Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
15.4.13 18:43

Super téma mimochodem :lol: :potlesk: už jsem slyšela věty typu:už před sebou prdíte? jestli jo tak je to vážný :mrgreen: ale musim se přiznat s přítelem jsme spolu 5 let a prdět jsme před sebou začali tak po 2 letech a po roce spolecneho bydleni.Je to lidský a já si nehodlám kvůli studu navést bolesti břicha, takže prdíme o sto šest. OBA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
15.4.13 18:45

My před sebou taky vypouštíme plyny, přítel snad před kýmkoliv, já se snažím jít jinam, když vím, že to bude echt kraken. V práci a mezi lidma neprdím vůbec, páč to by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festově, ale snad nikdy jsem si neprdla nahlas. Definovala bych to asi takhle-přichází tiše a zabíjí.

Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 18:45
@Pavučinka píše:
Ty ticháče jsou nejzákeřnější a účinek je silný… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no…jéje…potichý pšouci jsou většinou účinný zabijáci :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 18:47
@claire91 píše:
My před sebou taky vypouštíme plyny, přítel snad před kýmkoliv, já se snažím jít jinam, když vím, že to bude echt kraken. V práci a mezi lidma neprdím vůbec, páč to by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festově, ale snad nikdy jsem si neprdla nahlas. Definovala bych to asi takhle-přichází tiše a zabíjí.Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:46
:potlesk: přesně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.4.13 18:48

Chlapova dcera (převtěleny kluk) krka prdí a neděla ji problem že lidi okolo nezna no prostě čunas a jednou rano vešla do kuchyně u prarodiču a měli tam navštěvu a misto aho vygrgala dobry rano než si všimla navštevy bylo to venku a babička vesele prohlasila tak to je naše vnučka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.4.13 18:49
@claire91 píše:
My před sebou taky vypouštíme plyny, přítel snad před kýmkoliv, já se snažím jít jinam, když vím, že to bude echt kraken. V práci a mezi lidma neprdím vůbec, páč to by bylo holé neštěstí, smrdím totiž festově, ale snad nikdy jsem si neprdla nahlas. Definovala bych to asi takhle-přichází tiše a zabíjí.Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:46
:lol: :lol: :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808

@Komteska80 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: My jsme oběti svých Jedopuchů..protože chlapi snad tolik nečpí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
@Růženkaa píše:
Super téma mimochodem :lol: :potlesk: už jsem slyšela věty typu:už před sebou prdíte? jestli jo tak je to vážný :mrgreen: ale musim se přiznat s přítelem jsme spolu 5 let a prdět jsme před sebou začali tak po 2 letech a po roce spolecneho bydleni.Je to lidský a já si nehodlám kvůli studu navést bolesti břicha, takže prdíme o sto šest. OBA :palec:

kéž by i u mě ten stud zmizel a zvítězila jsem nad tou bolestí břicha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 18:50

Přítel dycky v noci prdí a vzhledem k tomu že se tak často nevidíme tak nevím zda je to vědomě či ne ale já s takovýma ranama spát nemůžu a pak se diví ale už ho tak beru a já samozřejmě dycky co nejpotišej.

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 18:51
@Pavučinka píše:
@Komteska80 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: My jsme oběti svých Jedopuchů..protože chlapi snad tolik nečpí… :think:

jenže to já o sobě tvrdit nemůžu…a i přesto s tím mám trable :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.4.13 18:53

@Komteska80 třeba tě to přejde ;) asi jde spíš o partnera, jestli je to nějakej citlivka tak mu to asi bude vadit ale každej chlap by měl podle mě pochopit že i ženský prděj a maj svý potřeby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857

Někdo to házel i na fabriku, co máme ve městě. Prej, co to tam zase dneska vypouštěj, to je smrad, že bych pad :lol: Ale kam se na tu hrabe nějaký prdění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808

@Komteska80 Každý pšouk je jinak okořeněn.. :lol: :lol: :lol: Ale manželovi pivní pšouky je taky pěkný nářez.. :mrgreen: :mrgreen: to se potom cítí i on.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.4.13 18:54

Tak ja jsem to vzdycky drzela asi dva roky, ted pred sebou uz par let normalne prdime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
15.4.13 18:54

Necetla jsem celou diskuzi, ale coz.. muj bracha vzdycky rikal, ze vztah je vazny az kdyz pred sebou ti dva prdi :lol: tak poslusne hlasim, ze nas vztah je opravdu vazny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí