Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1897
15.4.13 19:46

Hoolky to je konec! :mrgreen: se tu chlamu jak idiot! Pivni jsou dobry.. Ale co takova redkvicka a ne ze zadku ale z drzky :mrgreen: to se manzela ptam to sis prdnul? A on na to, nee krknul :mrgreen: zrovna ted se nahnul na zidly, jsem se rozesmala jak blazen :mrgreen: my jsme spolu 11roku a nic pred sebou neskryvame, a ze to obcas stoji za to!!! Zakladatelko dik za tema, takhle jsem se dlouho nenasmala! A brecim tu smichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5507
15.4.13 19:46
@K.Black píše:
já ten příspěvek myslím naprosto vážně, žádný humor nebo ironie.

Však jasně, já to respektuji :) :) :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 19:48
@K.Black píše:
Holky, jsem překvapená kolik z vás se pasuje do role kámoše, mě prostě přijde divný abych s chlapem závodila kdo vypustí hlasitějšího/smradlavějšího prďáka, nebo si víc krkne. Myslím že žena by měla až do smrti zůstat ženou, a zachovat si určitou úroveň. Každému je jasné že prdy má jak muž tak žena, ale třikrát zvednout nohu a vytlačit ho, u toho se tlemit :nevim: nejsem žádná puritánka nebo přizdi. sráč, ale co tu čtu mě fakt šokuje 8o
:mrgreen:…taky bych to nedala, ale nikdy neříkej nikdy :D… Ale jinak, u každýho je to jinak a každýmu dle svýho gusta :)…nijak zvrácený mi to nepřipadá :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 19:51
@ja_Lena píše:
Hoolky to je konec! :mrgreen: se tu chlamu jak idiot! Pivni jsou dobry.. Ale co takova redkvicka a ne ze zadku ale z drzky :mrgreen: to se manzela ptam to sis prdnul? A on na to, nee krknul :mrgreen: zrovna ted se nahnul na zidly, jsem se rozesmala jak blazen :mrgreen: my jsme spolu 11roku a nic pred sebou neskryvame, a ze to obcas stoji za to!!! Zakladatelko dik za tema, takhle jsem se dlouho nenasmala! A brecim tu smichy

jóóó, tak ředkvičky jsou taky nářez :mrgreen:… To pak zlatý prdy :P…a pobavila jsem se tu taky…teď už tu chybí akorát ty prdy vypouštěný pipinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 19:52

@Komteska80 já neříkám zvrácený, ale divný, teda pro mě ;)

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 19:54
@K.Black píše:
@Komteska80 já neříkám zvrácený, ale divný, teda pro mě ;)

tak pro mě teď taky nemyslitelný :)…ale co já vim, jak se za pár let třeba vybarvim…možná taky do kouřova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 20:01

@ja_Lena Tak to je novinka…manžel prdí i pusou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 20:04
@Komteska80 píše:
jóóó, tak ředkvičky jsou taky nářez :mrgreen:… To pak zlatý prdy :P…a pobavila jsem se tu taky…teď už tu chybí akorát ty prdy vypouštěný pipinou :mrgreen:

To můžeme přidat k tomuto tématu Komtesko…Je to společné téma..zvuky vaginální a zvuky rektální se k sobě hodí.. :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.4.13 20:04

Holky, tak si říkám, jestli nás tady náhodou čte aj někdo z mužského pokolení, tak to bude nadílka, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.4.13 20:05
@Komteska80 píše:
jóóó, tak ředkvičky jsou taky nářez :mrgreen:… To pak zlatý prdy :P…a pobavila jsem se tu taky…teď už tu chybí akorát ty prdy vypouštěný pipinou :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jejd, a to já dnes čekala v čekárně u doktorky a vyleteto to z tama a dost dlouho to bublalo, jsem byla šťastná že čekárna byla prázdná :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 20:07

Simčo to by se jim líbilo…Hlavně nic neříkat doma jinak se mužské pohlaví bude chtít přidat taky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 20:08

Ještě můžeme rozebrat druhy prdů..jako čvachtavý prd nebo hlasitý prd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.4.13 20:09
@Pavučinka píše:
Simčo to by se jim líbilo…Hlavně nic neříkat doma jinak se mužské pohlaví bude chtít přidat taky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aby se jim pak ženy nezhnusili a nestaly se raději homo… :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
@Pavučinka píše:
To můžeme přidat k tomuto tématu Komtesko…Je to společné téma..zvuky vaginální a zvuky rektální se k sobě hodí.. :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

tak na to jsem já expert :)…v tom mě netrumfne ani 10 chlapů dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Pavučinka píše:
Ještě můžeme rozebrat druhy prdů..jako čvachtavý prd nebo hlasitý prd… :mrgreen:

Královský prd… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria