Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9970
15.4.13 18:56
@Růženkaa píše:
@Komteska80 třeba tě to přejde ;) asi jde spíš o partnera, jestli je to nějakej citlivka tak mu to asi bude vadit ale každej chlap by měl podle mě pochopit že i ženský prděj a maj svý potřeby :cert:

on už je z toho celej nesvůj, že mě ještě neslyšel ani necejtil :)… Prej už je čas a čeká, kdy se konečně odvážu :mrgreen:…takže v tom případě to tuplem " nedám" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.4.13 19:02

@Komteska80 :lol: třeba ti to někdy vylítne samo a bude po všem :mrgreen: měla by jsi klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 19:08
@Růženkaa píše:
@Komteska80 :lol: třeba ti to někdy vylítne samo a bude po všem :mrgreen: měla by jsi klid :)
:P :D to už se stalo, jenže on to vůbec nezaregistroval :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40 plus
15.4.13 19:12

Partner si uz uprd i pri poloze 69. Omluvil se a ja si uvedomila, ze kdyz ho milujes, neni co resit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 19:21

První noc, kterou jsme spolu strávili měl teď už můj manžel takové bolesti břicha při zadržování prdů, že ho málem vezla rychlá. Omluvil se, že to prostě nevydrží a od té doby prdí normálně přede mnou. Vždy jsem se snažila prdět potichu, ale po tom, co on si vedle mě ulevoval se vším všudy jsem se na to asi po měsíci vykašlala a teď spolu i soutěžíme, kdo udělá lepšího. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1563
15.4.13 19:24

Ahojky nečetla jsem diskuzi, ale k tomu prdění :mrgreen: :mrgreen:, s přítelem jsme spolu 7 let, přítel to neřeší, jak to na něj příjde tak to pustí ještě se zvukovým efektem :D fakt někdy katastrofa, ještě mě upozorní ať jsem ticho a pak do toho ticha to pustí :D no čuně, kolikrát mu nadávám, ale asi ho už nezměním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 19:25
@40 plus píše:
Partner si uz uprd i pri poloze 69. Omluvil se a ja si uvedomila, ze kdyz ho milujes, neni co resit.
:mrgreen: :P…tak to je taky slušný :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 19:27
@Pettule69 píše:
Ahojky nečetla jsem diskuzi, ale k tomu prdění :mrgreen: :mrgreen:, s přítelem jsme spolu 7 let, přítel to neřeší, jak to na něj příjde tak to pustí ještě se zvukovým efektem :D fakt někdy katastrofa, ještě mě upozorní ať jsem ticho a pak do toho ticha to pustí :D no čuně, kolikrát mu nadávám, ale asi ho už nezměním :D

tohle dělá spoustu chlapů…prostě k tomu výbuchu potřebujou pozornost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 19:31
@Pettule69 píše:
Ahojky nečetla jsem diskuzi, ale k tomu prdění :mrgreen: :mrgreen:, s přítelem jsme spolu 7 let, přítel to neřeší, jak to na něj příjde tak to pustí ještě se zvukovým efektem :D fakt někdy katastrofa, ještě mě upozorní ať jsem ticho a pak do toho ticha to pustí :D no čuně, kolikrát mu nadávám, ale asi ho už nezměním :D

Klasika, zatahej mě za prst :lol:

• Citovat
  • Upravit
5507
15.4.13 19:32

To je tedy diskuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 19:32

Holky, jsem překvapená kolik z vás se pasuje do role kámoše, mě prostě přijde divný abych s chlapem závodila kdo vypustí hlasitějšího/smradlavějšího prďáka, nebo si víc krkne. Myslím že žena by měla až do smrti zůstat ženou, a zachovat si určitou úroveň. Každému je jasné že prdy má jak muž tak žena, ale třikrát zvednout nohu a vytlačit ho, u toho se tlemit :nevim: nejsem žádná puritánka nebo přizdi. sráč, ale co tu čtu mě fakt šokuje 8o

• Citovat
  • Upravit
5507
15.4.13 19:34
@K.Black píše:
Holky, jsem překvapená kolik z vás se pasuje do role kámoše, mě prostě přijde divný abych s chlapem závodila kdo vypustí hlasitějšího/smradlavějšího prďáka, nebo si víc krkne. Myslím že žena by měla až do smrti zůstat ženou, a zachovat si určitou úroveň. Každému je jasné že prdy má jak muž tak žena, ale třikrát zvednout nohu a vytlačit ho, u toho se tlemit :nevim: nejsem žádná puritánka nebo přizdi. sráč, ale co tu čtu mě fakt šokuje 8o

To si zabila :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 19:39

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: To jsou BioPlyny… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 19:44
@Katty Caprio píše:
To si zabila :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

já ten příspěvek myslím naprosto vážně, žádný humor nebo ironie.

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 19:45
@Pavučinka píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: To jsou BioPlyny… :lol: :lol:
:potlesk:…a joooo vlastně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria