Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jdu k Vám pro radu. Mám pracujícího a studujícího přítele, sama jsem pracující studentka.
Přítel je hodný, milý, pomáhá mi s úklidem i s učením, občas mi přinese kytku, nebo uvaří jako překvapení večeři.
Připadám si jako služka, protože mu musím vařit když má hlad. Když se učí, musím chodit venčit psa. Včera si dokonce dovolil jít do hospody s kamarády a nechal mě doma!!! Co když mě podvádí? Navíc jsem včera měla hroznou chuť na banán, co když jsem s ním ještě těhotná?
MoChiNky PRosÍm o RhaDu, wschechny Wás moc lowískuju, muck ![]()
(nezlobte se, ale já fakt musela
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ohýnek píše:
Ty jedeš
Jede vláček motoráček hůůů a hůůůů a hůůůů ![]()
Teda to jsou dneska dotazy…tenhle a pak ten, jak chlap není pro život..nepíše to jeden a ten člověk? Jinak např. moje dcera má chuť na banán téměř denně a že by byla těhotná? Řekla bych, že má tak min.15 let čas. A já zas pro změnu každou chvíli chroustám kyselé okurky a těhule taky nejsem
![]()
@Loki1234 píše:
@martina.se Já Tebe taky
tak a jž dneska dost těch trapných diskuzí!!!'
@kar-maa píše:
Tak to je odezva na diskusi „CHlap, co neni pro zivot“, ne?
Mám ten samej pocit, se nějakej puboš omylem dostal na e-mimino asi ![]()
@klafina123 píše:
Teda to jsou dneska dotazy…tenhle a pak ten, jak chlap není pro život..nepíše to jeden a ten člověk? Jinak např. moje dcera má chuť na banán téměř denně a že by byla těhotná? Řekla bych, že má tak min.15 let čas. A já zas pro změnu každou chvíli chroustám kyselé okurky a těhule taky nejsem![]()
jo už jsem taky musela reagovat děsný a hrůza, aspons e bavím tady. Přítel moc dobrou náladu nemá
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat