Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
15.4.13 18:31

Mě se pokaždé líbila moje mladší ségra když byla ještě malý smrad, si někdo uprd a ona zpozorovala smrad, tož začala čichat a říká že někdo si prdl a nosem jela po stopě až skočila u kohosi zadku a zjistila kudy cesta vede :mrgreen: :mrgreen: a nebo když si prdla tak dycky měla zacpaný noc a jazyk vytahovala vena á se ji ptám co dělá a ona že nechce aby ji ten smrad vešel do pusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.4.13 18:31
@Komteska80 píše:
takže jim tvoje prdíky vlastně přišly k užitku :mrgreen:
:lol: :lol: no snad jo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 18:33
@1simona1 píše:
Mě se pokaždé líbila moje mladší ségra když byla ještě malý smrad, si někdo uprd a ona zpozorovala smrad, tož začala čichat a říká že někdo si prdl a nosem jela po stopě až skočila u kohosi zadku a zjistila kudy cesta vede :mrgreen: :mrgreen: a nebo když si prdla tak dycky měla zacpaný noc a jazyk vytahovala vena á se ji ptám co dělá a ona že nechce aby ji ten smrad vešel do pusy :mrgreen:

takhle jsem očuchávala i já, když jsem byla malá :)…jenže né u lidí, ale vždy mě zajímalo, který z našich psů to vypustil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
15.4.13 18:34

Priznavam se :P serem a serem :mrgreen: a je nam jedno jak to smrdi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
808
15.4.13 18:35

Honzík synek moc často nepšouká…a když se mu to podaří tak je to hlasitý prd, ale smrad nikde.. :mrgreen: :mrgreen: Nejhorší je si prdnout do vody ve vaně..to je takový rumpolec… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
@Sandra752 píše:
Priznavam se :P serem a serem :mrgreen: a je nam jedno jak to smrdi :mrgreen:
:mrgreen: tiše závidím :P…třeba se k tomu tsky časem dopracuju :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
@1simona1 píše:
Mě se pokaždé líbila moje mladší ségra když byla ještě malý smrad, si někdo uprd a ona zpozorovala smrad, tož začala čichat a říká že někdo si prdl a nosem jela po stopě až skočila u kohosi zadku a zjistila kudy cesta vede :mrgreen: :mrgreen:

Tohle dělala i kamarádka. A nedala pokoj, dokud nepřišla na to kdo to byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 18:36

Já jsem ještě neslyšela prdět psa… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

My se vždycky trumfujem kdo prdne víc :mrgreen: ale mám švagrovou co je vdaná 8 let a říkala, že je to nechutné a nikdy by si před svým manželem nerochla. Prý vždycky letí na záchod. To my s mojím kolikrát aj zvedáme nohy at to lepší prdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
@Pavučinka píše:
Honzík synek moc často nepšouká…a když se mu to podaří tak je to hlasitý prd, ale smrad nikde.. :mrgreen: :mrgreen: Nejhorší je si prdnout do vody ve vaně..to je takový rumpolec… :lol: :lol: :lol:

ono stačí pod sprchou…to jsou pak " vejšky " :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 18:38
@Pavučinka píše:
Já jsem ještě neslyšela prdět psa… :think: :think:

právě, že prdí potichu, takže se muselo jít po čichu, aby se poznalo ze kterýho to odválo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.4.13 18:41
@-Sára píše:
My se vždycky trumfujem kdo prdne víc :mrgreen: ale mám švagrovou co je vdaná 8 let a říkala, že je to nechutné a nikdy by si před svým manželem nerochla. Prý vždycky letí na záchod. To my s mojím kolikrát aj zvedáme nohy at to lepší prdí :mrgreen:

To jsme přesně my :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
15.4.13 18:41

@1simona1 to mi připomnělo mojí dceru - když jí bylo asi tak 4,5 tak najednou prohlásila „mně vylezl smraďavej vzduch ze smraďavý dírky“ - takhle hláška u nás od té doby vcelku frčí ;)
@Pavučinka psí prdy jsou neskutečně smradlavý :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.4.13 18:42
@-Sára píše:
My se vždycky trumfujem kdo prdne víc :mrgreen: ale mám švagrovou co je vdaná 8 let a říkala, že je to nechutné a nikdy by si před svým manželem nerochla. Prý vždycky letí na záchod. To my s mojím kolikrát aj zvedáme nohy at to lepší prdí :mrgreen:

To jsme přesně my :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 18:42

Ty ticháče jsou nejzákeřnější a účinek je silný… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...