Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1simona1 píše:![]()
![]()
![]()
jejd, a to já dnes čekala v čekárně u doktorky a vyleteto to z tama a dost dlouho to bublalo, jsem byla šťastná že čekárna byla prázdná
![]()
@Komteska80 píše:![]()
![]()
…tak to jsi měla z pr… kliku
Vo tom žádná,
![]()
@Prcek88 píše:
Jinak chlap všechny své prdy svádí na malýho
srab ![]()
Já teda nevím jak to mám nastavený, ale odmala mám naučený, že se prdí na záchodě, takže já prdím pouze když jdu na wc, a to třeba i jen na malou.. Si tam upšouknu a pak zas příště, vůbec se mi jinak prdět nechce, a nic nezadržuju
,ale jak to tady čtu, tak asi nejsem normální
. Krkání taky nic, ať se napiju piva, nebo limče - nechce se mi…Chlap mi říká že jsem v tomhle divná… ![]()
@1simona1 píše:
Vo tom žádná,![]()
![]()
aspoň jsi si to mohla o samotě vychutnat, když tam nikdo nebyl ![]()
JInak holky, teda když jsem už tak upřimné, tak máte období, nebo stres kdy vyloženě prdítě ze stresu??? Já osobně jak jdu ke gyndařovi tak to je konečná
![]()
@Pavučinka joo tak to zkus! Dej si redkve, pockej chvili a pak si krkni ![]()
@Yamaha píše:
Já teda nevím jak to mám nastavený, ale odmala mám naučený, že se prdí na záchodě, takže já prdím pouze když jdu na wc, a to třeba i jen na malou.. Si tam upšouknu a pak zas příště, vůbec se mi jinak prdět nechce, a nic nezadržuju,ale jak to tady čtu, tak asi nejsem normální
. Krkání taky nic, ať se napiju piva, nebo limče - nechce se mi…Chlap mi říká že jsem v tomhle divná…
@Komteska80 píše:
aspoň jsi si to mohla o samotě vychutnat, když tam nikdo nebyl
Jako to bylo absolutně neplánované
to jsme se natáhla do kabelky pro mobil a bylo to, jsem myslela že to snad ani neskončí ![]()
@Komteska80 píše:
srab
Svádí na něj kde co
![]()
Malej smrdí jinak, chlap jinak, já jinak
Největší smrad je po sýrech, po takovým Romaduru ![]()
@Prcek88 píše:
Svádí na něj kde co![]()
Malej smrdí jinak, chlap jinak, já jinak
Největší smrad je po sýrech, po takovým Romaduru
Ne, největší smrad je po vařených vajíčkach ![]()