Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bondatrova
15.3.15 21:21
@Anonymní píše:
No ex si mi pri nem pšouknul :poblion: Jeste se tomu smal, ušel si schvalne. U nich v rodine, ale bylo upoušteni denim salkem kavy.Na navsteve u nich upoušteli vsichni.

I PŘED NÁVŠTĚVOU?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.15 21:22

Jo a soucasny partner si taky upoušti, jeste pri tom nadzvedne zadek nebo nohu.Mela jsem jedineho muze, ktery schvalne neprdel, ale zase byl zadluzeny.Mam pech. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.15 21:23
@Bondatrova píše:
I PŘED NÁVŠTĚVOU?

Ano.

• Citovat
  • Upravit
Bondatrova
15.3.15 21:23
@Anonymní píše:
Jo a soucasny partner si taky upoušti, jeste pri tom nadzvedne zadek nebo nohu.Mela jsem jedineho muze, ktery schvalne neprdel, ale zase byl zadluzeny.Mam pech. :roll:

tAK MU ŘEKNI, ŽE TI TO VADÍ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.15 21:26
@Bondatrova píše:
tAK MU ŘEKNI, ŽE TI TO VADÍ.

Rikam mu to furt.Driv chodil na zachod pouštet, ale ted uz me ma hold jistou, tak na to prdi doslova.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.15 21:28

Sice se po tom omluvi, ale ztraci to vyznam, kdyz si prdne vedomne a pak rekne promin. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.15 16:18

Já se řehtám jak idiot dobrá diskuze jinak my před sebou taky prdíme a neřešíme to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.15 22:07

Současný přítel v noci taky strašně prdí, je to hroznej puch a nemíní s tím absolutně nic dělat, přes den si přede mnou neprdl a já před ním taky neprdím.

• Citovat
  • Upravit
9374
29.3.15 22:55
@Anonymní píše:
Současný přítel v noci taky strašně prdí, je to hroznej puch a nemíní s tím absolutně nic dělat, přes den si přede mnou neprdl a já před ním taky neprdím.

Jako je to blbé, ale co s tím má v noci dělat? Asi upouští ze spaní a to se hůř ovládá než v bdělém stavu :nevim: Tak si před ním taky prď a budete si kvit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
29.3.15 22:59

Nemíní s tím absolutně nic dělat mě pobavilo :mrgreen: Co by s tím měl dělat? Že by spal se špuntem v zadku? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
30.3.15 15:06
  • Citovat
  • Upravit
Bondatrova
4.4.15 21:09
@Petule030 píše:
Ve společnosti to moc nedělá. Kamarádi se zasmějí, okomentují zápach a já už jsem si zvykla. Nedělám z tohoto vědu, je to lidské a já mám ve vztahu jiné blbosti na řešení ;) Tomuto se spíš zasměju

SUPER, KAMARÁDI OKOMENTUJÍ ZÁPACH :poblion: :poblion:, NO FUJ, MÍT TAKOVÝHO BURANA.

• Citovat
  • Upravit
827
4.4.15 23:08
@Bondatrova píše:
SUPER, KAMARÁDI OKOMENTUJÍ ZÁPACH :poblion: :poblion:, NO FUJ, MÍT TAKOVÝHO BURANA.

Dáma asi není moc náročná, spokojí se i s buranem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
5.4.15 10:33
@lechem píše:
Dáma asi není moc náročná, spokojí se i s buranem.

:mrgreen: :mrgreen: každému to, co mu vlastní jest :zed:

• Citovat
  • Upravit
9374
5.4.15 11:38

@Bondatrova Jsi ubohá, fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie