Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Muzz píše:
Tak to mi bylo ještě 15, na začátku prváku. Tak snad lepší na hajzlík než chodit sr. át někam na pole, že. Podruhé mě nějak nechtěli, nevím, já normálně štětku po sobě užívám. Stejně se divím, že jsem to vydržel v sobě nosit dva dny nebo kolik. Dnes jdu kadit v pracovní době třeba třikrát, k tomu se ještě vys.ru ránu doma.
Tak tam šlo hlavně o ten puch, ne? Dnes se alespoň používají ty spreje, ale dříve vůbec, ne?
@Muzz píše:
Asi ano, potom když to bylo za delší dobu, tak toho bylo i hodně, ale snad to splachovač splách. Nevím, jak velké bylo na wc okénko. Doma máme dosti velké, ale někde bývají dosti malá. To pak jde puch do celého bytu, možná jim to vadilo.
jim šlo určitě o ten puch přes celý byt, to jste vystihl naprosto přesně
@Muzz píše:
@Klopotkova Jinak pamatuji ještě na vš, pan asistent se jednou usral při výuce. Bylo to menší skupina, výuka v jeho pracovně. Nedělal z toho vědu, řekl pardon, šel k oknu, na chvíli otevřel a pak zas zavřel. Občas někomu ujede, tak co. Horší by to bylo před od smutečního řečníka na funuse.
To muj bejvalej neveril ze holky chodej na zachod a ze by mohli prdet takze kdyz sem sla na zachod tak chodil na balkon aby nahodou neco nezaslechl a prdeni neexistovalo a kdyz se nahodou stalo tak se silene urazil
se soucasnym pritelem je to naopak.. jen se varujem nez to prijde
![]()
@Claire3 píše:
To muj bejvalej neveril ze holky chodej na zachod a ze by mohli prdet takze kdyz sem sla na zachod tak chodil na balkon aby nahodou neco nezaslechl a prdeni neexistovalo a kdyz se nahodou stalo tak se silene urazilse soucasnym pritelem je to naopak.. jen se varujem nez to prijde
![]()
Něco tak dementního nedokážu vůbec pochopit http://smileys.cz/…ys-cz-45.gif naprosto postrádá logiku. http://smileys.cz/…s-cz-243.gif
Místo omluv by to měli partneři řešit změnou stravy… je to nchutné prdět před sebou, ale uznávám, že je to kulturně podmínění.
Například v Norsku se staví WC s 2 záchody a partneři chodí společně…
@Žirafa 69 to bylo uplne normalni.. delala sem si z toho srandu s kamaradkama ze kdyz holky nechodi na zachod a neprdi tak ve triceti proste explodujou..
![]()
@Claire3 píše:
@Žirafa 69 to bylo uplne normalni.. delala sem si z toho srandu s kamaradkama ze kdyz holky nechodi na zachod a neprdi tak ve triceti proste explodujou..![]()
![]()
Noo, tak něco takovýho bych asi na to řekla taky ![]()
Ale nechápu to, co jsem vytučnila - tedy že se někdo může urazit
,URAZIT??? http://smileys.cz/…s-cz-244.gif za to, že něčí tělo funguje stejně, jako jeho/kohokoli jiného, popř. proto, že ten druhý je žena??? Ne, prostě nechápu. To je naprosto stejné, jako se urazit za to, že někdo např. zívá…tvl.,tohle fakt má hlava nepobere. Nikdy.
Mám s tím problém a nevím, co mám dělat. Jsem i po dvou letech ve fázi vztahu, kdy jsem víla, která neprdí a nekaká
Jenže občas se mi to stane ve spánku, nekontrolovatelně. Pak dvě hodiny nemůžu usnout, protože se stydím. Vím, že ho to probudilo. Ani se mi ráno nechce vstát a podívat se mu do očí. Chtěla bych tomu zabránit, ale nevím jak. Vlastně nevím, jestli jsem si přišla pro radu, nebo si na sebe postěžovat
Tuhle noc se mi to stalo a pořád mám z toho trauma. My před sebou neprdíme. Nikdy. A já to v noci takhle “podělám”.
Nějaká rada? Plus jedeme za měsíc do Egypta a já se už teď děsím, co budu dělat, jestli mě postihne faraonova pomsta. Mám akorát depku ![]()
@Anonymní píše:
Mám s tím problém a nevím, co mám dělat. Jsem i po dvou letech ve fázi vztahu, kdy jsem víla, která neprdí a nekakáJenže občas se mi to stane ve spánku, nekontrolovatelně. Pak dvě hodiny nemůžu usnout, protože se stydím. Vím, že ho to probudilo. Ani se mi ráno nechce vstát a podívat se mu do očí. Chtěla bych tomu zabránit, ale nevím jak. Vlastně nevím, jestli jsem si přišla pro radu, nebo si na sebe postěžovat
Tuhle noc se mi to stalo a pořád mám z toho trauma. My před sebou neprdíme. Nikdy. A já to v noci takhle “podělám”.
Nějaká rada? Plus jedeme za měsíc do Egypta a já se už teď děsím, co budu dělat, jestli mě postihne faraonova pomsta. Mám akorát depku
jsi jenom člověk a je to lidské, manžel musel být se mnou i když mi daly před porodem klystýr na záchodě, sestřička mu řekla at mě hlídá
abych neomdlela, ten vedle tebe prdí taky
Teda já ani manžel si před sebou neulevujeme. Přijde nám to prostě nechutný. I když je to úplně normální proces..
Moje kamarádky, když musí, tak musí… A neřeší, jestli jsou někde o samotě nebo na místě plném lidi. ![]()
Ne ne ne a ne-jako matka samoživitelka jsem si časem našla partnera škrta a prďolu-prděl nonstop bez studu i hamby za to, že prdí kudy chodí. Po půl roce jsem mu dala sbohem i přes silný protest kamarádak, že s dítětem si nic lepšího už nenajdu. A světe div se, mám muže štědrého, neprdícího, jsme spolu 6 let a máme další 2 děti…
@Anonymní píše:
Ne ne ne a ne-jako matka samoživitelka jsem si časem našla partnera škrta a prďolu-prděl nonstop bez studu i hamby za to, že prdí kudy chodí. Po půl roce jsem mu dala sbohem i přes silný protest kamarádak, že s dítětem si nic lepšího už nenajdu. A světe div se, mám muže štědrého, neprdícího, jsme spolu 6 let a máme další 2 děti…
vy jste jim řekl, že k nim jdete konat velkou potřebu? No já bych vás hnala
, ani si nedovedu představit, jak bych v těch 16ti reagovala, kdyby přišel spolužák, že se chce u nás vys.rat, by mi bylo trapně i za něj…