu“…![]()
![]()
![]()
ještě, že ten můj chodí rád do obchodu!!!![]()
![]()
![]()
já zase toho svýho pořád vyhazuju k jeho rodičům, co bydlí o pár baráků dál a nebo se psem ![]()
@HáňaSlab píše:
Hej já tady z těch příspěvků nemožu, fakt![]()
![]()
My, když jsme byli v 1+1, tak jsme měli hajzlík v koupelně a jenom ty plastové zašunovací dveře. No já jsem teda dávala pozor, aby nebylo nic slyšet a taky kdyžtak počkala, až odejde, ale můj, když. ral, tak jsem se řezala jak sviňa. To moselo byt slyšet až na společnou chodbu
![]()
![]()
![]()
@HáňaSlab píše:
Hej já tady z těch příspěvků nemožu, fakt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to jsem měla s ex…pidi byt a záchod s papundeklovými zasunovacími dveřmi hned u hlavních vchodových dveří
…ale před ex jsem se vůbec nestyděla i kdyby na mě při tom koukal ![]()
Super diskuse. Manzel si s tim hlavu nelame vubec. Onehda mi vypravel, jak jsem v noci strasne prdela(ach ty fazole). Od te doby to ani ja moc neresim a kdyz musim, tak musim ![]()
@atominnka píše:Já když musím, tak trpím
Super diskuse. Manzel si s tim hlavu nelame vubec. Onehda mi vypravel, jak jsem v noci strasne prdela(ach ty fazole). Od te doby to ani ja moc neresim a kdyz musim, tak musim
kamoska mela na private, kde bydlela s pritelem, loznici a obyvak v jednom, oddelene od zachodu jenom zavesem. Jenom jit curat behem vecirku bylo utrpeni. Jak vsichni najednou ztichli. Jak ja celej vecer doufala, ze nedojde k nicemu vetsimu ![]()
@Lucake píše:
@Komteska80 @HáňaSlab![]()
![]()
![]()
kamoska mela na private, kde bydlela s pritelem, loznici a obyvak v jednom, oddelene od zachodu jenom zavesem. Jenom jit curat behem vecirku bylo utrpeni. Jak vsichni najednou ztichli. Jak ja celej vecer doufala, ze nedojde k nicemu vetsimu
tak to by mi jeblo
…pro Boha
!!!
@HáňaSlab píše:
Doufám, že si naše drahé polovičky tuhle diskuzi nepřečtou
ten můj už šmejdil, ale ví kuloví, kam co píšu ![]()
@Lucake píše:
@Komteska80 @HáňaSlab![]()
![]()
![]()
kamoska mela na private, kde bydlela s pritelem, loznici a obyvak v jednom, oddelene od zachodu jenom zavesem. Jenom jit curat behem vecirku bylo utrpeni. Jak vsichni najednou ztichli. Jak ja celej vecer doufala, ze nedojde k nicemu vetsimu
ty woe, to bych se zhroutila i z čůůůůůrání… ![]()
@Komteska80 píše:
ten můj už šmejdil, ale ví kuloví, kam co píšu
a tož to já su klidná
, než by si to ten můj pomocí překladače přeložil, tak předčasně zestárne…
![]()
Jestli to byl večírek anonymních alkoholiků - pak tam je vše jedno, ne
.
Průser, jak jde o večírek veganů, vegetariánů a abstinentů
.
@blackmarse píše:
![]()
![]()
ty woe, to bych se zhroutila i z čůůůůůrání…
@blackmarse píše:
a tož to já su klidná![]()
![]()
, než by si to ten můj pomocí překladače přeložil, tak předčasně zestárne…
![]()
![]()
nastesti to mame doma stejne ![]()
oni nas chapali a tak pousteli nahlas hudbu. No dlouho jsme nepobyli ![]()