Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1093
26.9.16 12:45

@Janee19 moje deti jsou naprosto spokojene a v pohodě. Jen se nechováme jako prasata.. A ví co se sluší a patři. Ale diky za peci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.9.16 12:50

@Ice79 @Janee19 Dámy proč mate potřebu se navazet do lidi které vůbec neznáte? A urážet je přestože vam nic neudělali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
26.9.16 13:07
@Raspusha píše:
@Ice79 @Janee19 Dámy proč mate potřebu se navazet do lidi které vůbec neznáte? A urážet je přestože vam nic neudělali? :think:

do nikoho se nenavážím, nikoho neurážím… nevím, co máš na mysli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.9.16 13:08

@terinka4444 moje matka byla stejne prase jako výše zmíněné dámy. Často říkávala to samé co většina „no co jsem doma” „aby ses ne*osrala” a podobný kecy. Neskutečne mi to vadilo a můj otec vždy nechápe kroutil hlavou. Pochopíl byl to u chlapa ale u ženský? Docela bych tyhle zenstiny chtěla i vidět. Věřím, ze se moc jejich vzhled neliší od me představy :lol: Hold není ženská jako ženská. Takže vím o čem mluvíš. Někteří lidé jsou tak jednoduchý, ze nemáš reálnou šanci jim to vysvětlit.. Jsem rada ze se tu našlo alespoň par normálně smyslicich lidi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.9.16 14:46
@Raspusha píše:
@Janee19 moje deti jsou naprosto spokojene a v pohodě. Jen se nechováme jako prasata.. A ví co se sluší a patři. Ale diky za peci :palec:

Hned jsem poznala, že jsi z Prahy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.9.16 14:52
@Raspusha píše:
@terinka4444 moje matka byla stejne prase jako výše zmíněné dámy. Často říkávala to samé co většina „no co jsem doma” „aby ses ne*osrala” a podobný kecy. Neskutečne mi to vadilo a můj otec vždy nechápe kroutil hlavou. Pochopíl byl to u chlapa ale u ženský? Docela bych tyhle zenstiny chtěla i vidět. Věřím, ze se moc jejich vzhled neliší od me představy :lol: Hold není ženská jako ženská. Takže vím o čem mluvíš. Někteří lidé jsou tak jednoduchý, ze nemáš reálnou šanci jim to vysvětlit.. Jsem rada ze se tu našlo alespoň par normálně smyslicich lidi..

Tak já bych zase ráda viděla tebe. :D Ty rádoby největší fiflenky bývají největší špindíry. :think: A blbá fakt nejsem. Beztak mám víc škol než ty. A prase taky nee. :D Mám nos, ne rypák, a ocásek taky nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
26.9.16 15:06

@Ice79 No jo no.. Ty budes pěkný telatko.. Nechám te tu kopat okolo sebe.. Třeba si najdeš sobě rovnou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
26.9.16 15:23
@Raspusha píše:
@Ice79 No jo no.. Ty budes pěkný telatko.. Nechám te tu kopat okolo sebe.. Třeba si najdeš sobě rovnou :mavam:

Děkuji! :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.16 15:59

Moje ex nechávala otevřený dveře, když dělala velkou potřebu. Nějaký prdění je tím pádem nizkej level…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.9.16 18:48
@LadyBrigit píše:
Jak samopal :lol: :pankac:

s tím samopalem je to dobrý :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.9.16 15:58
@Muzz píše:
Do škol jsem chodil za totality, prdění při vyučování se nevedlo. Ani děti mezi sebou, to pak přišlo očichávání, kdo se usral, třeba v šatně ap. Na chmelové brigádě na sš, tak jsem jednou seděl u kombajnu u výstupu, takový pás, něco se tam vybíralo. Byl tam jeden z nižšího ročníku a naše třídní. Vlastně 2 kluci, bylo cítit, jak si někdo důkladně ulevuje. Ten druhý pak mu říkal, sereš pěkně. Nebo venku na bramborách, když vypomáhala při sběru ruštinářka, tak venku na poli jsem to taky nedržel. Ve škole to ale neexistovalo

Tak cítit nebo slyšet? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.9.16 16:04
@Klopotkova píše:
Tak cítit nebo slyšet? :cert:

Us.ral jste si i před tou ruštinářkou tedy? :nevim:
A jinak taky přispěji svou kapkou do mlýna… znám chlapa, který s.ere všude možně, jednou jsme měli poradu, ještě v bývalé práci a on tam normálně p. děl, byl to muž ze zdravotnického personálu, jedna kolegyně mu řekla, že se to nesluší a on se málem urazil, dotčeně řekl, že své prdy nebude před nikým držet, primitv, no…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.9.16 18:02
@Muzz píše:
Tady bylo vše potichu, ale cítit to bylo značně. Pamatuji, jak i na zš snad první stupeň, jak budoucí předseda třídy vyšetřoval, kdo že se to usral, očichával atd. Tehdy měly asi děti dobrou výchovu, až na ty, co to kazily.

Tak to je dost s tím předsedou třídy, jak očichával, tohle jsem tedy nezažila, ani nic podobného neslyšela, necítil se jak pes, očichávat p.dele? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.9.16 18:02
@Muzz píše:
Tak to byla ruštinářka pro němčinářskou skupinu, my měli druhou, za prvé. Za druhé, bylo to venku, na poli. Fakt je, že pak přestala sbírat do mého kbelíku přešla jinam. Ve třídě ani na chodbě za provozu bych si to nedovolil. Vlastně v minulé firmě, když u pisoáru vedle mne močil ředitel, tak jsem radši hlasitě prdění vynechal. Přitom na záchodě se může, nakonec kde jinde, v open spacu to nejde, tam není ani chodba.Usrat se při poradě v práci, tak ve firmách, co jsem dosud byl, by se člověk znemožnil. Neumím si to ani představit. Vadí mi i kolegové, co nechávají zasranou mísu. Myslím zevnitř, ne že by srali zeshora, to ne. Ale je to neestetický pohled. Já vždy vizuálně po sobě zkontroluji, použiju štětku, případně i ten přípravek na čištění WC. V kuchyňce nenechám po sobě zacákaný dřez od vody, myslím tu rovnou okapávací plochu, ne přímo tu výlevku.

Před tou ruštinářkou… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
4.10.16 17:33
@Muzz píše:
Tak to byla ruštinářka pro němčinářskou skupinu, my měli druhou, za prvé. Za druhé, bylo to venku, na poli. Fakt je, že pak přestala sbírat do mého kbelíku přešla jinam. Ve třídě ani na chodbě za provozu bych si to nedovolil. Vlastně v minulé firmě, když u pisoáru vedle mne močil ředitel, tak jsem radši hlasitě prdění vynechal. Přitom na záchodě se může, nakonec kde jinde, v open spacu to nejde, tam není ani chodba.Usrat se při poradě v práci, tak ve firmách, co jsem dosud byl, by se člověk znemožnil. Neumím si to ani představit. Vadí mi i kolegové, co nechávají zasranou mísu. Myslím zevnitř, ne že by srali zeshora, to ne. Ale je to neestetický pohled. Já vždy vizuálně po sobě zkontroluji, použiju štětku, případně i ten přípravek na čištění WC. V kuchyňce nenechám po sobě zacákaný dřez od vody, myslím tu rovnou okapávací plochu, ne přímo tu výlevku.

tak to si nedovedu představit před tím ředitelem si u.rat, to by znamenalo totální znemožnění se, byť by to bylo na toaletě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky