Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
„Tatí a prdí taky hadi??“
No my s přítelem teda před sebou prdíme. Akorát on ty hlasitý a já vždycky potichu. Já si neumim prdnout nahlas. Jenže ty tichý jsou největší zabijáci. Přítel jim řiká Tichý špióni.
Jako taky jsem ěmla chvíli blok, ale po třech letech už to fakt neřešíme… Teď jsme teda měli česnekový týden a musim říct, že včera když jsem usínala přítel súal, ulevil si a to jsem normálně přemýšlela, že na chvíli opustim postel
Takže u nás „vedou“ česnekový…
@Komteska80 tak to si můžeme podat ruce.. hele.. my jsme spolu 2 roky.. třeba to ještě přijde.. ![]()
@mařenkaa píše:
mam to stejně, vždycky si du „odprdnout“ když je někde mimo, nebo to svedu na chudinku malouale jednou jsem to nenápadně foukla pod deku a on ji zrovna odkryl, že se chce ke mě přitulit
@Bibušenka píše:
@Komteska80 tak to si můžeme podat ruce.. hele.. my jsme spolu 2 roky.. třeba to ještě přijde..
no my jsme spolu skoro 4
…tak třeba až to přijde, tak to bude stát za to ![]()
@Pamplemouse píše:
„Tatí a prdí taky hadi??“No my s přítelem teda před sebou prdíme. Akorát on ty hlasitý a já vždycky potichu. Já si neumim prdnout nahlas. Jenže ty tichý jsou největší zabijáci. Přítel jim řiká Tichý špióni.Jako taky jsem ěmla chvíli blok, ale po třech letech už to fakt neřešíme… Teď jsme teda měli česnekový týden a musim říct, že včera když jsem usínala přítel súal, ulevil si a to jsem normálně přemýšlela, že na chvíli opustim postel
Takže u nás „vedou“ česnekový…
taky mám kolikrát v noci chuť opustit společný lože
… On nejčastěji uchází ve spaní a kolikrát je to fakt matroš
…chudák já ![]()
@Komteska80 píše:![]()
…tak to máš doma taky příjemnou atmosférku
no, naštěstí ten můj chodí na záchod…ale někdy je to brutus…
…ještě, když máme záchod vedle kuchyně
![]()
@Komteska80
ještě že byla tma, já byla rudá jak rak a von je ještě tý povahy, že do mě musí furt rejpat, tak sem druhej den neslyšela nic jinýho, než žvásty typu: „kde si byla, když tě hitler potřeboval“, pak, že si nemusí stříhat chloupky v nose, páč sem mu je vypálila a že se kouknem na Ať žijí duchové…si to vyloženě užíval, že do mě takhle rejpe, zmetek ![]()
@mařenkaa píše:
@Komteska80
ještě že byla tma, já byla rudá jak rak a von je ještě tý povahy, že do mě musí furt rejpat, tak sem druhej den neslyšela nic jinýho, než žvásty typu: „kde si byla, když tě hitler potřeboval“, pak, že si nemusí stříhat chloupky v nose, páč sem mu je vypálila a že se kouknem na Ať žijí duchové…si to vyloženě užíval, že do mě takhle rejpe, zmetek
Já si vzpomněla na jednu historku naší rodiny. Můj strejda když to vypustí, tak to je fakt bomba. Tenkrát před hodně lety byli s tetou v Německu v katakombách a strejda to už nemohl vydržet a ulevil si.Byl tam taaaak těžkej vzduch a nedýchatelno, že průvodkyně všechny hnala ven
Takže náš strejda „vylidnil“katakomby v Německu
![]()
@mařenkaa
…tak jsi mu měla dát přídavek, když se mu to tak líbilo ![]()
@Anonymní píše:![]()
![]()
Já si vzpomněla na jednu historku naší rodiny. Můj strejda když to vypustí, tak to je fakt bomba. Tenkrát před hodně lety byli s tetou v Německu v katakombách a strejda to už nemohl vydržet a ulevil si.Byl tam taaaak těžkej vzduch a nedýchatelno, že průvodkyně všechny hnala ven
Takže náš strejda „vylidnil“katakomby v Německu
![]()
![]()
můj děda hadr
…to je taky k nevydejchání…z jedný strany baráku se to snad i přes zavřený dveře dostane na druhou stranu baráku ![]()