Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mi jsme spolu 9let, přítel si ulevuje od začátku. Já jsem nejdříve zadržovala, pak tak aby to nezaregistroval a v současné době to neřeším, jelikož vím ze své zkušenosti, co z toho může vzniknout. Pokud s tím má problém, tak ať si trhne, mě to za tu bolest nestojí..
@Nicki.Minaj píše:
Na začátku vztahu jsme to před sebou nedělali, ale teď už to nějak neřešíme. Někdy to prostě člověk někam jinam nestihne. Ale pokud to jde, tak jdu třeba na wc. Přítel ten to neřeší.
no oni to většinou ty přítelové neřeší
… To jenom my holky si děláme hlavu s ohleduplností ![]()
@roksy25 jooo…tak to souhlas, že ta bolest za to nestojí,,,někdy je to fakt o zdraví ![]()
@Bibušenka píše:
@Komteska80 tak když vy jste spolu už 4 roky… a nic.. težko se to prolomí u mě
nikdy neříkej nikdy
… Kdo ví, co se může stát ![]()
Holky…dneska mě tak vytočil, že mu snad s radostí nas..u na hlavu a bude vymalováno ![]()
@Komteska80 píše:
Holky…dneska mě tak vytočil, že mu snad s radostí nas..u na hlavu a bude vymalováno
@blackmarse píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…a to teprvá bude vzrůůůšo…
![]()
![]()
no ani nemluv…na to hned tak nezapomene ![]()
@Komteska80 píše:…tak tomu docela věřím…
no ani nemluv…na to hned tak nezapomene
@HáňaSlab píše:
Dost dobré téma![]()
![]()
Manžel to neřeší, já jo, tak jenom potichu
![]()
![]()
potichý jak už tu bylo psáno jsou někdy zabijáci ![]()
To neva, hlavně, že to nejde slyšet. A když něco, svedu to na dítě nebo psa. Ještě, že je mám
![]()
@HáňaSlab píše:..tak moment
To neva, hlavně, že to nejde slyšet. A když něco, svedu to na dítě nebo psa. Ještě, že je mám![]()
![]()
No taková parádní diskuze, že se musím přidat, i kdybych nechtěla
tak já jsem ten typ, že před manžou nechodím ani na velkou, protože je mi to nepříjemné, jelikož má dost blbý smysl pro humor a komentoval by to nějakou kravinou. jaké štěstí, že je skoro celý den v práci
![]()
@blackmarse píše: ..tak momenta na koho mám ty „tichošlápky“ svádět já, když nemám ani jedno, ani druhé?!?
![]()
![]()
![]()
Hmm, tak to se musíš jedině přiznat ![]()