Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
25.6.19 20:54

Noo, to je řečí kvůli prdu.
Jednou jsme volali záchranku kolegyni do práce. Svíjela se, měla křeče do břicha… nakonec jí doktoři naordinovali pořádně se vyprdět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.6.19 22:41
@dedrichov píše:
Noo, to je řečí kvůli prdu.
Jednou jsme volali záchranku kolegyni do práce. Svíjela se, měla křeče do břicha… nakonec jí doktoři naordinovali pořádně se vyprdět :mrgreen:

Ono se nadarmo nerika, ze jeden prd je lepsi nez deset doktoru :mrgreen:

A takovy zarazeny prdy maji kolikrat prubeh jako pocinajici infarkt… :P

• Citovat
  • Upravit
7692
26.6.19 13:26

Kmínový čaj byl párkrát i mým zachráncem. :) Ale, 69 stránek kvůli prdu? Že se na to nevyserete. To vám vystačí na dalších 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.7.19 10:07
@Lexter píše:
Kmínový čaj byl párkrát i mým zachráncem. :) Ale, 69 stránek kvůli prdu? Že se na to nevyserete. To vám vystačí na dalších 100.
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Jessie_james
7.7.19 13:19
@Hanka1 píše:
Tak ja jsem z centra Prahy a po dvacetiletem manzelstvi si klidne pred muzem prdnu a omluvim se, stejne tak to ma hozeny i on a nikdo z toho drama nedela…

My se neomlouváme, spíš se tomu smějeme.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
7.7.19 22:04
@Jessie_james píše:
My se neomlouváme, spíš se tomu smějeme.

Ty vedeš na hlasitost a žena na zápach?

• Citovat
  • Upravit
Jessie_james
7.7.19 22:28
@Klopotkova píše:
Ty vedeš na hlasitost a žena na zápach?

Zena prdí víc nahlas, já si netroufnu, ale když nad tím přemýšlím, tak prdím spíš venku. Ale nad takovýma hovadinama přemýšlím málo, protož by se z toho taky mohl člověk poooosrat.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.7.19 11:42
@berry4 píše:
Kdysi jsem četla nějaký odborný článek, že tohleto uvolňování plynů je vlastně významem absolutní důvěry partnerů ve vztahu.
Asi na tom něco je, nedokázala jsem se nikdy uvolnit, až s mým nynějším partnerem.
Takže ano, smrdíme si navzájem do peřin ;)
:poblion:
  • Citovat
  • Upravit
357
10.7.19 12:01

Občas mi to před partnerem ujede, ale že bych cíleně před ním pšoukala a předháněli jsme se kdo víc?
To pardon, ale jsem žena a jako žena se chovám. A když už mi to ujede tak se omluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
8.10.19 05:03
@Prof. Farnsworth píše:
Sojky jo? To mi připomíná jednoho spolužáka ze střední, který když si usr…, tak zahlásil: „sojka!“

Tak to byl na stopro můj bratranec :mrgreen:
Ten je tim pověstný a nikoho jinýho z celý ČR kdo místo pardónů sojkuje neznám :nevim: :P
Jak se jmenuje křestním jménem? :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.10.19 19:36
@Komteska80 píše:
Tak to byl na stopro můj bratranec :mrgreen:
Ten je tim pověstný a nikoho jinýho z celý ČR kdo místo pardónů sojkuje neznám :nevim: :P
Jak se jmenuje křestním jménem? :lol: :palec:
@Prof.Farnsworth Jde o stejného člověka? Jméno vědět nepotřebuji.
  • Citovat
  • Upravit
3781
8.10.19 19:57
@Klopotkova píše: :poblion:

U tebe v domacnosti smrdi pochcany kockolit a kocky daleko vic nez prd poradnyho chlapa. Tak si tady nehraj na princeznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.10.19 20:01
@Komsomol píše:
U tebe v domacnosti smrdi pochcany kockolit a kocky daleko vic nez prd poradnyho chlapa. Tak si tady nehraj na princeznu

Nemáme kočku, neuznáváme domácí mazlíčky v bytě, Cosmopole. A zápach z prdů nesnáším. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3781
8.10.19 20:09
@Klopotkova píše:
Nemáme kočku, neuznáváme domácí mazlíčky v bytě, Cosmopole. A zápach z prdů nesnáším. :poblion:

To by me zajimalo jak to delas, kdyz se jdes vysrat :think: :lol: nedejchas, neseres, mas nejaky respirator nebo zvracis pri kaleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.10.19 20:59
@Komsomol píše:
To by me zajimalo jak to delas, kdyz se jdes vysrat :think: :lol: nedejchas, neseres, mas nejaky respirator nebo zvracis pri kaleni?

Děti jsou jako prdy, člověk vydýchá jen ty vlastní. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí