Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bondatrova Asi mám špatnou karmu, co?
Taková pí. ovina
Jsi ubohá za to, jak se mi tu „mstíš“, fakt trapný
Ale co, nandala jsi mi to ![]()
@Petule030 píše:
@Bondatrova Asi mám špatnou karmu, co?Taková pí. ovina
![]()
Jsi ubohá za to, jak se mi tu „mstíš“, fakt trapný
Ale co, nandala jsi mi to
Co tady taháš věci z jiného tématu.
Nevíš ani co to ta karma je, jinak bys nenapsala, že máš špatnou karmu, prostě to, jestli si hlasitě uprdneš a okomentuješ zápach, tak to nemá ale vůbec nic společného s karmou, ale se špatným vychováním a srovnávat to může jen tupec, který naprosto neví o co go. A sprostá být taky nemusíš jak dlaždič.
A u nás se zamlada říkalo: když si před sebou prdnete, to už se aj vezmete
![]()
@Bondatrova píše:
Co tady taháš věci z jiného tématu.Nevíš ani co to ta karma je, jinak bys nenapsala, že máš špatnou karmu, prostě to, jestli si hlasitě uprdneš a okomentuješ zápach, tak to nemá ale vůbec nic společného s karmou, ale se špatným vychováním a srovnávat to může jen tupec, který naprosto neví o co go. A sprostá být taky nemusíš jak dlaždič.
Na to jsou prášky neboj. Bude ti zase dobře. Jen se stav u správného doktora.
Tak mám nového přítele, žijeme v klasickém panelovém bytě, přítel si teda přímo přede mnou ještě neprdl, akorát já třeba sedím v kuchyni a slyším ho na wc jak prdí, je to divný, asi si myslí, že ho neslyším, já před ním neprdím.
@Anonymní píše:
Tak mám nového přítele, žijeme v klasickém panelovém bytě, přítel si teda přímo přede mnou ještě neprdl, akorát já třeba sedím v kuchyni a slyším ho na wc jak prdí, je to divný, asi si myslí, že ho neslyším, já před ním neprdím.
Anonym-citlivé téma ![]()
Mám nového partnera, v týdnu jsem u něj spala a on celou noc prděl, to byl takovej puch, nepřála bych vám to, dýchat se nedalo.
Řekly byste mu to nebo ne?
Přece jen je to citlivé a nepříjemné téma, ale čichat se to opravdu nedalo, být s ním chci.
@Anonymní píše:
Anonym-citlivé téma![]()
Mám nového partnera, v týdnu jsem u něj spala a on celou noc prděl, to byl takovej puch, nepřála bych vám to, dýchat se nedalo.
Přece jen je to citlivé a nepříjemné téma, ale čichat se to opravdu nedalo, být s ním chci.
a co s tím má on ve spaní jako udělat? ![]()
@Anonymní píše:
Anonym-citlivé téma![]()
Vždyť je to normální, lidské, lidi z toho tady udělají. Tak se prděl a co? Ty snad neprdíš?
@Anonymní píše:
Anonym-citlivé téma![]()
nic bych mu neříkala, holt prděl no. Ty ve spaní určitě taky prdíš
![]()
No, jistě to držel předtím v sobě a tak se mu to zkazilo
Bůh ví čím se nacpal. Nadšená bych u první noci taky nebyla, ale co naděláš. Příště to už snad dáte bez muziky
Zatím bych mu nic neříkala.
Ale co, tak napsala jsi k tématu, tak já se k tomu vyjadřuji, ubohý je spíš ten, kdo si hlasitě uprdne na veřejnosti a ještě má legraci z toho, že kamarádi okomentují zápach

Ale jak říkám, svůj ke svému aneb každému to, co mu vlastní jest.