Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@klafina123 píše:
Taky se chechtám a pláču smíchy a bojím se, že možná vzbudím děti
No a teď si představ, že já tu od včerejška „visím“, zaplaťpánbůh
, že jsem tu diskuzi našla
a přítel na mě čumí, protože mám hubu až na zátylku, jak se řehtám. A nejlepší je, že on ničemu jako správné „německé poleno“ nerozumí, tak mi vždycky jenom ukáže na hlavu a že jsem „ble ble“
místo „blem blem“… a „do Brdele“…
![]()
Ahoj, teda já se z vás asi po,,, tak jsem se dlouho nepobavila. my se před sebou nestydíme, ale když někdy ujede ten můj, tak se mi až kroutěj palce na nohách, no přiznám se, po určitých jídlech taky nejsem cítit po fialkách. my je máme pojmenované špionek, ten je teda zákeřnej, žanetka a bouřlivák
Taky jsem si vzpomněla, jak kdysi můj ex vyprávěl, že na koupališti jako náctiletý kluci holkám chtěli sebrat potají spoďárky a schovat jim je…a ty jedny byly samá hnědá šmouha…prostě škrtátko hadr
…a ta chudinka, který patřily se jim dlouhý leta vyhýbala obloukem a radši ty kluky ani nezdravila ![]()
A až tady bude jednou diskuze..Životní trapasy a nenormální zážitky, můžu napsat hromadu stran. Kamarádka mi říká, ať napíšu knihu a pojmenuju jí třeba Klářininy zážitky mimo domov aneb pro ty, kteří se chtějí občas zasmát..Když jsem totiž doma, ve svém, stane se max.,že vyběhnu v noci se psem před barák v těch nejblbějších hadrech-je přece noc a na mě není vidět- a zapomenu si klíče. Přesto, že bydlíme ve zvýšeném přízemí a přítel chodí pozdě spát, tak zrovna tvrdě usne a já se za boha nemůžu dobouchat na okno a domů se tou dobou vrací v tu chvíli snad půlka baráku. Ale jak vyjedu mimo domov..hrůůza. Přítel mi říká, že normální lidi se jezdí na dovolené relaxovat a já devastovat.
No já nemůžu zapomenout, jak jsem jenou šla do práce a bylo mi divný, jak mě přítel vesele vyprovází, abych byla už pryč. sešla jsem 2 patra a najednou taková rána, že nám to málem vyvrátilo dveře, no tlemíme se tomu ještě teď a to už to jsou asi 2 roky ![]()
@Anonymní píše:
My před sebou prdíme. Na začátku vztahu jsme si oba dávali hodně velký pozor, až to takhle jednou jemu ujelo..Ještě dneska po těch sto letech vidím jeho provinilý výraz a já se jak malá puboška mohla umlátit smíchy. Né tedy z prdu, ale z jeho výrazu. Řekla jsem mu, že mi to nevadí a on, že je rád. Neříkám, že od té doby jsme to ze sebe tlačily, ale když se stalo, tak se hold stalo. Jinde na veřejnosti neprdím..tedy mno…nedávno se mi stalo v práci..byli jsme s kolegyněma a dětma na hřišti a že půjdem domů. Já vstala z lavičky a…rána jak z děla…myslela jsem, že omdlím studem..,tak jsem tiše šeptla pardon. Kolegyně to završila větou…„buď ráda, že jsi ještě mladá, až budeš starší a Tvé svěrače volnější, tak se možná při zvednutí z lavičky pos@reš a budeš jen tiše vzpomínat na doby, kdy Ti jen ufouklo…“. Ale trapně mi bylo stejně hrozně.
Já asi porodím už teď ve 12. týdnu
![]()
Tak…a já jsem při tom pročítání vymyslela zítřejší oběd
![]()
Namočila jsem hrách a bude hrachová kaše
![]()
To bude zítra úúúúžasný „symfonický orchestr“…
![]()
@Komteska80 píše:
Teď jsem si vzpomněla, že loni se můj přítel ptal mého staršího syna, jestli mě někdy slyšel prdět…že to není možný, jsme spolu pár let a já že se takhle vůbec neprojevuju…můj syn na to odpověděl…„no jasně že máma prdí a je to slyšet“ a můj přítel se ptal, jak je to u mě slyšet a synáček odpověděl…" Jako když bzučí komár "…a pak když jsme měli doma komára, tak to přítel házel na mě, že žádný komár není, ale jsou to jen moje větříky
POMOC!!
![]()
@HáňaSlab píše:
@blackmarse My máme namočené fazole na fazolovou polévku
taky dobrý
![]()
to u vás taky bude „kdo z koho“…
![]()
O víkendu jsme jeli s našima a ségrou do nemocnice za dědou do nemocnice. Byli jsme před přejezdem a naproti nám jel přes ten přejezd motorkář a stoupnul si. A naši vepředu rozjeli debatu -kdoví, proč si stoupnul, asi chtěl vidět.. né má hemeroidy.. a nebo si chtěl prdnout, tak ať mu to vyletí z gatí.. No my sme se vzadu se ségrou plácaly smíchy jak sviňa ![]()
U nás je stydlín jen náš pes. Když si prdne, uteče se staženým ocáskem a ušima do pelíšku, kde se stydlivě stočí do klubíčka a dělá, že není… ![]()
@HáňaSlab píše:..jo a ještě prej, že si nechtěl nabít kulky
O víkendu jsme jeli s našima a ségrou do nemocnice za dědou do nemocnice. Byli jsme před přejezdem a naproti nám jel přes ten přejezd motorkář a stoupnul si. A naši vepředu rozjeli debatu -kdoví, proč si stoupnul, asi chtěl vidět.. né má hemeroidy.. a nebo si chtěl prdnout, tak ať mu to vyletí z gatí.. No my sme se vzadu se ségrou plácaly smíchy jak sviňa
@klafina123 píše:
U nás je stydlín jen náš pes. Když si prdne, uteče se staženým ocáskem a ušima do pelíšku, kde se stydlivě stočí do klubíčka a dělá, že není…
Tak to náš pejsek (je u mých rodičů)uteče jenom tehdy, když se sám ucítí.
Jinak je mu to úplně fuk, leží si rozvalený, my máme kapesníky na nosech a vždycky říkám, že jeho by mohli používat místo Sarinu…
Jeho prdy jsou totiž docela účinná zbraň…
![]()