Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
16.4.13 18:55
@Komteska80 píše:
no oni to většinou ty přítelové neřeší :)… To jenom my holky si děláme hlavu s ohleduplností :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 18:55
@HáňaSlab píše:
Hmm, tak to se musíš jedině přiznat :mrgreen:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :pocitac:…ani kdyby se mi peřina nadzvedávala, tak budu mlčet jako hrob!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
16.4.13 19:00

@MaminkaMartinka u nas to je naopak, pritel je naprosto neskutecnej, zavira troje dverem, kdyz jde na zachod. Kdyz jsme na dovolene v hotelu, musim se jit nekam projit :mrgreen:
@HáňaSlab pes je idealni, da se na nej v tomto ohledu svest vse :lol: :lol: nase labradorka rozhodne neni zadna dama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.4.13 19:02

Já se taky přiznám, že před manželem prdím, a to jsme spolu jenom necelé 4 roky :) On přede mnou prdí taky běžně, nestydíme se. Jen třeba u jídla se to fakt nehodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 19:05
@Lucake píše:
@MaminkaMartinka u nas to je naopak, pritel je naprosto neskutecnej, zavira troje dverem, kdyz jde na zachod. Kdyz jsme na dovolene v hotelu, musim se jit nekam projit :mrgreen:
@HáňaSlab pes je idealni, da se na nej v tomto ohledu svest vse :lol: :lol: nase labradorka rozhodne neni zadna dama :lol:

no to já zase občas jdu do Tesca na WC, když je doma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 19:15
@MaminkaMartinka píše:
No taková parádní diskuze, že se musím přidat, i kdybych nechtěla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak já jsem ten typ, že před manžou nechodím ani na velkou, protože je mi to nepříjemné, jelikož má dost blbý smysl pro humor a komentoval by to nějakou kravinou. jaké štěstí, že je skoro celý den v práci :mrgreen: :mrgreen:

mi mluvíš z duše…ani já tohle nedělám :)… Radši počkám, až někam zmizí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 19:16
@MaminkaMartinka píše:
no to já zase občas jdu do Tesca na WC, když je doma :mrgreen: :mrgreen:

tak to mě dostalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 19:18
@Komteska80 píše:
mi mluvíš z duše…ani já tohle nedělám :)… Radši počkám, až někam zmizí :D
…jo, přesně… :pankac: taky jsem s tím vždycky měla problém a mám pořád. :,(
Takže jsem šťastná, když vím, že půjde do obchodu nebo odejde dolů k matce a nebo odejde do práce. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 19:18
@MaminkaMartinka píše:
no to já zase občas jdu do Tesca na WC, když je doma :mrgreen: :mrgreen:

jsi nás tady všechny trumfla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.4.13 19:19
@Komteska80 píše:
tak to mě dostalo :mrgreen:
:pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 19:19
@blackmarse píše: …jo, přesně… :pankac: taky jsem s tím vždycky měla problém a mám pořád. :,(
Takže jsem šťastná, když vím, že půjde do obchodu nebo odejde dolů k matce a nebo odejde do práce. :think:
:mrgreen:…jsme teda magorky :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 19:21
@Komteska80 píše: :mrgreen:…jsme teda magorky :jazyk:

no, to asi jo…jenže ten pocit, že si na tom hajzlu „řízneš“ :D :D :D a drahá polovice to slyší, no, pro mě celkem potupa… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 19:23
@blackmarse píše:
no, to asi jo…jenže ten pocit, že si na tom hajzlu „řízneš“ :D :D :D a drahá polovice to slyší, no, pro mě celkem potupa… :pocitac:

a nebo to žblunkání bobků :)…máme malý byt a když tam trůní on, slyším to až do obýváku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
16.4.13 19:30
@Komteska80 píše:
a nebo to žblunkání bobků :)…máme malý byt a když tam trůní on, slyším to až do obýváku :D

joooo, my zas máme na hajzlu vysoký strop a jinak je hajzl mezi kuchyní a ložnicí a hned naproti je obývák, tak to je taky morda… :cert: a teď si představ, jaká prožívám muka, když máme návštěvu… :roll:
:twisted: :roll: takže, když mě to chytne, tak furt chrastím s igelitem od hajzlpapíru, aby to teda přehlušilo. :roll: Proto furt kupuju do zásoby balení papírů… :pankac:…pro jistotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
16.4.13 19:36
@blackmarse píše:
joooo, my zas máme na hajzlu vysoký strop a jinak je hajzl mezi kuchyní a ložnicí a hned naproti je obývák, tak to je taky morda… :cert: a teď si představ, jaká prožívám muka, když máme návštěvu… :roll: :twisted: :roll: takže, když mě to chytne, tak furt chrastím s igelitem od hajzlpapíru, aby to teda přehlušilo. :roll: Proto furt kupuju do zásoby balení papírů… :pankac:…pro jistotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to je to samý jako u nás. Hajzlík máme v chodbě, ta vede hned do obýváku, kde jsme zrušily dveře, takže je to to samý, jako by jsme měli hajzlík přímo u gauče :mrgreen:…takže já mám prostě útrum a hotovo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí