Chtíč, něžnosti - milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
_Kaczenkaa_
17.4.13 13:08
@Anonymní píše:
@_Kaczenkaa_ Kdybych byla sobecka, tak uz s pritelem davno nejsem a on zije asi zrejme na ulici, nemyslis? Kdyz nikoho nema.

No hlavně že si to umíš všechno tak hezky odůvodnit… :roll: Ty si jako vážně myslíš, že by se o sebe nepostaral?! :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1823
17.4.13 13:09

@Bábi Zlopočasná není nad to, když se mají 3 až 4 lidi rádi.. :mrgreen: :mrgreen:..rozhodně neradím zakladatelkce, ať „se vzpamatuje a je ráda za to co má doma“.. :nevim:

tyhle situace nevznikají bez příčiny.. :think: já bych si v klidu sedla, sama.. napsala bych si svoje životní priority a potřeby na papír.. rozebrala bych si co z toho mám a co mi chybí.. co mám doma a co od milence.. atd.. a vzala bych to klidně z gruntu.. a pak k tomu možnosti, co můžu změnit, co můžu udělat jinak atd.. versus pořadí těch přání a priorit.. taková debordelizace hlavy.. ;)

a pak se rozhodla.. já bych nezůstávala ani s milencem proutníkem, ani s přítelem, pakliže bych došla k závěru, že je to ze soucitu.. :nevim: a nevěru brala jako signál.. ha, musim si ten život uspořádat jinak.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 13:17

@erinv no to ja tvrdim od kedy som na emimine, ze ti na tom koho podvadzas nezalezi. Ale som permanentne presvedcovana ze nie, ze nevera moze byt aj k nehynucej laske.

Takze ja uz len upozornujem na nasledky prevalenia, na ktore ale aj tak nikto neveri, lebo si dava pozor predsa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
17.4.13 13:18

@erinv hele, proč o holkách, pro které není věrnost a čisté svědomí prázdné slovo, píšeš, že jsou to štěkny a moralistky?
Moralistky taky nepíšou o těch záletných ženštinách, že jsou kurvy.

Z mého pohledu paní pálí dobré bydlo. Poradila bych jí vykašlat se na motýly v břiše a měla by se snažit naučit žít v dlouhodobém vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.4.13 13:24

@Bábi Zlopočasná..no já si ale nemyslim, že když podvádíš, tak k tomu podváděnému partnerovi nic necítíš nebo ti na něm nezáleží..

když s někým jsi, tak je to díky množině věcí, které tě přitahují atd.. občas prostě potkáš člověka, který má v daný okamžik přitažlivější množinu než ten stávající partner.. :mrgreen: být uvědomělý, dospělý, se srovnanými prioritami, tak takovou situaci jistě zvládneš.. ale to je právě to, většina z nás je alespoň částečně nedospělých, pochybujících a chybujících.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.4.13 13:27

@Virginia ..ty budeš asi „nomen omen“ co.. :mrgreen: já jsem ve vztahu taky nikdy nepodvedla.. a osobně nesnášim pojem „dobré bydlo“, stejně jako puritánství všeho druhu.. :cert:

V první řadě by měl ve vztahu člověk cítit uspokojení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.13 13:31

Ked stretnes pritazlivejsieho cloveka vdaka ktoremu zabudnes na toho, ktory ti veri, tak ti az tak velmi na tom „doma“ nezalezi. Ja neviem ako to priblizit… ublizila by si vlastnemu dietatu len preto ze stretnes roztomilejsie, chytrejsie a pritazlivejsie nez to tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.4.13 13:34

@Bábi Zlopočasná to přece nemůžeš takhle srovnávat.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
17.4.13 13:37

Mě přijde, že si myslíš, že nám „štěknám - moralistkám“ :lol: nic doma nechybí a že máme pohádkové vztahy s princi na bílých koních a Vy, chudinky, to máte taaak těžký, ty Vaši partneři Vás neuspokojí, jsou vlastně úplně k ničemu tak co s nima, že jo… :roll:
Představ si, že ne vždy to mám doma růžové a né nesměju se celý den po tom, co mi partner napíše smsku, ale není to pro mě důvod hledat někde jinde… :nevim:
Jednou jsme rodina, chová se slušně, má nás rád, vydělává, my máme rády jeho, tak co… Přece si kvůli tomu, že zrovna nemáme pár dní „sluníčkovejch“ nebudu hned hledat nějakýho nabíječe… :zed:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
17.4.13 13:37
@erinv píše:
@Bábi Zlopočasná to přece nemůžeš takhle srovnávat.. ;)

přesně tuhle odpověď jsem čekala… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17.4.13 13:39
@erinv píše:
@Bábi Zlopočasná to přece nemůžeš takhle srovnávat.. ;)

No, aj ked je ta laska k muzovi trochu ina ako k dietatu, proste ked som si ho vybrala, tak ho mam na prvom mieste pred ostatnymi chlapmi, rovnako ako mam svoje dieta pred inymi. Ked sa mi stane ze uprednostnim ineho chlapa pred tym ktoreho mam doma, tak uz ten doma nie je ten naj a je zrejme ze skor ci neskor najdem lepsieho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.4.13 13:39

@_Kaczenkaa_ a co je na ní? že vidím jistý rozdíl mezi dítětem a partnerem?

no tak já teda sakra vidim.. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
17.4.13 13:40

pokles aktivity nabíječů je převažující

Hlavně, sexuální aktivita drtivé většiny „nabíječů“ během času se stejnou partnerkou poklesne. U některých až na hranici snesitelnosti…

• Citovat
  • Upravit
13714
17.4.13 13:44

@erinv ale tak, zdržíme se osobních invektiv, jo?:-).
Jak by se člověk měl cítit ve vztahu vlastně? Uspokojený? :think:
Z mého pohledu hlavně spokojený.
Pokud je paní nespokojená (psala to ona, že neměla orgasmus?), tak má vyčerpat všechny možnosti, spolu se svým partnerem, aby se oba cítili dobře. Snažit se, mluvit, řešit, hledat si čas jen pro sebe. POkud časem zjistí, že šlápli vedle a že spolu nemohou žít, tak ať jdou od sebe a najdou si někoho jiného.
Nevěra kvůli motýlům v břiše je selhání jí samé.
A k tomu, že potkám někoho milejšího, hodnějšího atd.? POkud žiju v dlouhodobém vztahu a na člověku, se kterým žiji, mi záleží, pak toho milejšího hned zkraje obejdu velkým obloukem. Určitě žije po světě plno chlapů stejně, nebo více milých, sympatických, pozorných než je můj chlap. Což ale neznamená, že ve chvíli, kdy je potkám, se vrhnu do nového vztahu, abych zažila nějaké vzrůšo, protože doma je to okoukaný.
A pokud má paní doma i dítě, tak ať mu jednou nahlas řekne - rozbila jsem ti rodinu kvůli mému uspokojení, kvůli tomu, abych cítila to vzrušení jako na počátku vztahu. Ne, lidi nemůžou mít všechno, i když si to někteří pořád myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
17.4.13 13:47
@Bábi Zlopočasná píše:
@erinv no to ja tvrdim od kedy som na emimine, ze ti na tom koho podvadzas nezalezi. Ale som permanentne presvedcovana ze nie, ze nevera moze byt aj k nehynucej laske.Takze ja uz len upozornujem na nasledky prevalenia, na ktore ale aj tak nikto neveri, lebo si dava pozor predsa :roll:

souhlas

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí