Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, já si pšoukla před chlapem jedinkrát, a sice cestou do auta z oddělení novorozenců, prostě jsem po porodu neměla ty věci ještě úplně fit… a dle reakce jsem pochopila, že to bylo FAKT PŘES ČÁRU… no, je to vůl, holt by měl rodit sám,… ne, před partnerem neprdím. Jako před ním nedělám bobky na hromádku… určitý věci fakt patří do soukromí.
Jéžíš co to tu zas řešíte
Já šla jednou jako 18tiletá kočka za jedním vojákem do té jejich návštěvní místnosti, kde jsem byla já jediná holka a také mi to ujelo, když jsem se pro něco shýbala. Poprask a smích nastal okamžitě. Manžel přede mnou prdí normálně
Já si od těch kasáren dávám pozor!
@Kelsey No vojáci když zjistili jako, že jsem to byla já…no ted už sranda.
![]()
Já jsem zdravotní sestra, prdět je lidské. Lepší jeden prd než 100 doktorů…svatá pravda
![]()
@Amber92 píše:
Ahoj holky, teda chlámu se tady jako blázen, suprová diskuzeCo se týče mě, tak před svým přítelem nahlas neprdím, jsme spolu přes 2 roky, ale vždycky pouštím ticháčky, ty mě ale pak stejně prásknou tím svým smradem
Poprvé to bylo v autě na parkovišti u benzínky, když jsme něco koumali na tabletu, potichu jsem to pustila a o pár okamžiků později i ucítila
rychle jsem otevřela okýnko, aby se to vyvětralo, ale přítel po chvíli:,,Ty sis prdla (smích)?" a já jen výtlem a,,jooo"
a on,,Bože to je smrad, lásko ty snad hniješ"
výtlem
začal otevírat dveře a větrat a nešetřil poznámkama
např,, Co mi se@eš v autě?"
chlámal se jak pitomej
pak se mi to ještě stalo večer, když jsme leželi pod peřinou, já si tam pěkně topila, ale nějak se to dostalo ven…a jenom,,Bože to je zas smrad"
já ho prostě miluju
zato on když prdí, tak to je záhul
vždycky odejde a myslí si asi, že ho neslyším
nejlepší to je na balkoně, to jsou rány jako z děla, ani nechci myslet na to, co si myslí sousedi
ale jednou se mu stalo (asi po roce vztahu) že si prdnul ve vířivce
a nechtěl abych to zjistila, tak po mě začal cákat vodu a hnát mě ven, ale stejně se ke mně ten puch dostal
no co..jsme lidi…:D
@Funnynka píše:
muj manžel si v obchodaku uprdne i nahlasnehne u toho ani brvou a jde dal. Kdysi jsem měla tendenci začat kašlat abych to jako zamaskovala, ale když mi pak manžel řekl, že to pak akorát vypadá, že jsem si uprdla já… takže radši zrychlím krok a nebo zajdu do jiné uličky
No já před ním neprdím, když jo, tak když jsem sama, s ním nikdy. Ale můj kluk si jednou uflákl když jsem si obouvala boty, prohodil něco jako: „hmm, to se mi povedlo“ a celou dobu se sml
no a teď když si flákne znova tak si taky neodpustí nejakou trpanou poznámku
Tak yi to doma nějak neřešíme, normálně před sebou prdíme, když cítím, že to bude fakt nějaká jedárna, tak jdu na toaletu, beztak stejně půjdu na velkou, tak na co si prdnout třeba v ložnici a pak letět stejně na mísu. Anonym-je to přece jen citlivé téma.
To je docela tema o ho.ne
my pred sebou prdime. Nedokazu si predstavit ze bych se do konce zivota odsouvala pri kazdem prdu na toaletu ![]()
S partnerem jsme oba uprděný fest a doma se v tom nijak neomezujeme ![]()
@Ondrášovka.N píše:
To je docela tema o ho.nemy pred sebou prdime. Nedokazu si predstavit ze bych se do konce zivota odsouvala pri kazdem prdu na toaletu
Mame to stejně
to, ze před sebou prdime značí to, ze se před sebou nestydime a milujeme se se vším všudy
![]()