Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kiminkkka píše:
@TopSecret Jakože vy si doma neprdnete? Proč by hned někdo, kdo doma prdí měl být hulvát?
Tak deti se nezenyruji, jen u jidla maji zakaz, ale tak nejak uz vi, ze to neni spolecensky to prave orechove…a kdyz neco ulitne muzi, tak to neresim.
@zoidberg píše:
Co kdyby zahlédl celulitidu?
A tobe povim uplnou novinku, na svete jsou i ctyricatnice, co vubec celulitidu nemaji ![]()
@Lenka_Hal Dobře u jídla to je něco jiného, ale když si někde hrají nebo běhají po dvorku.. a i když se my s chlapem díváme třeba na film nebo usínáme, tak to prostě neřešíme ![]()
@Kiminkkka Hele, kazdy to ma jinak. Ja teda na nadymani nejak vubec ani netrpim, takze to mam o dost jednodussi, ale proste je to vec, kterou nedelam pred nikym ani neplanuju nic menit. Stejne tak veskere procedury v koupelne resim sama. Muj muz je muj nejvetsi kamarad o tom to vubec neni. ![]()
@Tazvesnice píše:
Jezis ty budes semetrika
No pakliže ze mě děla semetriku to, ze si chodím ulevit na wc a to samé partner, pak ano, jsem
. Mas parádní odhad na lidi, koukam ![]()
@Lenka_Hal Však já taky nikoho neosočuju, jak to má mít a být. Taky jsem jenom řekla svůj názor a jak to máme my
A nemyslím si, že se bavíme o nadýmání, ale každý má někdy potřebu si ulevit ![]()
@Eemii píše:
No pakliže ze mě děla semetriku to, ze si chodím ulevit na wc a to samé partner, pak ano, jsem. Mas parádní odhad na lidi, koukam
@Eemii píše:
No pakliže ze mě děla semetriku to, ze si chodím ulevit na wc a to samé partner, pak ano, jsem. Mas parádní odhad na lidi, koukam
Taky jsem semetrika. Prdět chodím na WC a pokud jsme v hotelu, kde nemají odhlučněné WC, před odchodem pouštím nahlas televizi ![]()
Ja jsem na veskere telesne zvuky desne hakliva, takze si ulevim jen tehdy, kdyz mam fakt 100% jistotu, ze me nikdo neuslysi/neuciti - treba na prochazce v lese
Krome obdobi pms na nadymani moc netrpim, ale kdyz uz, tak proste idealne v soukromi a beze svedku ![]()
Na wc si pokazde poustim vetrani, takovy ten hlucny zachodovy digestor, abych prekryla pripadne zvuky, mame tenke zdi a desi me, ze by neco slo slyset na chodbu/k sousedum. Kdyz jsem na verejnem wc a vim, ze curani bude slyset, tak se skoro nedokazu vycurat, najednou mam blok a ne a ne si ani ukapnout, a to tam prijdu treba s mocakem plnym na prasknuti
jeste horsi to je, pokud je fronta a nekdo stoji primo pred moji kabinkou! Anebo kdyz zretelne slysim, jak si lidi v te fronte povidaji. Protoze oni pak musi slyset i me! Dojit si v takovou chvili na velkou, no to vubec.
Jak tak koukam, tak mam asi trochu socialni fobii, ale vyprazdnovaci zvuky fakt nedavam ![]()
Muj partnersi ulevoval predemnou vsude.
Jeste si i u toho nekdy poskocil nebo nadzvedl nohu. Nastesti je to uz expartner
@Tazvesnice píše:
Kazdy to ma jinakje to prirozene a jak tu nekdo psal, tak ja se nehodlsm svijet v krecich jen proto, ze to nekomu z emimina prijde jako humus
nastesti jsme s manzelem povahove stejni, takze se shodneme skoro ve vsem
to je vidět, že jsi z vesnice ![]()
Nepřijde mi v pořádku ani jeden exterém - prdět bezostyšně nebo naopak zoufale zadržovat a odcházet třeba od filmu, který spolu sledujete nebo při usínání se zvednout a utíkat na wc - to si neumím představit ![]()
My si to teda řešíme primárně v soukromí, ale nehrotíme to na 100% a není to pro nás téma. Ujede - řekne se „pardon“ a hotovo vyřízeno. Mívala jsem dost velké potíže s nadýmáním a musela bych se asi zbláznit
Pak mi našli intoleranci laktozy a na dietě je po problému, ale tehdy pro mě bylo fakt naprosto nereálné neprdnout si nikdy před člověkem, se kterým sdílím jeden byt a ložnici.
@Burj Chalifa píše:
to je vidět, že jsi z vesnice
Tak ja jsem z centra Prahy a po dvacetiletem manzelstvi si klidne pred muzem prdnu a omluvim se, stejne tak to ma hozeny i on a nikdo z toho drama nedela…
@Burj Chalifa píše:
to je vidět, že jsi z vesnice
Zas a znovu, je to jen prezdivka
a laskave se do me prestan navazet, uz se jen ztrapnujes ![]()
@TopSecret píše:
Neprekrucuj, jo? Pokud dobre ctes, ona psala v duetechto ti prijde normalni?
Abys z toho nedostala zachvat, ze nekdo doma prdi v duetu
boze lidi fakt musite hned nekoho urazet a nadavat mu, kdyz doma prdi
jinak manzelovy deti neresim, ty at si delaji, co chteji a co se tyce naseho ani ne dvouleteho batolete, tak to ma snad pravo ai prdnout a jeste se tomu zasmat ![]()