Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yamaha
15.4.13 20:26

@Komteska80 Dostávám nadáno i u zubaře, a často mi padaj plomby, no mám z toho zuby v prdeli, ale není pomoci…chlap taky říká, že to je děs a má z toho husí kůži :?

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 20:28

A to jsem se pak takhle reprezentovala při prvním sexíku s mým součas. přítelem :)…on chudák do tý doby žádný pipinózní prdění neznal a já ho při tom sexíkování tak nádherně pipinózně pokřtila :D…jeho životní zkušenost s takovouhle situací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 20:30
@Yamaha píše:
@Komteska80 Dostávám nadáno i u zubaře, a často mi padaj plomby, no mám z toho zuby v prdeli, ale není pomoci…chlap taky říká, že to je děs a má z toho husí kůži :?

já to dělám od doby, co mi narostly první zuby na proti sobě…takže zhruba od třičtvřtě roku mýho života :)…je to zlozvyk, vůbec to nevnímám a nejde se to odnaučit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.4.13 20:32
@Anonymní píše:
Klasika, zatahej mě za prst :lol:

jojo :D taky znám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 20:38
@Pavučinka píše:
Zatím jsem se tu s vámi děvčata vyprděla a musím nakoupit, ale až se vrátím tak si s vámi ráda opět pěkně zaprdím.. :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

tak to už se těšim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
15.4.13 20:41

Moje matka vždy propagovala výchovu, že žena neprdi nesmrdi a nekadi… No po 5-6 letech vztahu s manželem jsem to vzdala, byla jsem těhotná:) teď normálně už před sebou děláme vše. Manža nesnáší jak mu lezu do koupelny, když tentuje, že prý ho ruším v nejlepším a když jsem jedla neskvik, rihla jsem jak jelen v riji tak si že mě dělá už dva dny srandu:)) když prdne nahlas, zeptám se, co to říkal? Tak se vždy uráží:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
15.4.13 20:41

Krásný téma :mrgreen:
jsem ráda, že nejsem jediná..
ano chlap si zaser… a ještě se tomu směje, sama jsem mu to nabídla.. a využil :mrgreen:
ale já si chodím ulevit jinam, kde to není slyšet. nevím, asi blok.. ale já to před ním prostě nevypustím :roll: :mrgreen: nebo prostě.. držím no :oops:
nikdy jsem to před nikým " cizím " neudělala.. Jen před mamkou, ani před babičkou.. aasi bych se měla léčit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 20:47
@Bibušenka píše:
Krásný téma :mrgreen:
jsem ráda, že nejsem jediná..
ano chlap si zaser… a ještě se tomu směje, sama jsem mu to nabídla.. a využil :mrgreen:
ale já si chodím ulevit jinam, kde to není slyšet. nevím, asi blok.. ale já to před ním prostě nevypustím :roll: :mrgreen: nebo prostě.. držím no :oops:
nikdy jsem to před nikým " cizím " neudělala.. Jen před mamkou, ani před babičkou.. aasi bych se měla léčit :mrgreen:

taky jsem to svýmu součas. příteli nabídla…on ani se svou exmanželkou tohle neprovozoval…ale já se svým ex jo, tak jsem si svýho současnýho přítele takhle naučila, ale sama to prostě nedokážu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.4.13 20:47

Dobrý téma, jsem se pobavila :lol: :palec: :potlesk:
neřešíme před sebou, prdíme normoš jak to přijde :mrgreen:
jak tu někdo trefně napsal kde ji nde se chovat přirozeně než doma že 8)
Ostatně myslím že po otm co vidí chlap u porodu je prd to nejmenší zlo :lol: :lol: :lol:
myslím žeje to přirozené, ale chápu že někdo s tím před partnerem může mít problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.4.13 20:49
@1simona1 píše:
Holky, tak si říkám, jestli nás tady náhodou čte aj někdo z mužského pokolení, tak to bude nadílka, :lol:

Čau, :mavam:
tak já se tu řežu smíchy, přítel nechápe. :roll: Je Němec, tak jsem mu jen přeložila, o čem je debata…tak :roll: oči a začal se chlamat. :mrgreen:
Nicméně…teď odešel a řekl mi, že je rád, že jde na noční, když jsem se „přidala do sekty“… :pankac: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 20:49

Já se před ním stydím prdět nahlas i když jsem na záchodě…co kdyby mě slyšel!? :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 20:50
@blackmarse píše: Čau, :mavam:
tak já se tu řežu smíchy, přítel nechápe. :roll: Je Němec, tak jsem mu jen přeložila, o čem je debata…tak :roll: oči a začal se chlamat. :mrgreen:
Nicméně…teď odešel a řekl mi, že je rád, že jde na noční, když jsem se „přidala do sekty“… :pankac: :lol: :lol: :lol:

a prdí taky Němci :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
15.4.13 20:51
@Komteska80 píše:
a prdí taky Němci :lol:?
…se budeš divit..ale…prdí :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 20:52
@blackmarse píše: …se budeš divit..ale…prdí :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak hurá…kdo neprdí, vlastně nežije :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
15.4.13 20:55
@Komteska80 píše:
Já se před ním stydím prdět nahlas i když jsem na záchodě…co kdyby mě slyšel!? :mrgreen: :P

mam to stejně, vždycky si du „odprdnout“ když je někde mimo, nebo to svedu na chudinku malou :mrgreen: ale jednou jsem to nenápadně foukla pod deku a on ji zrovna odkryl, že se chce ke mě přitulit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí