Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9970
15.4.13 20:15
@1simona1 píše:
JInak holky, teda když jsem už tak upřimné, tak máte období, nebo stres kdy vyloženě prdítě ze stresu??? Já osobně jak jdu ke gyndařovi tak to je konečná :lol: :oops:

já to samý se zubařem :)…ale u gyndaře je to rizikovější…to máš blbý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 20:16

@ja_Lena A tak dobře jenom si musím zajít koupit do Billy ředkvičky..Snad je nebudou mít vyprodané… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@1simona1 píše:
JInak holky, teda když jsem už tak upřimné, tak máte období, nebo stres kdy vyloženě prdítě ze stresu??? Já osobně jak jdu ke gyndařovi tak to je konečná :lol: :oops:

právě jsi mi něco připoměla, takto si sedím na koze on mi tak kouká a já si chci prdnout tak to držím a pustím takovýho toho tichýho smradlavýho prda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
@1simona1 píše:
Jako to bylo absolutně neplánované :mrgreen: to jsme se natáhla do kabelky pro mobil a bylo to, jsem myslela že to snad ani neskončí :mrgreen:

ty jsi teda hvězda jasná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
15.4.13 20:17

@Komteska80 Ale já fakt nevím, proč se mi jindy prdět nechce, prostě jen na wc, možná v noci :think:…až se uvolním :mrgreen:…chlap nic neříkal tak nevím, to jen vržu zubama, ale za to příšerně… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
24603
15.4.13 20:18
@Komteska80 píše:
já to samý se zubařem :)…ale u gyndaře je to rizikovější…to máš blbý :P

Jo, ot se dycky snažím vyprdět v šatně, a pak se jen modlím aby to nevyletělo zrovna při kontrole mého podvozku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
15.4.13 20:19

Necetla jsem celou diskuzi, ale po x letech vztahu prdime vsichni..hlavne rano kdyz se vstava, nejdriv tata, pak ja, potom deti, vsichni se njdriv vrtime, pak prdime a pak vstavame a stridame se na trune :D, tata ma smulu, musi chodit jako posledni.. :jazyk: :potlesk: jinak kdyz jsem doma a jde na me prdeni, normalne prdnu, uz to nijak neresime, ale po porodu jsem mela sileny potize a kolikrat mi to ujelo i venku..nastesti za mnou zrovna nikdo nesel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808

Po topinkách se taky dobře prdí, ale po čerstvém chlebu…To je taky bomba prdů.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
@Prcek88 píše:
právě jsi mi něco připoměla, takto si sedím na koze on mi tak kouká a já si chci prdnout tak to držím a pustím takovýho toho tichýho smradlavýho prda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen:…já zase slejzala z tý kozy a jak se ve mě hrabal, natlakoval mě tam dole a já pak ucházela při chůzi :)…tak mu říkám, to ale nebylo odtamtuď, co si asi myslíte a on na to " já chápu, jsem přece gynekolog" :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.4.13 20:20
@Prcek88 píše:
právě jsi mi něco připoměla, takto si sedím na koze on mi tak kouká a já si chci prdnout tak to držím a pustím takovýho toho tichýho smradlavýho prda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: všil jsem vyprska od smíchu, tohle je moje noční mora normálně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale taky si mi připoměla, jak jsem byla na LSK tož doktor kontroloval břicho a jak mě prohmatával tak se ptá jestli mám plyny v pořádku a jak mě zmáčknul tak to vyletělo a sám si odpověděl že no, kokám že jsou v pořádku :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.4.13 20:20
@Komteska80 píše: :mrgreen:…já zase slejzala z tý kozy a jak se ve mě hrabal, natlakoval mě tam dole a já pak ucházela při chůzi :)…tak mu říkám, to ale nebylo odtamtuď, co si asi myslíte a on na to " já chápu, jsem přece gynekolog" :lol:

Asi jsou na to zvyklí chudáci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 20:21
@Yamaha píše:
@Komteska80 Ale já fakt nevím, proč se mi jindy prdět nechce, prostě jen na wc, možná v noci :think:…až se uvolním :mrgreen:…chlap nic neříkal tak nevím, to jen vržu zubama, ale za to příšerně… :pankac:

taky skřípu zubama :)…a nejen v noci…kdo mě nezná, tak vůbec nechápe, co je to poblíž mě za zvuky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@1simona1 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: všil jsem vyprska od smíchu, tohle je moje noční mora normálně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale taky si mi připoměla, jak jsem byla na LSK tož doktor kontroloval břicho a jak mě prohmatával tak se ptá jestli mám plyny v pořádku a jak mě zmáčknul tak to vyletělo a sám si odpověděl že no, kokám že jsou v pořádku :lol: :lol:

Tohle se mi stalo po porodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Komteska80 píše: :mrgreen:…já zase slejzala z tý kozy a jak se ve mě hrabal, natlakoval mě tam dole a já pak ucházela při chůzi :)…tak mu říkám, to ale nebylo odtamtuď, co si asi myslíte a on na to " já chápu, jsem přece gynekolog" :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: krista já se směju :mrgreen: :mrgreen: že prý to nebylo od tam tud :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, já nemožu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.4.13 20:25

Zatím jsem se tu s vámi děvčata vyprděla a musím nakoupit, ale až se vrátím tak si s vámi ráda opět pěkně zaprdím.. :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí