Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bondatrova
5.4.15 11:44
@Petule030 píše:
@Bondatrova Jsi ubohá, fakt :roll:

Ale co, tak napsala jsi k tématu, tak já se k tomu vyjadřuji, ubohý je spíš ten, kdo si hlasitě uprdne na veřejnosti a ještě má legraci z toho, že kamarádi okomentují zápach :poblion:
Ale jak říkám, svůj ke svému aneb každému to, co mu vlastní jest. :dance:

• Citovat
  • Upravit
9374
5.4.15 11:49

@Bondatrova Asi mám špatnou karmu, co? :P Taková pí. ovina :mrgreen: :mrgreen: Jsi ubohá za to, jak se mi tu „mstíš“, fakt trapný :lol: Ale co, nandala jsi mi to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
5.4.15 11:58
@Petule030 píše:
@Bondatrova Asi mám špatnou karmu, co? :P Taková pí. ovina :mrgreen: :mrgreen: Jsi ubohá za to, jak se mi tu „mstíš“, fakt trapný :lol: Ale co, nandala jsi mi to :palec:

Co tady taháš věci z jiného tématu. :mrgreen: Nevíš ani co to ta karma je, jinak bys nenapsala, že máš špatnou karmu, prostě to, jestli si hlasitě uprdneš a okomentuješ zápach, tak to nemá ale vůbec nic společného s karmou, ale se špatným vychováním a srovnávat to může jen tupec, který naprosto neví o co go. A sprostá být taky nemusíš jak dlaždič.

• Citovat
  • Upravit
9374
5.4.15 12:02
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
5.4.15 12:07

A u nás se zamlada říkalo: když si před sebou prdnete, to už se aj vezmete :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SiriusGG
5.4.15 18:26
@Bondatrova píše:
Co tady taháš věci z jiného tématu. :mrgreen: Nevíš ani co to ta karma je, jinak bys nenapsala, že máš špatnou karmu, prostě to, jestli si hlasitě uprdneš a okomentuješ zápach, tak to nemá ale vůbec nic společného s karmou, ale se špatným vychováním a srovnávat to může jen tupec, který naprosto neví o co go. A sprostá být taky nemusíš jak dlaždič.

Na to jsou prášky neboj. Bude ti zase dobře. Jen se stav u správného doktora.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.15 18:21

Tak mám nového přítele, žijeme v klasickém panelovém bytě, přítel si teda přímo přede mnou ještě neprdl, akorát já třeba sedím v kuchyni a slyším ho na wc jak prdí, je to divný, asi si myslí, že ho neslyším, já před ním neprdím.

• Citovat
  • Upravit
9374
13.4.15 18:51
@Anonymní píše:
Tak mám nového přítele, žijeme v klasickém panelovém bytě, přítel si teda přímo přede mnou ještě neprdl, akorát já třeba sedím v kuchyni a slyším ho na wc jak prdí, je to divný, asi si myslí, že ho neslyším, já před ním neprdím.
:lol: No a kde teda má prdět, když ani ne na wc? :mrgreen: Ale v paneláku jde slyšet všechno a můžeš být ráda, že neslyšíš k tomu všemu i všechny sousedy ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.15 15:55

Anonym-citlivé téma :oops:

Mám nového partnera, v týdnu jsem u něj spala a on celou noc prděl, to byl takovej puch, nepřála bych vám to, dýchat se nedalo.

Řekly byste mu to nebo ne?

Přece jen je to citlivé a nepříjemné téma, ale čichat se to opravdu nedalo, být s ním chci.

• Citovat
  • Upravit
49159
8.5.15 15:58
@Anonymní píše:

Mám nového partnera, v týdnu jsem u něj spala a on celou noc prděl, to byl takovej puch, nepřála bych vám to, dýchat se nedalo.

Přece jen je to citlivé a nepříjemné téma, ale čichat se to opravdu nedalo, být s ním chci.

a co s tím má on ve spaní jako udělat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
8.5.15 15:59

Třeba jenom něco blbého sežral :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
8.5.15 16:01
@Anonymní píše:

Přece jen je to citlivé a nepříjemné téma, ale čichat se to opravdu nedalo, být s ním chci.

Vždyť je to normální, lidské, lidi z toho tady udělají. Tak se prděl a co? Ty snad neprdíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.5.15 16:12
@Anonymní píše:

nic bych mu neříkala, holt prděl no. Ty ve spaní určitě taky prdíš :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
8.5.15 16:12

No, jistě to držel předtím v sobě a tak se mu to zkazilo :mrgreen: Bůh ví čím se nacpal. Nadšená bych u první noci taky nebyla, ale co naděláš. Příště to už snad dáte bez muziky :) Zatím bych mu nic neříkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
8.5.15 16:13
@baracudas píše:
Třeba jenom něco blbého sežral :mrgreen:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek