Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ice79 píše:![]()
Přesně tak. Ropucha nebo Raspucha nebo jak
asi chodí doma ve společenských šatech.
Nebo je ten typ, co si ve 4 ráno běží do koupelny nahodit fasádu, aby ji chlap neviděl neupravenou a nenamalovanou.
já bych řekla, že je tohle naprosto zbytečná invektiva. Ale naprosto zbytečná. Prostě ne každý má rád prdění svého partnera/partnerky, ne každému to přijde jako smrkání a běžná součást života. Na autobusové zastávce každý vytáhne kapesník a vysmrká se před lidmi, nikdo už nezatlačí a neprdne si. A prostě někdo zachovává dekorum i před partnerem/partnerkou. A učí děti, že když si chci prdnout, tak se zvednu a poodejdu bokem, ať to ostatní nemusí poslouchat a čuchat. když kadím, je to taky přirozené, přesto se na záchodě zavřu. Nechápu to, proč takovéhle zlé invektivy, úplně k ničemu, ani já nesnáším prdění v mé přítomnosti, taktéž manžel, prostě si neležíme u televize a neprdímě si jak o život, jak kdyby šlo o mrknutí víčky, přijde mi to velmi neuctivé a nechutné. Dělával to můj táta, vždyť o co jde, u stolu klidně při jídle, prostě se nadzvedl na židli, zatlačil, prdnul si, řekl pardon a pokračoval v jídle, jak kdyby se nechumelilo…dodnes tu nechutnost vidím a cítím ten jeho smrad. Fuj. No tak to ve svém domově ani omylem. Prdění ve spánku nebo když to prostě ujede je poměrně jiná záležitost. Cílené prdění ve společnosti někoho jiného je humáč, být vykloněn z okna, hulit si a do místnosti, ve které sedí má čerstvá partnerka si prdět, to je naprostá ukrutnost. Fuj, to je asi to rozličnou výchovou ![]()
@Ice79 píše:
Proč by se mu debilně smáli? Omluví se, já mu řeknu, že u jídla se toto nedělá.
No, aby vám ten slušný chlap neutekl někde, kde se může chovat jako doma.A pokud je to vážně nějaký naškrobený panák (toho bych teda vážně doma nechtěla), tak bych ho vystavila někde v muzeu.
Davy ženských by se chodily dívat!!! Dinosaurus hadra.
dítěti řekneš, že se to nedělá a u dospělého je to normální? A proč by měl chlap utíkat? představ si, že jsou i chlapi, co si prdí, když jsou sami a neprdí pod nos ani manželce. A je jim to přirozené neprdět kde se mi zrovna chce. A nemusí to být naškrobený panák. Co to je za názory tohle?
Jako kdo se neus.ere kde si vzpomene, tak je naškrobený panák vhodný do muzea, protože je dinosaurus? Ty bláho, to je zase názor tohle.
@Ice79 píše:
Přesně tak! Taky přemýšlím, co všechno nemůžou…![]()
Asi rovnají věci do komínků.
A běda drobek, mlasknutí nebo rozházené hračky.
No, myslím, že děcja dospějí a zařídí se po svém…Pokud z nich teda už nebudou uťápnuté trosky.
nevidím nic špatného na tom aby si děti uměly srovnat oblečení a když je v komíncích tak se do skříně - šuplíku lépe vejde - to je praktické prostě
.. a už od cca dvou let oba kluci ví, že když se nadrobí nebo se něco polije, kde je hadýrka a lopatka se smetáčkem a co s tím dělat (a obešlo se to bez běda - představ si, že se dítě dá k pořádku vychovat bez vyhrožování) a co se hraček týká - vy večer neuklízíte roztahané hračky? nebo s čím máš problém? ![]()
@terinka4444 píše:
dítěti řekneš, že se to nedělá a u dospělého je to normální? A proč by měl chlap utíkat? představ si, že jsou i chlapi, co si prdí, když jsou sami a neprdí pod nos ani manželce. A je jim to přirozené neprdět kde se mi zrovna chce. A nemusí to být naškrobený panák. Co to je za názory tohle?Jako kdo se neus.ere kde si vzpomene, tak je naškrobený panák vhodný do muzea, protože je dinosaurus? Ty bláho, to je zase názor tohle.
@jdukolem píše:ono jí to téma cosi zrcadlí
jinak to není možné toik zloby, jen kvůli jiné kultuře chování a neprdění
asi, jinak to taky nechápu
@jdukolem píše:
nevidím nic špatného na tom aby si děti uměly srovnat oblečení a když je v komíncích tak se do skříně - šuplíku lépe vejde - to je praktické prostě.. a už od cca dvou let oba kluci ví, že když se nadrobí nebo se něco polije, kde je hadýrka a lopatka se smetáčkem a co s tím dělat (a obešlo se to bez běda - představ si, že se dítě dá k pořádku vychovat bez vyhrožování) a co se hraček týká - vy večer neuklízíte roztahané hračky? nebo s čím máš problém?
