Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9970
15.4.13 17:56
@ncc1701 píše:
Ja zrovna rikala, ze se ten muj se mnou dal dohromady proto, aby mohl prdet, protoze jsme spolu travili hodne casu v jedny mistnosti. On to neresi a mne se stalo neco mnohem horsiho, kdyz jsem byla nemocna a neposlouchalo me jiste svalstvo :-D
:mrgreen:…a zvět se nezbořil :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 17:57

Dneska by se vážnost vztahu neměla brát podle toho, jestli spolu už spíte, ale podle toho, jestli před sebou už prdíte… Přece jen, v dnešní moderní době se leze do postele s novým objevem i na druhým rande, že :D

A k dotazu: S chlapem jsem bez pár týdnů pět let a odprděno máme oba za 10. Nenechám si vyvalit bok… A podotýkám, že při střevní viróze ze mě letělo víc než prd a pohoršenej taky nebyl… Takže tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 17:58

A babička říkávala, že jeden prd je lepší, než deset doktorů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 17:58

Tak tohle téma je bomba… :lol: :lol: :lol: chybí tu ještě takový smajlík, který se válí smíchy.. :lol: :lol: :lol: :lol: Je to zvláštní, ale já bych řekla, že ty ženské větry jsou hustší..jsou to takové jedopuchy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vím to podle sebe…to kolikrát málem udusí i mě…jako když se otevře poklop u kanálu.. :mrgreen: :mrgreen: Stalo se, že mi to taky uteklo…manžel ten má na puchy nos..tak jsem mu řekla, že dnes venku čistí kanalizaci… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak manžel je velký prďoch, ale kupodivu tak nesmrdí jako já… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 17:59
@K.Black píše:
Já teda i nerada krkám, nevím no :think: a představa že vypustím a půl rodiny lape po vzduchu, protože někdy je to fakt humus, si kolikrát říkám, že jsem musela tajně sežrat ho.vno :mrgreen:
:D To strýc musel chodit za dveře, bo tetku to pohoršovalo (jo, už jsou asi 7 let rozvedení :D ) :mrgreen: A jeden prd lepší jak 100 doktorů :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.4.13 18:00

Ja jsem prdela po porodu jak valach :-D potichu to neslo. predtim jsem pred nim neprdela a ani ted uz ne. on prdi asi od dvou mesicu, co jsme spolu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka

Tak my máme sice dvě děti, ale asi ne moc vážný vztah, protože před sebou neprdíme. Když už to ulítně, svedu to na dcerku, psa nemáme 8).

• Citovat
  • Upravit
21848
@Pavučinka píše:
Tak tohle téma je bomba… :lol: :lol: :lol: chybí tu ještě takový smajlík, který se válí smíchy.. :lol: :lol: :lol: :lol: Je to zvláštní, ale já bych řekla, že ty ženské větry jsou hustší..jsou to takové jedopuchy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vím to podle sebe…to kolikrát málem udusí i mě…jako když se otevře poklop u kanálu.. :mrgreen: :mrgreen: Stalo se, že mi to taky uteklo…manžel ten má na puchy nos..tak jsem mu řekla, že dnes venku čistí kanalizaci… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak manžel je velký prďoch, ale kupodivu tak nesmrdí jako já… :lol: :lol:

Tak ono kolikrát baba má takovej bzučáček že slyšet nejde nic, ale kolem je zeleno že :D
:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.4.13 18:01

Hele holky, tady řešíme naše prdící chlapy… ale já žila 4 roky s babičkou. Nechtějte vědět co ta vypouštěla. Skunk byl proti ní parfééém. A co mi dělala? Strašně ráda mi zavírala v pokoji topení. Vždycky musela projít kolem mojí postele (to že jsem měla v pokoji jinovatku jí bylo šumák, musí se šetřit. To jsem nesměla ani větrat, protože bylo rozbité okno a babička ho oblepila ČERVENOU lepenkou na koberce) a vždycky když šla kolem mě, tak pustila tak vydatnýho puchejře, že jsem se málem poblila. A to jsem nesměla k ní chodit do pokoje, to byl teprve ten dokonalej odér na chcípnutí. Jo je to paní v letech, ale mohla se udržet aspoň, když má zadek u mýho xichtu. :cert:

Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@dani24687 píše:
Ja jsem prdela po porodu jak valach :-D potichu to neslo. predtim jsem pred nim neprdela a ani ted uz ne. on prdi asi od dvou mesicu, co jsme spolu :-D
:lol: :lol: :lol: Jo, to jsem taky tady četla v jakýmsi deníčku, že se paní furt omlouvala spolubydlící, že furt uchází :D :pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

No mezi náma, pro mě je snad přijatelnější prd než takovej pořádnej pivák vytaženej až z paty :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 18:02
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 18:03

Moje teta si taky servítky nebere…a to nejen před svým vyvoleným :)… Pouští to kdykoliv má potřebu a vyvětrat to po ní je někdy nadlidský výkon :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.04.13 v 18:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.4.13 18:03
@Seizdra píše: :lol: :lol: :lol: Jo, to jsem taky tady četla v jakýmsi deníčku, že se paní furt omlouvala spolubydlící, že furt uchází :D :pankac: :palec:

nastesti jsem byla sama na pokoji :-D :-D :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 18:04

Asi hned použiji osvěžovač vzduchu když mi to ulítne…ale aby potom nedošlo k explozi.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí