Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Děti jsou jako prdy, člověk vydýchá jen ty vlastní.
Takze sobe sama vlastne vonis ![]()
@Klopotkova píše:
Nevoním, jen mi smrad ze mě nevadí tak, jako smrad od jiných lidí.
Tak to je skvele, myslim ze to maji takhle vsichni ![]()
@Komteska80 Byla to ta stejná sojka, kterou zná i Profesor?
Je svět opravdu tak malý?
@Klopotkova píše:
@Komteska80 Byla to ta stejná sojka, kterou zná i Profesor?
Je svět opravdu tak malý?
Nevim, stále nemam odpověď ![]()
Holky teda ja jsem cerstve na byte a chodim tez na balkon, ale musim se priznat ze jsem na sousedy uplne zapomnela
diky, budu si davat od TED pozor ![]()
Přítel to má úplně na háku, ale totálně
a furt mě do toho žene taky, že to pak teprve začne být vzrůšo, že stejně prdím ze spaní
tomu se začneme totálně smát, já řeknu, že to naschvál ale dělat nikdy nebudu ![]()
Už jsem se teda dostala do fáze, kdy za ním přijdu a řeknu, že jsem vypustila prďánka a on po celém bytě chodí a čuchá, kde je
řekla bych, že z toho máme takovou naší domácí zábavu
![]()
@leylen píše:
Přítel to má úplně na háku, ale totálněa furt mě do toho žene taky, že to pak teprve začne být vzrůšo, že stejně prdím ze spaní
tomu se začneme totálně smát, já řeknu, že to naschvál ale dělat nikdy nebudu
Už jsem se teda dostala do fáze, kdy za ním přijdu a řeknu, že jsem vypustila prďánka a on po celém bytě chodí a čuchá, kde jeřekla bych, že z toho máme takovou naší domácí zábavu
![]()
![]()
Tak to je zábava na úrovni. @Prof.Farnsworth
Dobrý večer ![]()
Prdí tu ještě někdo? ![]()
Já teď toto dilema řeším s novým přítelem..
Jsme spolu dva měsíce a též se stydím prdnout..
Včera v noci jsem si ze spaní nechtěně prdla..přítel naštěstí spal, ale já úplně ztuhla a modlila se ať spí a pořád čuchala jestli to je cítit nebo ne ![]()
@Marika29 píše:
Dobrý večer
Prdí tu ještě někdo?
Já teď toto dilema řeším s novým přítelem..
Jsme spolu dva měsíce a též se stydím prdnout..
Včera v noci jsem si ze spaní nechtěně prdla..přítel naštěstí spal, ale já úplně ztuhla a modlila se ať spí a pořád čuchala jestli to je cítit nebo ne
Chlap když spí, tak mi věř, že by ho nevzbudil ani výbuch atomovky, natož nějakej prd
![]()
@Marika29 jsme spolu skoro 3 roky, prdime pred sebou Tak po 3 mesicich chozeni 😂
@Sonarka píše:
Chlap když spí, tak mi věř, že by ho nevzbudil ani výbuch atomovky, natož nějakej prd![]()
![]()
No ten můj má hrozně citlivý spaní totiž..
Vždy když se v noci zavrtím, tak se hned ke mě přitulí a obejme mě.
Proto jsem úplně ztuhla a dobrých deset minut se ani nepohnula ![]()
@LBL píše:
@Marika29 jsme spolu skoro 3 roky, prdime pred sebou Tak po 3 mesicich chozeni 😂
Ne pravda, že on už přede mnou prdí..teda ne pořád, jen teď měl střevní potíže, tak si občas prdnul..
Komentoval to slovy že se omlouvá, ale musí, jinak by zřejmě odlítl jak je nafouklej