tak tady to asi bylo myšlený jinak, jsou komínky a komínky… Celkem hezkým příkladem těch deprimovaných dětí jsou děti v jednom díle Výměny manželek, taková ta strašně zdravá rodinka, kdy žerou jenom makrobio a veškeré lidské výstřelky jsou tam zapovězené… Tam bude prdnutí na soud a děcka zralé na celý život u psychiatra
@Janee19 píše:
tak tady to asi bylo myšlený jinak, jsou komínky a komínky… Celkem hezkým příkladem těch deprimovaných dětí jsou děti v jednom díle Výměny manželek, taková ta strašně zdravá rodinka, kdy žerou jenom makrobio a veškeré lidské výstřelky jsou tam zapovězené… Tam bude prdnutí na soud a děcka zralé na celý život u psychiatra
já nečtu dotyčné v hlavě abych odhadla jak to myslela ![]()
reaguju jak to vidím já dle toho, jak píše i v předchozích příspěvcích
@terinka4444 píše:
dítěti řekneš, že se to nedělá a u dospělého je to normální? A proč by měl chlap utíkat? představ si, že jsou i chlapi, co si prdí, když jsou sami a neprdí pod nos ani manželce. A je jim to přirozené neprdět kde se mi zrovna chce. A nemusí to být naškrobený panák. Co to je za názory tohle?Jako kdo se neus.ere kde si vzpomene, tak je naškrobený panák vhodný do muzea, protože je dinosaurus? Ty bláho, to je zase názor tohle.
Ježiši, to je zas slovíčkaření!
Myslela jsem, když si dítě prdne u jídla. Dospělí u jídla neprdí.
Je to pěkně na palici diskutovat takhle dlouho o prdu.
A mimochodem…není neslušné už o tom mluvit???!!!
A nedělejte ze mě laskavě nevychované prase. Nejsem nevychované prase. Neprdíme záměrně, jak si zřejmě myslíte. Ale když to někomu ujede, nestavíme se na hlavu.Jsme doma.
A jen tak na okraj, jít po někom na zaprděný záchod, není taky nic moc. A difuzéry to nezachrání. ![]()
@PetrVesely píše:
Nevím, mám takový pocit, že tohle je debata o prdu…
@Janee19 píše:Ó děkuji!
@Ice79 píše:
Ježiši, to je zas slovíčkaření!Myslela jsem, když si dítě prdne u jídla. Dospělí u jídla neprdí.
Je to pěkně na palici diskutovat takhle dlouho o prdu.
A mimochodem…není neslušné už o tom mluvit???!!!
A nedělejte ze mě laskavě nevychované prase. Nejsem nevychované prase. Neprdíme záměrně, jak si zřejmě myslíte. Ale když to někomu ujede, nestavíme se na hlavu.Jsme doma.
A jen tak na okraj, jít po někom na zaprděný záchod, není taky nic moc. A difuzéry to nezachrání.
no tak vidíš, nakonec jsme se dobraly/i všichni k témuž, že když to ujede, tak to ujede, což je ostatně úplně jiný level než cílené prdění, alá chlap z úvodního dotazu od zakladatelky, kdy si hulí z okna a k tomu si v klídečku poprďává do místnosti, kde jsou jiní lidé, to není o ojetí, ale o dobytkovi. Když to ujede, to doma asi těžko někdo řeší, ale prdím si kdy si zamanu a jak si zamanu, o to tu šlo. Ad záchod, to je míchání jablek s hruškama, to je totiž místnost k tomu určená, ano, není to příjemné, nicméně jinak to jaksi řešit nelze, jsou tam ventilátory, dá se počkat a ti šťastnější z nás mají ty záchody doma dva a víc.
@terinka4444 píše:
no tak vidíš, nakonec jsme se dobraly/i všichni k témuž, že když to ujede, tak to ujede, což je ostatně úplně jiný level než cílené prdění, alá chlap z úvodního dotazu od zakladatelky, kdy si hulí z okna a k tomu si v klídečku poprďává do místnosti, kde jsou jiní lidé, to není o ojetí, ale o dobytkovi. Když to ujede, to doma asi těžko někdo řeší, ale prdím si kdy si zamanu a jak si zamanu, o to tu šlo. Ad záchod, to je míchání jablek s hruškama, to je totiž místnost k tomu určená, ano, není to příjemné, nicméně jinak to jaksi řešit nelze, jsou tam ventilátory, dá se počkat a ti šťastnější z nás mají ty záchody doma dva a víc.
@Ice79 píše:![]()
Přesně tak. Ropucha nebo Raspucha nebo jak
asi chodí doma ve společenských šatech.
Nebo je ten typ, co si ve 4 ráno běží do koupelny nahodit fasádu, aby ji chlap neviděl neupravenou a nenamalovanou.
Ty jsi neskutečne hloupej tvor ![]()
My před sebou doma prdíme běžně, ani to po pár letech neřešíme. Pokud smrad zamoří celou místnost, tak se omluvíme a někdy to okomentujeme krátkou diskuzí, co ten prdící jedl? No a že měl muž třeba na oběd zelí a večer prdí skoro v kuse, to ho mám zamknout na toaletě? Samozřejmě neprdíme u jídla, před návštěvou, ve společnosti atd. V rámci slušnosti, jen doma před sebou se nehlídáme.
Jednou jsem to nechtěně upustila i při sexu při orgasmu a to jsem se vážně cítila trapně a moc se omlouvala. Ale stalo se, v té situaci jsem to neudržela a naštěstí to chlap nebral nijak tragicky